Evliliğim için 35 kilo

Slm kizlar hayirli iftarlar bende yeni tartiya alismaya calisimm :))) dun 79,9
Bugun 79,6 arada ucyuz grlik fark ben eski 78 ozledim puff beyagg simdi aksama ne hazirlicam hic bir fikrim yok bugun cok şükür evdeyiz himm bulgur pilavı yapim yanina salata ben yogurda keten tohumu katiyim azda patlican yemegim var corba yapiyim azcık kizimda yogurtlu makarna istedi ayyy bugun menuler karisik ben bi karar veriyim yazarim hadi görüşürüzopuldunuz. .

Miden küçüldü di mi harikasın....

Gunaydin kizlar. Guncel kilo 60.8
Hic kilo veremedim ya bu hafta sanirim 200 gram falan verebildim. Cuma gunu tatile gidiyorum o zamana kadar 59u gorurum diye ummustum ama iki haftadir toplasam 1 kilo gitmemistir. Bugun sirf protein yicem, belki bi 300-400 gram gider yarin

günaydın arkadaşlar. haftasonum fena geçmedi. diyet açısından yani. genelde tek öğün besleniyorum ramazan dolayısıyla.
moralim hala iyi değil ama tartı gülümsetiyor şükür. bildirimimi yapayım. ben sabahları tartılıyorum demiştim sanırım

başlangıç:75.4
geçen hafta:66.4
bu hafta:65.5
bu hafta fark:900 gr
toplam fark:9.900

83,7 300 gr vermişim yani bi paket çerez ağırlığı yok ayran diyeti yok akşamı yoğurtla geçiştir ağzına tatlı sürme hergün spor yap bu mudur?
Tek umudum 3 temmuzda diyetisyene gittiğimde verdiğim kilodan daha çok yağ yakmış olup kas yapmış olmam.

Yani bravo tıkır tıkır gidiyorsun, inşallah moralin de biran önce düzelir...

Merhabalar kedikedi84
0,5 kg verebilmişim bu hafta. Güncel kilom 102 kg.
Bugün diyetisyenime gittim. 1 ay içerisinde 7 kilo vermişim. Çok mutlu oldum öğrenince.
Güzel bir hafta diliyorum herkese
Çok güzel canım ya şu 9 lu rakamlarda iyice hafifleyip devam edersin tabeik ederim.

ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu? ben takıldım kaldım gram gram gidiyor

300 gr vermişsin sende benim gibi hiç yoktan iyidir üzülmeyelim. Ya bi buhrana kapılıp yeseydik kilo alsaydık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…