- 12 Şubat 2014
- 540
- 593
- 303
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.121
Ben razdan başlıyorum 15 gün içinde olan gelişimleri yazıcam kızlarDiyetle birlikte 4 kilo verdim
Bekliyoruz canımBen razdan başlıyorum 15 gün içinde olan gelişimleri yazıcam kızlar
Yok Canım ne kusuru karar verdikten sonra bırakan olunca çok üzülüyorum. Gerçi senin abartı bi kilon yok ama neden çıtır bi hatun olmayasın.Canım sende kusıra bakma Sende kendimi yeni toparladım ama burdayım bundan sonra istediğim kiloya ulaşana dek
Kolay gelsin canımSlm kızlar evde temizlik var akşam uğrarım
Ben varımKimse yok
ay onu ben de yapıyorum yardımcı geliyor ayda ya da 2 ayda 1 ama bizim evin camı çok ben de tozları alıyorum avizeleri siliyorum perdeleri takıp çıkarıyorum detay detay bi sürü iş çıkıyor.İyi geceler kızlar ben bittim heryerim ağrıyor temizlik beni mahvetti birde yardımcı kadın vardı çok çalıştım çok
Günaydın, uyandım çok acıkmışım hemen kahvaltı edeceğim.Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın kızlar nasılsınız
Bende iyiyim çok şükürgünaydın.. iyiyim tam yaz havası geldi bizim buralar. sen nasılsın??
Ben her zaman ki gibi 3 saatlik bir uykuGünaydın kızlar nasılsınız
Evet artık bitirmemiz gerek kilo işini bugün bende yemeğimi yaptım şimdi evi bi süpürüp silip spora gideceğim.bakıyorum yaz geldi herkes kayboldu.
kaybolmayın lütfen. bu kilo işiniz çözmenin tam vakti. bol yürüyüş, bol su ve az kalorili yemek, şu sıcaklarında etkisiyle tartı da eksildikçe eksilecek rakamlar gösterir bize. ona göre..
menümü de yazayım.
sabah
klasik kahvaltım
ara
yarım nescafe
öğlen
1 kase türlü
1 kepçe yoğurt
ara
2 diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay
ara
yarım nescafe
akşam
birkaç parça ızgara tavuk
salata
1 bardak ayran
Kıyamam ya...Ben her zaman ki gibi 3 saatlik bir uyku
O zaman sizlere günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?