• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Inşaallah canım duraksama dönemine girmiş olabilirsin ama biz ne yapıyoruz pes etmeden devam ediyoruz :KK55:
Aynen belki su tutuyor yağ yakıyorum belki kas almışımdır salı günü diyetisyende görürüm ama geçen haftayı kötü geçirdim onun yansıması sanırım.

Cok yoğunum canim hastaydim regl oldum iki gun depresyon da gibiydim regl yuzunden teli hic elime alma gelmedi bugunde misafir vardi iki gunde bahceye gidecegiz domates biber sitili yapmaya oyle regl yuzunden iki gun adepte oladim cocuklarla ugras ev is misafir bittim bennnn duan bile basim ağrıyor uykum var uyunadan once bi size bakiyim dedimm..

Cok yoğunum canim hastaydim regl oldum iki gun depresyon da gibiydim regl yuzunden teli hic elime alma gelmedi bugunde misafir vardi iki gunde bahceye gidecegiz domates biber sitili yapmaya oyle regl yuzunden iki gun adepte oladim cocuklarla ugras ev is misafir bittim bennnn duan bile basim ağrıyor uykum var uyunadan once bi size bakiyim dedimm..
Geçmiş olsun, bende bugün başımı üşüttüm galiba yattım baş ağrısından uyuyamadım, ilaç içtim şimdi etki etmesini bekliyorum.
Bitmedi mi hala misafirlerin bana daral geldi valla. Ben hiç sevmem de misafir. Çok zor evi temizle yemek yap zaten gittiklerinde ev savaş alanına dönüyor bi daha temizle. Allah yardımcın olsun Can'ım.

Geçmiş olsun, bende bugün başımı üşüttüm galiba yattım baş ağrısından uyuyamadım, ilaç içtim şimdi etki etmesini bekliyorum.
Bitmedi mi hala misafirlerin bana daral geldi valla. Ben hiç sevmem de misafir. Çok zor evi temizle yemek yap zaten gittiklerinde ev savaş alanına dönüyor bi daha temizle. Allah yardımcın olsun Can'ım.

Yok canim annemgilin yakinina goctuk tasindik ya surekli bi maraton icindeyiz kiz tek ben degilim burda hep oyle insanlar dunya mesagaliyeti hep bi gezmeleri hep bi misafirler , ben severim bazen gina geliy bazende alismisimki misafir gelmeyince garipsiyorum dermisim :)) aman allah guc kuvvet versin bereket versin yani ugrayazsam bilinki yogun bi gun geciriyorumdur yada kafa dinliyorumdur.. bazi seyleri kafada bitirmem lazim icee diyete adepte olmam lazim dedikce batiyorum arkadas bu nasil is yaa cabaladikca elimi kolumu bagliyorlar sanki cebellestikce yoruluyorumm haaa bi kolaylasssa herşey.. :((
Yokk yok biraz mesafe koyacam yoksa ben patlicamm bir gün ramazan gelmeden bi tatil yapmam lazım valla bu regl dönemi beni çok gerdii..

Geçmiş olsun canım

Stalker lık yapıp Miyav_su Miyav_su nun nerelerde olduğunu öğrendim yiğeni ile geziye gitmiş:KK37:
Vay :KK53::KK53::KK53:aynen öyle oldu Canım :KK70:ajan gibi çalışmışsın sorma ne geziydi ama kendimden geçtim hayatım da yaptığım en büyük hata okul gezisi oldu 10-11 yaş grubu ne kadar sorunluymuş :ruh:yemek desen Zaten :olamaz:

Kızlar sizler neler yaptınız anlattın bende güya dün geziden yoruldum evde kaldım :KK70:ama nerede uyumak her zamanki gibi biyolojik saatim şaşmadı uyandırdı beni sabah 05.00 bu yana ayaktayım :temizlik:evi toparlayıp pazara gideyim diyorum :KK55:daha akşam yemeği var eşimde birkaç gün burada :p

Geçmiş olsun canım

İnşallah önemli bir şey çıkmaz, ben de hamile misin acaba diyecektim ama kanda çıkardı heralde. Ben bebek işini 75 e düşene kadar düşünmüyorum sonra çalışmalara başlıyıp kilo vermeye devam. Sonra hayırlısı...
Haydi hayırlısı :)

Yok canim annemgilin yakinina goctuk tasindik ya surekli bi maraton icindeyiz kiz tek ben degilim burda hep oyle insanlar dunya mesagaliyeti hep bi gezmeleri hep bi misafirler , ben severim bazen gina geliy bazende alismisimki misafir gelmeyince garipsiyorum dermisim :)) aman allah guc kuvvet versin bereket versin yani ugrayazsam bilinki yogun bi gun geciriyorumdur yada kafa dinliyorumdur.. bazi seyleri kafada bitirmem lazim icee diyete adepte olmam lazim dedikce batiyorum arkadas bu nasil is yaa cabaladikca elimi kolumu bagliyorlar sanki cebellestikce yoruluyorumm haaa bi kolaylasssa herşey.. :KK43:(
Yokk yok biraz mesafe koyacam yoksa ben patlicamm bir gün ramazan gelmeden bi tatil yapmam lazım valla bu regl dönemi beni çok gerdii..
Bazen ben de diyorum ki 1-2 ay şöyle zayıflama kampları oluyor ya gidiyorsun orada kalıyorsun onun gibi böyle bi evim olsa ama yanlız olucam, gitsem, kimseyle görüşmeden 2 ay geçirsem, sosyal hayat hiç olmadığı için kimse karşımda kebapları, pizzaları gömmese, benim canım çekmese, rahatça bi 10 kg verip geri dönsem, ama o sırada kimseyi özlemememde gerek...

Bazen ben de diyorum ki 1-2 ay şöyle zayıflama kampları oluyor ya gidiyorsun orada kalıyorsun onun gibi böyle bi evim olsa ama yanlız olucam, gitsem, kimseyle görüşmeden 2 ay geçirsem, sosyal hayat hiç olmadığı için kimse karşımda kebapları, pizzaları gömmese, benim canım çekmese, rahatça bi 10 kg verip geri dönsem, ama o sırada kimseyi özlemememde gerek...

Hahh işte oyle beni bana bi biraksalar normal bi siradan yemek yapsam esim agzini açıyor yemek yapmiyon ayy ben delleniyorum bide inkar ediyor gen zayiflamami istiyor hem işi zorlaştırıyor. . Ama yenilmicem mecburumm ki offf yaa

İş yemesem de olur demekte ben baklava dan dis ağrısı yüzünden vazgeçtim sonra hamburgeri yada dışarda yemek yapanları tuvaletten çıktiktan sobra ele n yıkamadan yaptıklarını hayal ettim ekmek içinde aynı şeyi düşüneyim bundan sonra :KK70:

Back