• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Ben iyiyim canim bi türlü gelemedim buraya dusun okadar yogunum ve cok yorgunum bugun bile oruçlu oruçlu bahcede calistik hemde 12 saat allahtan esiyordu hava.. diyete gelince kendimi hic zapd edemedim reglimde bugun bitti ben hic böyle olmadimdi idtah patlsmasi yasadim sanirim ilaclardan allah tan oruca başladım yoksa halim perisan :KK43:
Msjlari bi okuyum sizi özledim hemen bayy
Canım benim Allah kolaylık versin ah ah şu ilaçlar bizleri mahvediyor

Eki Görüntüle 2007170
Kızlar Jillian yapıyorum ya 10 de farklar yukarıda. Kilo olarak çok değişmedim ama cm olarak değişiklikler güzel bence yapabilen olursa tavsiye ederim.

maşallah kedicim. bravo. inş tartı da paralel olarak gülümser sana :nazar:
Ben mutluluktan havalara uçmak üzereyim:KK71: pazartesi yi beklemeden tartildim ve ramazan sonuna beklediğim hedefi şimdi gördüm çok şükür :KK28:
hehe biliyordum biliyordum.. tebrikler cnm :KK9:

Sadece relax havuzda relax oluyorum yetişkinlerin girdiği büyük bir havuz her köşesi jakuzi şeklinde

iyi tatiller cnm. boşver gelince yapacaklarını eğlenmene bak..

Benim tek bi zararim tatli oldu ya yokda az yedim ama tatli jrizlerine girdim bir buçuk hafta ben bile sok oldum bu halime allah alla ne edip ne yapmmam lazim bari 75 dusum off bayrama 10 gunmu ne kaldi off

neeee biri tatlı mı dedi :D tek zaafım ama sadece lokma şeklinde tadıyorum. önceden hiç yemezdim diyete. çünkü tadayım derken gömerdim hepsini :D ama şimdi durduruyorum kendimi çok şükür. dün gece kek yaptım. oğlanla eşime koydum. kendim bir lokma tattım. önceden 3-5 dilim yerdim kesin.

günaydın arkadaşlar..
ben ramazanda da sabahları tartılıyorum genel olarak. akşama kadar su falan kalmıyor vücudumda. ramazan sonu hüsrana uğramamak adına sabahları tartılmaya devam. zaten sahurda yapmıyorum ya yiyemiyorum ya uyanamıyorum. neyse bildirimimi yapayım.
başlangıç:75.4
geçen hafta:67.8
bu hafta:66.4
bu hafta fark:1.4
toplam fark:9

Herkese merhaba,

geçen hafta koşturmacadan pek diyete dikkat edemedim.
Ancak fazlaca hareket ettiğim için kiloda alamadım.
bugün itibariyle tekrar sağlıklı beslenmeye başlıyorum :)

Umarım herkes çok çok iyidir
Herken güzel güzel kilo vermiştir.

kızlar selam. iki topikte kilo bildirimi yapıyorum ve farklı günde kilo bildirimi topik yapan görünce katılmak istedim. ne kadar çok tartı günü olursa o kadar motive oluyorum :KK48: katılabilir miyim
Hoşgeldin pazartesi yani bugün kilo bildirimi alalım güncel kilonu

kızlar selam. iki topikte kilo bildirimi yapıyorum ve farklı günde kilo bildirimi topik yapan görünce katılmak istedim. ne kadar çok tartı günü olursa o kadar motive oluyorum :KK48: katılabilir miyim
Hoşgeldin pazartesi yani bugün kilo bildirimi alalım güncel kilonu

Slm kızlar iki gündür tatildeyiz kilom alıp başını gitmez umarım cumaya kadar güzel bir tatil inşallah dinlenmiş olarak dönerim dönüşte WC eğitimi var of of
İyi tatiller canım. Kendini resetle bi güzel. Boşver tatilde kiloyu yahu...

Canlarim maluum buraya ugramayan yiyordur genelde
Ben de oyleydim baklavalar pideler
Ben şimdi iki haftada bir tartilayim dedim ya baslayali iki hafta olduğu icin yarin bildirim yapayim diya bu gunden tartildim
Inanamadim 102...tilya kuru ise yaradi galiba o kadar yememe göre
:KK70:Öyle oluyor genelde. Çok iyimiş bu kür ya bende bi araştırayım...

maşallah kedicim. bravo. inş tartı da paralel olarak gülümser sana :nazar:

hehe biliyordum biliyordum.. tebrikler cnm :KK9:

iyi tatiller cnm. boşver gelince yapacaklarını eğlenmene bak..

neeee biri tatlı mı dedi :KK70: tek zaafım ama sadece lokma şeklinde tadıyorum. önceden hiç yemezdim diyete. çünkü tadayım derken gömerdim hepsini :KK70: ama şimdi durduruyorum kendimi çok şükür. dün gece kek yaptım. oğlanla eşime koydum. kendim bir lokma tattım. önceden 3-5 dilim yerdim kesin.
Ay o bi lokma tadıp bırakabilmek çok önemli sen olmuşsun hedefe kiltlenmişsin belli.:nazar:

Back