• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Evet artık bitirmemiz gerek kilo işini bugün bende yemeğimi yaptım şimdi evi bi süpürüp silip spora gideceğim.
Menümü de yazayım
Sabah: Biberli omlet 2 burgu peynir.
Öğlen: Mercimek çorbası
Akşam: Enginar yoğurt

afiyet olsun cnm. ne güzel ara yapmamışsın. eminim daha hızlı ilerleyecektir eksiler. iyi sporlar ;)

maşallah. azmin daim olsun. ben ara yapmazsam çok güçsüzleşiyorum. ve diyetten bıkıyorum. kendimize göre bişeyler yapmamız çok iyi demek ki.
Aynen kendine uygun yöntemi bulmak çok önemli. Mesela şimdi miyav_su tartılmadan devam ediyor ben tartılmazsam kafayı yerim. Ancak çok yediğim zamanlar baskülün yüzüne bakmıyorum.

Aynen kendine uygun yöntemi bulmak çok önemli. Mesela şimdi miyav_su tartılmadan devam ediyor ben tartılmazsam kafayı yerim. Ancak çok yediğim zamanlar baskülün yüzüne bakmıyorum.
kaç kilosun şu an . aldığın kiloları vermeye başladın mı tekrar

ben de tartılmalıyım. hani diyet yapmayınca tartının yanından bile geçmem ama diyetteyken kontrol altında tutuyorum ;)

Eşim tanıştığımızda 60 kiloydum 10 yıl sonra evlendiğimizde 73 aradan 5 yıl geçti ve artık 100 kiloyum. Çalışıyordum çok çalışıyordum gece 1 de 2 de işten geliyordum çünkü çok yoğun bir işim vardı, sosyal Hayatım sıfırlanma noktasına gelmişti, bütün gün bilgisayar başında rakamlarla uğraşıyodum. Tek eğlencem yemek yemekti, bari karnım tok olsun bari tatlı yiyim mutlu olayım diye düşünüyordum, çünkü devamlı ofiste olmak oradan çıkamamak psikolojimi bozmaya başlamıştı.Bu düşünce yapısı beni 100 kiloya ulaştırdı. Çok ama çok yoruldum eşimin de ısrarıyla hiç Aklımda olmayan bişey Yaptım ve işten istifa ettim 4 ay geçti üstünden benim de amacım işten ayrılıp kendime bakmak eski halime dönmekti. Ama bi türlü başlayamadım, evimi düzenleyeyim, kitap okuyayım tv izleyeyim biraz stressiz yaşayayım dedim,ama hep Aklımda rahatsız oluyordum kilolardan.
Iki gün önce en samimi arkadaşlarımızı Yemeğe davet ettik, eşimin kankası ve onun eşi, eşimin kankası başladı, eee napıyosun evde, nasıl geçiriyorsun zamanını kalk spor yap ben olsam spor salonuna yazılırım, günde 3 saat spor yap. Haklısın dedim ama spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum evde Koşu bandı var, evde yapacam sporumu. Konu kapandı.
Cumartesi günü evde oturuyorken eşim birden başladı, pardon bi şey sorucam sen ne zaman harekete geçmeyi düşünüyosun susuyorum susuyorum ama 150 kilo mu Olmayı bekliyosun, kaç Yaşında giyinip süsleneceksin, senin yüzünden çocuğumuz olmazsa ne olacak, yok evde Koşu bandı varmış bilmem ne koşsana o zaman, hiç mi rahatsız olmuyosun, ben oluyorum artık... Abartmıyorum 3 saat bağırdı konuştu konuştu ağladım haklısın dedim ama susmadı. Çizdiğim çizelgeyi gösterdim program yapmıştım günlere bölüp spor diyet bu ne ya dedi, yazmakla olmaz bu işler. Benden utanıyomuş onu anladım.
Iyi bir Eş olmak için hem ev hem işte başarılı olmak yetmiyormuş, güler yüzlü olmak saçını süpürge etmek yetmiyormuş, dırdır etmeyen pozitif bir eş olmak yetmiyormuş onu anladım. Yüzüm çok güzel herkes öyle der, ama o da yetmiyormuş.
Başlıyorum diyete spora boyum 1.70 kilom 100 hedefim 65, yıl sonuna kadar yeni baştan yaratıcam kendimi. Kalbim çok kırık ama çok.
Vazgeçmeyeyim kendimi takip edeyim diye hergün yaptıklarımı yediklerimi buraya yazacağım. Başarıcam sadece kendim için, onun için değil kendi istediğim için bel ağrılarımdan kurtulmak rahat hareket etmek için.

