- 13 Ekim 2016
- 1.284
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.141
Güzel tatillerSlm kızlar iki gündür tatildeyiz kilom alıp başını gitmez umarım cumaya kadar güzel bir tatil inşallah dinlenmiş olarak dönerim dönüşte WC eğitimi var of of
Iyi tatiller caniiimSlm kızlar iki gündür tatildeyiz kilom alıp başını gitmez umarım cumaya kadar güzel bir tatil inşallah dinlenmiş olarak dönerim dönüşte WC eğitimi var of of
Burdayim
Bugünde benim öyle çok kötü kızlarBu hafta benim için çok iğrençti
Tatil nasıl geçiyor tatilde bile kiloyu düşünüyoruz hiç böyle Relax olucağımız günler Yok mu kızlarSlm kızlar iki gündür tatildeyiz kilom alıp başını gitmez umarım cumaya kadar güzel bir tatil inşallah dinlenmiş olarak dönerim dönüşte WC eğitimi var of of
Afiyet olsun canım bence bu tarz şeyler yapma yinede karar senin ama düzenli beslenmeyi sağlasanCanlarim maluum buraya ugramayan yiyordur genelde
Ben de oyleydim baklavalar pideler
Ben şimdi iki haftada bir tartilayim dedim ya baslayali iki hafta olduğu icin yarin bildirim yapayim diya bu gunden tartildim
Inanamadim 102...tilya kuru ise yaradi galiba o kadar yememe göre
Kuşum bırakma burayıCanimm
Sadece relax havuzda relax oluyorum yetişkinlerin girdiği büyük bir havuz her köşesi jakuzi şeklindeTatil nasıl geçiyor tatilde bile kiloyu düşünüyoruz hiç böyle Relax olucağımız günler Yok mu kızlar
Zararlı bisey yok canim kuşburnu ıhlamur ve altın otu kendim hazirliyorum.Afiyet olsun canım bence bu tarz şeyler yapma yinede karar senin ama düzenli beslenmeyi sağlasan
Süper fark maşallah. ..Eki Görüntüle 2007170
Kızlar Jillian yapıyorum ya 10 de farklar yukarıda. Kilo olarak çok değişmedim ama cm olarak değişiklikler güzel bence yapabilen olursa tavsiye ederim.
Ben iyiyim canim bi türlü gelemedim buraya dusun okadar yogunum ve cok yorgunum bugun bile oruçlu oruçlu bahcede calistik hemde 12 saat allahtan esiyordu hava.. diyete gelince kendimi hic zapd edemedim reglimde bugun bitti ben hic böyle olmadimdi idtah patlsmasi yasadim sanirim ilaclardan allah tan oruca başladım yoksa halim perisanBitmeyenUmidim sen Nasıl oldun?
Hemde ne aktiff sorma bi gunde şu ramazani yatarak tutsaydimm kiz zaman cok çabuk geciyor her işe zor yetisiyorum bu aktif halimde istahim da olmayaydida bak nasil 5kg verirdim hayirlisi.sen nasilsin afferin sans iki kg vermisin çok sevindim ben aylardir inan buraya girip yazmaya bile utaniyorum..haa a101 re keten tohumu grlmus bide kinoa tohumu ikisinide aldim keten tohumu vc sorunum icin kinoa gem zayiflamak hemde içinde demir vitamini varmss bi ice arastiriyimda kullanacagim keten tohumubu sen nasil tuketiyorsun ozelligide kolesterol dusuruyormus bide vc icinde kullaniliyormus hee bide göğüs buyutuyormu nekadar gerçek bilmiyorum. .Kesin nazardır Canım rabbim kötü gözlerden uzak tutsun bizleri geçmiş olsun baya aktifsin sen maşallah senin yerinde olmak isterdim
Gule gule eskit canim evet hersey ates pahasi hele cocuklarin buyuklerinkinden de pahali valla mağaza magaza dolaniyorum hem güzel hem bütçeye uygun alıyorum allah bereket verdin ceplerimizede :))guzel gunlerde kullanmayi nasip etsinİyi geceler kızlar bende kaçıyorum yemekten sonra uzun uzun dolaştım butik butik aman allahım herşey çok pahalı günlük bir elbise 200 tl şalvar pantolon sordum 140 tl uçuyorlar resmen bende 25 tl iki tane ev için elbise aldım eşim evde hep eşofman diye yakınıyordu iki tane de şort aldım
Valla mi teprik dderim peki nasıl besleniyorsun bana kisa ozet geç gecmisi cok okuyamıyorumBen mutluluktan havalara uçmak üzereyimpazartesi yi beklemeden tartildim ve ramazan sonuna beklediğim hedefi şimdi gördüm çok şükür
Teşekkür ederim canım ramazan dolayısıyla az besleniyorum ekmeği sahurda 1 dilim aksam 1 dilim yiyorum zaten çok su içmekten mide fazlasını kabul etmiyorValla mi teprik dderim peki nasıl besleniyorsun bana kisa ozet geç gecmisi cok okuyamıyorum
Benim tek bi zararim tatli oldu ya yokda az yedim ama tatli jrizlerine girdim bir buçuk hafta ben bile sok oldum bu halime allah alla ne edip ne yapmmam lazim bari 75 dusum off bayrama 10 gunmu ne kaldi offTeşekkür ederim canım ramazan dolayısıyla az besleniyorum ekmeği sahurda 1 dilim aksam 1 dilim yiyorum zaten çok su içmekten mide fazlasını kabul etmiyor
Tatlı krizi çok fena bilirim onu da hurma veya tarcinli sütle denesen daha iyi olur canımBenim tek bi zararim tatli oldu ya yokda az yedim ama tatli jrizlerine girdim bir buçuk hafta ben bile sok oldum bu halime allah alla ne edip ne yapmmam lazim bari 75 dusum off bayrama 10 gunmu ne kaldi off
Canım ben tohum şeklinde 1 tatlı kaşığı yoğurtta kullanıyorumHemde ne aktiff sorma bi gunde şu ramazani yatarak tutsaydimm kiz zaman cok çabuk geciyor her işe zor yetisiyorum bu aktif halimde istahim da olmayaydida bak nasil 5kg verirdim hayirlisi.sen nasilsin afferin sans iki kg vermisin çok sevindim ben aylardir inan buraya girip yazmaya bile utaniyorum..haa a101 re keten tohumu grlmus bide kinoa tohumu ikisinide aldim keten tohumu vc sorunum icin kinoa gem zayiflamak hemde içinde demir vitamini varmss bi ice arastiriyimda kullanacagim keten tohumubu sen nasil tuketiyorsun ozelligide kolesterol dusuruyormus bide vc icinde kullaniliyormus hee bide göğüs buyutuyormu nekadar gerçek bilmiyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?