- 13 Ekim 2016
- 1.284
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #6.101
Spor olmadan olmuyor galiba bugün 1 saatten fazla yürüdüm. Nasıl hamlamışım. Bacaklarım çok ağrıyor.Valla benimki berbat gidiyor sen eşine sakın yenilme zafer senin olacak canım
Dün ben 1 saat yüzdükten sonra 4 saat avm gezince akşam bacaklarımı nereye koyacağımı şaşırdım çok ağrıdı. Bi süre ağrıdan uyuyamadım. Spor çok kolaylaştırıyor kilo vermeyi biraz dişimizi sıkmamız lazım sonra alışkanlık oluyor zaten.Spor olmadan olmuyor galiba bugün 1 saatten fazla yürüdüm. Nasıl hamlamışım. Bacaklarım çok ağrıyor.
Bu gece daha zor geçecek umarım benim oğlan uyur da daha çok zorlanmam.
Bence burası bize bir şekilde motive destek oluyor.
Lütfen yenilmeyelim
Afiyeet olsun canımSabah: Tavuklu omlet
Öğlen:Bulgur pilavı yoğurt
Akşam:Izgara köfte yarım kase yayla çorbası yoğurt dayanamadım 1 mücver annemdeydikte dayanamadım.
Afiyet olsun canım.Sabah: Tavuklu omlet
Öğlen:Bulgur pilavı yoğurt
Akşam:Izgara köfte yarım kase yayla çorbası yoğurt dayanamadım 1 mücver annemdeydikte dayanamadım.
Yüzmeye bayılıyorum. En sevdiğim spor.Dün ben 1 saat yüzdükten sonra 4 saat avm gezince akşam bacaklarımı nereye koyacağımı şaşırdım çok ağrıdı. Bi süre ağrıdan uyuyamadım. Spor çok kolaylaştırıyor kilo vermeyi biraz dişimizi sıkmamız lazım sonra alışkanlık oluyor zaten.
Canım benimki de unuttu Facebook hatırlatmış
Süper ya valla çok güzel gidiyorsun maşallah. Ben de yeniden yeşil çay içmeye başlasam iyi olacak. Geçen ay her gün içiyordum.
Günaydın canımgünaydın kızlar.. kaçamaksız sağlıklı bir gün diliyorum..
Öyle olmalı kesinlikleGünaydınlar... Hepimiz için güzel bir gün olsun. Eskiden rüyalarımda hep daha da şişmanlamışım gibi görüyordum, artık kendimi incecik görüyorum bu bir mesaj mı acaba
Faydasını gören çok olmuş, ben yapmadım ama evde yapılacak güzel bi program, nasılmış diye izlemiştim.Kızlar leslie yapıp faydasını gören oldumu yapsammıki ?
Canım sende kusıra bakma Sende kendimi yeni toparladım ama burdayım bundan sonra istediğim kiloya ulaşana dekGünaydınlar... Hepimiz için güzel bir gün olsun. Eskiden rüyalarımda hep daha da şişmanlamışım gibi görüyordum, artık kendimi incecik görüyorum bu bir mesaj mı acaba
Günaydın canım insaallah rüyaların gerçeğe dönüşürGünaydınlar... Hepimiz için güzel bir gün olsun. Eskiden rüyalarımda hep daha da şişmanlamışım gibi görüyordum, artık kendimi incecik görüyorum bu bir mesaj mı acaba
Ben 1 ay kadar hergün yaptım faydasını çok gördümKızlar leslie yapıp faydasını gören oldumu yapsammıki ?
kilo verdirdimi peki bende 15 gün 3mil bailıycam bugünBen 1 ay kadar hergün yaptım faydasını çok gördüm
Diyetle birlikte 4 kilo verdimkilo verdirdimi peki bende 15 gün 3mil bailıycam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?