Birazda iyi olmuş evt biliyorum psikolojik olarak çok kötü bir durum hatta karanlıklara surukluyir seni bide böyle düşün hiç bişey demeden senden uzaklassaydi sen nedenini anlamasaydin benim eşim hiç bişey söylemedi ama ben gözlerinden anladım beni artık istemedigini ve çok üzüldüm hamile olduğu mu öğrenince bebeklerin için dedim yavrulu okula götürdüğünde özgüven için zaten metabolizma yavaş di hamilelik bunu hızlandırdı şu anki kılınan ulaştım şükürler olsun daha da yolum var

Kırılma üzülme en azından senden vazgeçmemiş hem biliyormusjnuz ideal e ulaşınca bir manyak özgüven geliyor adamı ezip ezip geciyorsunuz gözü sizle dönüyor :D

Ben daha ulasmaidm ama bu halimle bile eski neşem yerine geldi sayılır ya gözlerinin içini. Parladığını görebiliyorum kocaman bı gobekle oda giderse inşallah Allah dert vermesin dünyanın en mutlu insanı olursun inşallah

Sende sakın pes etme gücün varsa her defasında bir küçük beden bir elbise al içine girmeye caliss şu anki kilom kaç bilmiyorum ama

Ben şu an 26 beden kotun içine girmenin haklı gururunu yaşıyorum ve o kotun içine girdiğinde dugnenin daha rahat kapanması için uğraşıyorum :) sağlık sihatle verelim inşallah :)

Slm kızlar büyük kızın sınıfında anneler günü kutladık hediyem çok şirin minnakimin eline sağlık hala ayaklarım ağrıyor dünkü temizlikle alakalı mutfağı komple ben temizledim birde büyük banyonun duşakabini kaldı bana ev büyük camda çok kadın akşam 9.30 da gitti genede yetismedi

Slm kızlar büyük kızın sınıfında anneler günü kutladık hediyem çok şirin minnakimin eline sağlık hala ayaklarım ağrıyor dünkü temizlikle alakalı mutfağı komple ben temizledim birde büyük banyonun duşakabini kaldı bana ev büyük camda çok kadın akşam 9.30 da gitti genede yetismedi
Selam canım benim de ev büyük o yuzden iki kişi geliyor yardıma öyle olunca ben yemek dışında bir işe karismiyorum

Birazda iyi olmuş evt biliyorum psikolojik olarak çok kötü bir durum hatta karanlıklara surukluyir seni bide böyle düşün hiç bişey demeden senden uzaklassaydi sen nedenini anlamasaydin benim eşim hiç bişey söylemedi ama ben gözlerinden anladım beni artık istemedigini ve çok üzüldüm hamile olduğu mu öğrenince bebeklerin için dedim yavrulu okula götürdüğünde özgüven için zaten metabolizma yavaş di hamilelik bunu hızlandırdı şu anki kılınan ulaştım şükürler olsun daha da yolum var

Kırılma üzülme en azından senden vazgeçmemiş hem biliyormusjnuz ideal e ulaşınca bir manyak özgüven geliyor adamı ezip ezip geciyorsunuz gözü sizle dönüyor :KK70:

