• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

image.png image.jpg image.jpg
Miyav_su Miyav_su ilk listeden kendime uyarlayarak yaptım. Bi de dumble programı bakıp onu da ekleyeceğim kollarım için.

Kızlar benim anlayamadım nokta dün deli gibi Canım lahmacun çekti neyse sipariş geldi ama yiyemedim tok hissetim kendimi benim gibi olan var aranızda sorun nerede anlayamıyorum
Can'ım bugünlerde benim de gözüm çok aç herşey elde edene kadar mı anlamıyorum bende. Aman yiycem diyip yedikten sonra pişmanlık yaşıyorum. Ama bugün bitti.

Can'ım bugünlerde benim de gözüm çok aç herşey elde edene kadar mı anlamıyorum bende. Aman yiycem diyip yedikten sonra pişmanlık yaşıyorum. Ama bugün bitti.
Evet İnan 1 ısırık aldım tamam bitti dedim bu muydu delirdiğin açlık krizi sanırım yasak yasak diyoruz ya vücut onu elden etmek istiyor bugün benimde şuan kadar süper geçti umarım eve gidince bozmam

35 günmüüüüü benim aptal kafam neye yaradı yediklerim acaba yaaa :kızgın::kızgın: yok yaakendimizikandırıyoruz resmenn beynimiz bizimle oyun oynuuyor.Bugün öğlen karbonhidrat çok yedim ama şimdi evdeyim bol sirkeli salata yaptım ve yeşil mercimekk işlerimi halledincede bugün ikinci yeşil çayımı içicemmm. yok kaçammmak varsada sabah yada öğlen.
dün modum düşük dedim ya akşamsinirimden sadece salata yemiştim.Sabah tartılayım dedim 81.700çıktım tartımı benle dalga geçiyo anlamadım.Tefalin baskülü kullanıyorum aynı yere koyuyorum öyle tartılıyorum. Bilemedimmm yarında tartılıcam ama canm kedikedi84 kedikedi84 değiştirme bn yarında tartılıcam nasipse orucun ilk günü cumartesi tartılıcam bakalım ne olacakk

Back