- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.361
Günaydın güzel bayanlar. Bayan yazınca kızanlardan mısınız bilmiyorum ama :)Günaydın
Miden küçüldü di mi harikasın....Kızlar dün memlekete geldim annem çok güzel şeyler hazırlamıştı bende 8leri gördüm ya simardim bugün diyet miyet yok yiyecem dedim fakaaaaat çok zorlamama rağmen yiyemedim ilk defa yemek yiyemedim diye çok mutluyum
Valla küçülmüşMiden küçüldü di mi harikasın....
Evet bugün bildirim günü o muhteşem anKilo bildirimi bugundu di mi karistirdim mi yoksa
Yani bravo tıkır tıkır gidiyorsun, inşallah moralin de biran önce düzelir...günaydın arkadaşlar. haftasonum fena geçmedi. diyet açısından yani. genelde tek öğün besleniyorum ramazan dolayısıyla.
moralim hala iyi değil ama tartı gülümsetiyor şükür. bildirimimi yapayım. ben sabahları tartılıyorum demiştim sanırım
başlangıç:75.4
geçen hafta:66.4
bu hafta:65.5
bu hafta fark:900 gr
toplam fark:9.900
Çok güzel canım ya şu 9 lu rakamlarda iyice hafifleyip devam edersin tabeik ederim.Merhabalarkedikedi84
0,5 kg verebilmişim bu hafta. Güncel kilom 102 kg.
Bugün diyetisyenime gittim. 1 ay içerisinde 7 kilo vermişim. Çok mutlu oldum öğrenince.
Güzel bir hafta diliyorum herkese
ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu? ben takıldım kaldım gram gram gidiyorgünaydın arkadaşlar. haftasonum fena geçmedi. diyet açısından yani. genelde tek öğün besleniyorum ramazan dolayısıyla.
moralim hala iyi değil ama tartı gülümsetiyor şükür. bildirimimi yapayım. ben sabahları tartılıyorum demiştim sanırım
başlangıç:75.4
geçen hafta:66.4
bu hafta:65.5
bu hafta fark:900 gr
toplam fark:9.900
300 gr vermişsin sende benim gibi hiç yoktan iyidir üzülmeyelim. Ya bi buhrana kapılıp yeseydik kilo alsaydık.Gunaydin kizlar. Guncel kilo 60.8
Hic kilo veremedim ya bu haftasanirim 200 gram falan verebildim. Cuma gunu tatile gidiyorum o zamana kadar 59u gorurum diye ummustum ama iki haftadir toplasam 1 kilo gitmemistir. Bugun sirf protein yicem, belki bi 300-400 gram gider yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?