Ben daha ulasmaidm ama bu halimle bile eski neşem yerine geldi sayılır ya gözlerinin içini. Parladığını görebiliyorum kocaman bı gobekle oda giderse inşallah Allah dert vermesin dünyanın en mutlu insanı olursun inşallah

Sende sakın pes etme gücün varsa her defasında bir küçük beden bir elbise al içine girmeye caliss şu anki kilom kaç bilmiyorum ama

Ben şu an 26 beden kotun içine girmenin haklı gururunu yaşıyorum ve o kotun içine girdiğinde dugnenin daha rahat kapanması için uğraşıyorum :) sağlık sihatle verelim inşallah :)
Valla tebrik ederim seni de 26 beden kot almak ne güzel bir duygudur en yakın zamanda ben de yaşarım inşallah.
Çok haklısın şimdiden zaten özgüvenim yükselmeye başladı daha gareketli mutlu bi insan oldum 84 kiloyjm artık. Devamı da gelecek:KK55:

Güle güle kirlet gerçi keşke hiç kirlenmese 1 ay o temizlik gitse ne güzel olacak. Ay senin kızlar zaten çok tatlı onlardan el emeği hediye almak ne büyük mutluluktur.

Valla tebrik ederim seni de 26 beden kot almak ne güzel bir duygudur en yakın zamanda ben de yaşarım inşallah.
Çok haklısın şimdiden zaten özgüvenim yükselmeye başladı daha gareketli mutlu bi insan oldum 84 kiloyjm artık. Devamı da gelecek:KK55:
Benim en yüksek gördüğüm kilodasin şükürler olsun 85 i görmeden verdim inşallah da sende bende ideal kilomuzu kavusuruz sağlıklı bir şekilde ve hep fit oluruz gerçi ben bugün 1 tabak helva ve mantıyı gömdüm ama :/ hafta sonu daha dikkat edicem ins bu haftalık duraklama ya geçtim çünkü aşırı bir bulantı var 2 gündür bundan öncede baş dönmesi vardı göz kararması tahlil yaptırdım demir serum fazla çıkmış ama normalde belirti veren bişey değilmis
Bir an düşünüyorum 3. Mu geliyor daha 5 aylıkken bebeğim ama bu kadar erken belirti vermezdi ki daha hasta olmama 10 gün varken

Bu arada senin bebek işi noldu ??

Afiyet olsun. İnşallah bu pzt eksi görürüz. Benim kilom sabit oynamıyor.:KK43:
Aradasabit kalmasına üzülme bence şöyle düşün vücut kendini toparlamak o kiloya alışmak için duraklama zamanına geçiyor ben bu hafta kendi isteğimle kılından sabit kalmak istiyorum kendini toparlasin diye vücudum bukantim giderse tabi akşam çok yedim ama öğlen 2 cezerye 3 kayısı 1 bardak süt tek içtim midem yemek almadı çünkü :(( korkuyorum zayıflama uğruna hasta olayım :((

Benim en yüksek gördüğüm kilodasin şükürler olsun 85 i görmeden verdim inşallah da sende bende ideal kilomuzu kavusuruz sağlıklı bir şekilde ve hep fit oluruz gerçi ben bugün 1 tabak helva ve mantıyı gömdüm ama :/ hafta sonu daha dikkat edicem ins bu haftalık duraklama ya geçtim çünkü aşırı bir bulantı var 2 gündür bundan öncede baş dönmesi vardı göz kararması tahlil yaptırdım demir serum fazla çıkmış ama normalde belirti veren bişey değilmis
Bir an düşünüyorum 3. Mu geliyor daha 5 aylıkken bebeğim ama bu kadar erken belirti vermezdi ki daha hasta olmama 10 gün varken

Bu arada senin bebek işi noldu ??
İnşallah önemli bir şey çıkmaz, ben de hamile misin acaba diyecektim ama kanda çıkardı heralde. Ben bebek işini 75 e düşene kadar düşünmüyorum sonra çalışmalara başlıyıp kilo vermeye devam. Sonra hayırlısı...

Back