- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
- #6.501
kedikedi84 kilom 82.5 canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok güzel olur Ramazan sonuna kadar diyorsun değil mi? Ben de varım. Ramazan sonuna kadar 78 kilo hedefimi koydum bile yani 6 kilo.hadi akalım genel olarak kabul görürse hedeflerimizi belirleriz inş
Ay çok güzel olur Ramazan sonuna kadar diyorsun değil mi? Ben de varım. Ramazan sonuna kadar 78 kilo hedefimi koydum bile yani 6 kilo.
Süpersin canım birde kalçaların için evinde dumbel varsa sumo sukuat ekleEki Görüntüle 1999266 Eki Görüntüle 1999267 Eki Görüntüle 1999268
Miyav_su ilk listeden kendime uyarlayarak yaptım. Bi de dumble programı bakıp onu da ekleyeceğim kollarım için.
Görürsün Canım maşallah sen iyi gidiyorsunBen ramazan sonuna kadar 89 u görsem öpüp başıma koyarım valla
Can'ım bugünlerde benim de gözüm çok aç herşey elde edene kadar mı anlamıyorum bende. Aman yiycem diyip yedikten sonra pişmanlık yaşıyorum. Ama bugün bitti.Kızlar benim anlayamadım nokta dün deli gibi Canım lahmacun çekti neyse sipariş geldi ama yiyemedim tok hissetim kendimi benim gibi olan var aranızda sorun nerede anlayamıyorum
Evet İnan 1 ısırık aldım tamam bitti dedim bu muydu delirdiğin açlık krizi sanırım yasak yasak diyoruz ya vücut onu elden etmek istiyor bugün benimde şuan kadar süper geçti umarım eve gidince bozmamCan'ım bugünlerde benim de gözüm çok aç herşey elde edene kadar mı anlamıyorum bende. Aman yiycem diyip yedikten sonra pişmanlık yaşıyorum. Ama bugün bitti.
Bende bıgün tam uydun sandım anladım CanımYani bitti derken ben yapmayacağım.
Yok bugün tam uyuyorum, canım çekiyor ama ben yapmıyorum manasında dedim.Bende bıgün tam uydun sandım anladım Canım
Neyse Can'ım önümüze bakalım artık. Bi ara yine böyle olmuştu grubun çoğu kötü gidiyordu. Millet gelip en başarısız grup sizsiniz falan yazıyordu. Yine o hale düşmeden toparlanalım...Of of gitti emekler
şurda ramazana ne kaldıki arkadaşımkızlar ramazana kadar bir hedef belirlesek hepimiz nasıl olur. hani strese falan gireriz derseniz o ayrı. sürekli birbirimize hedefimizi hatırlatırız biraz baskı kurarız ne dersiniz??
35 günmüüüüü benim aptal kafam neye yaradı yediklerim acaba yaaa yok yaakendimizikandırıyoruz resmenn beynimiz bizimle oyun oynuuyor.Bugün öğlen karbonhidrat çok yedim ama şimdi evdeyim bol sirkeli salata yaptım ve yeşil mercimekk işlerimi halledincede bugün ikinci yeşil çayımı içicemmm. yok kaçammmak varsada sabah yada öğlen.