- 9 Ocak 2012
- 14.994
- 28.867
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.501
Patatesin nişastası çok benim paparada et Yok aynı senin yaptığın gibi bayat ekmekleri bölüyor üstüne döküyorsun bir ara deneyeyim patates olmadan ellerine sağlık bende acılı Adana yaptım kendim bugün yiyeceğim
Amin canım. Aynı dileklerle, sevgiler.selamlar arkadaşlar. hepinize hayırlı kandiller diliyorum Rabbim gönlünüzdekini hayırlı eyleyip yolunuza versin inş. şu güzel günler yüzü suyu hürmetine ülkemize refah, aydınlık, geleceği parlak günler nasip etsin inş.
bu ramazan ben baya zorlandım ama bitti gidiyor işte. tekrar görmeyi nasip etsin Rabbim hepimize.
Amiiiin canım insaallahselamlar arkadaşlar. hepinize hayırlı kandiller diliyorum Rabbim gönlünüzdekini hayırlı eyleyip yolunuza versin inş. şu güzel günler yüzü suyu hürmetine ülkemize refah, aydınlık, geleceği parlak günler nasip etsin inş.
bu ramazan ben baya zorlandım ama bitti gidiyor işte. tekrar görmeyi nasip etsin Rabbim hepimize.
Amiin. Ne kadar güzel bi dua.selamlar arkadaşlar. hepinize hayırlı kandiller diliyorum Rabbim gönlünüzdekini hayırlı eyleyip yolunuza versin inş. şu güzel günler yüzü suyu hürmetine ülkemize refah, aydınlık, geleceği parlak günler nasip etsin inş.
Eee anne evinde oluncaDün yediklerim
Sahur 2 dilim ekmek 2dilim peynir zeytin 4 çatal kızartma
Iftar 2 dilim Lahmacun salata 5ks kuru fasulye yarım tabak pilav
1 saat sonra yarım kâse çekirdek 1 nescafe 2si birarada
Ya ben ne yapıyorum ya yazdıktan sonra bunları ben mi yedim diyorum evden uzaklaşmak hiç iyi gelmedi bana offf
Dün yediklerim
Ya ben ne yapıyorum ya yazdıktan sonra bunları ben mi yedim diyorum evden uzaklaşmak hiç iyi gelmedi bana offf
Benim ramazan boyunca yediklerime göre çok fazla dün yediklerimi evde toplasan üç iftarda yiyiyordumafiyet olsun cnm. aslında bana fazla gelmedi. sadece çekirdek olmasa olurmuş
Benim ramazan boyunca yediklerime göre çok fazla dün yediklerimi evde toplasan üç iftarda yiyiyordum
Ayyyy gerçekten mi insaallah bana da olur zar zor 8leri gördüm bi daha 9lara dönmek istemiyorumo zaman sana şöyle moral vereyim. dün ben de çok meyve yedim. bir de oğlumun 10 kuruşu varmış bize dondurma alacakmışkıramadık gittik gömdüm dondurmayı. tabi vücut alışık olmayınca 2 aydır, tepki verdi. wcden çıkamadım. ve nerdeyse 1 kilo eksikti sabah tartı metabolizmana belki iyi gelir bu kaçırma
Ay yerim ben onun on kuruşunu yalniz yavru baya cömert hemen parasıyla bir şeyler ismarlamis anneyeo zaman sana şöyle moral vereyim. dün ben de çok meyve yedim. bir de oğlumun 10 kuruşu varmış bize dondurma alacakmışkıramadık gittik gömdüm dondurmayı. tabi vücut alışık olmayınca 2 aydır, tepki verdi. wcden çıkamadım. ve nerdeyse 1 kilo eksikti sabah tartı metabolizmana belki iyi gelir bu kaçırma
Ayyyy gerçekten mi insaallah bana da olur zar zor 8leri gördüm bi daha 9lara dönmek istemiyorum
Ay yerim ben onun on kuruşunu yalniz yavru baya cömert hemen parasıyla bir şeyler ismarlamis anneye
Sağol canım yok bende eskisi gibi bugün bozdum bu hafta yiyeyim pazt baslarim demiyorum artık zararın neresinden dönersek kardırbu bilincini kaybetmediğin sürece 9ları unut gitsin cnm. ben önceden diyeti azıcık bozsam aman nasıl olsa bitti derdim. yemeye vururdum kendimi. şimdi diyorum ki olsun kaldığım yerden devam ederim. vücudumda bana ödülünü veriyorsakın motiveni bozma.
Kadın olmak çok zor çok.Son zamanlarda bende öyleyim sanırım yoğunluktan saçımı bağlayıp çıkıyorum bakımsızlık paçadan akıyor
Kiz senin annenle benm anne ayni :)) gecen sen anali kizli kofte dedin bizde yedik lahmacun diyon bizde yedik ve kac gündür lahmacun yapiy kardesime ama allahtan biz yokuz :))Dün yediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?