- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.121
Ben hala senin seviyene ulaşamadım 4 saat spor nedir ya...Süpersin canım senin yerinde olmak isterdim maşallah
Çok iyi yapmışsın canım insanın gözünün önünde olunca dayanamıyor saldırıyorBende dünden kalan kızartma tatlı be varsa paketleyip anneme götürdüm. Eşime 1 porsiyon ayırdım belki yine yer diye.
Şuan yapmıyorum ve çok üzülüyorum hergün gideceğim diyorum olmuyorBen hala senin seviyene ulaşamadım 4 saat spor nedir ya...
Yeni bi şey bulman gerek devamlı aynı şey sıkıyor.Şuan yapmıyorum ve çok üzülüyorum hergün gideceğim diyorum olmuyor
İşte yüzme istiyorum henüz tan kurslar açılmamış bugün tekrar telefon açıcam bakalımYeni bi şey bulman gerek devamlı aynı şey sıkıyor.
İyi hafta sonları canım.Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir haftasonudilerim
İncelmen olmuş ki bu kilodan çok daha iyi Canım maşallahEki Görüntüle 2007170
Kızlar Jillian yapıyorum ya 10 de farklar yukarıda. Kilo olarak çok değişmedim ama cm olarak değişiklikler güzel bence yapabilen olursa tavsiye ederim.
Tebrikler canım darısı bizlerinde başınaBen mutluluktan havalara uçmak üzereyimpazartesi yi beklemeden tartildim ve ramazan sonuna beklediğim hedefi şimdi gördüm çok şükür
AmiiiiinnnTebrikler canım darısı bizlerinde başına
Harika bi haber bu.Ben mutluluktan havalara uçmak üzereyimpazartesi yi beklemeden tartildim ve ramazan sonuna beklediğim hedefi şimdi gördüm çok şükür
Ya insan tartıda görmek istiyor farkı ama bakalım Ramazan sonuna kadar kasıp diyetisyende ne kadar yağ azalmış görücem...İncelmen olmuş ki bu kilodan çok daha iyi Canım maşallah
Bu hafta benim için çok iğrençtiYarın tartı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?