Evliliğim için 35 kilo

Sağol canım evet piyasa çok pahalı Allah yardımcımız olsun

haha tam diyet bölgesindesin değerlendirmelisin cnm

günaydın..
Etli yemeklerin olması iyi burada tutturmuşlar fast food ve ekmek arası et döner köfte ekmeksiz diyince yan yan bakıyorlar iki köfte koyuyorlar al sana ekmek dün yedim dışarda dedim ki ekmek olmasın adam dönerin üstüne pide kapatmış sıcacık gel beni ye diye bağırdı

yememişsindir eminim

Hedefee doğruuuuuuuuu :) inşallah

bugünnkü menümü de yazayım kızlar.
sahur
yok uyuyakaldım yine

iftar
tavuk ızgara küçük bir tabak
salata
2 hurma
1 bardak ayran

ara
1 dilim kek
yarım nescafe (bu da kaçamak olsun :) zaten sahura kalkamıyorum)

Bugünki menüm kahvaltıda :haşlanmış çiğ soğanlı kuru bamya yanında keten tohumlu ve acı biberli yoğurt ,çiğ kuruyemiş sade Türk kahvesi aradan 5 saat sonra keten tohumlu acı biberli yoğurt , akşam İskender (ekmeksiz )olur yanında turşu ve yoğurt

Bende şimdi arkadaştan geldim söylediğim menünün dışına çıkmadım sadece ek olarak haydari ve salata yedim tek İskender ekmeksiz yanında birde yeşilllik yedim arkadaşımda çay içtim ne kek nede irmik helvası yedim Zaten helvayıda ben götürdüm yemiceğim gıdayı götürüyorum huyum kurusun

Bende dünden kalan kızartma tatlı be varsa paketleyip anneme götürdüm. Eşime 1 porsiyon ayırdım belki yine yer diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…