Evliliğim için 35 kilo

Valla benimki berbat gidiyor sen eşine sakın yenilme zafer senin olacak canım
Spor olmadan olmuyor galiba bugün 1 saatten fazla yürüdüm. Nasıl hamlamışım. Bacaklarım çok ağrıyor.
Bu gece daha zor geçecek umarım benim oğlan uyur da daha çok zorlanmam.

Bence burası bize bir şekilde motive destek oluyor.
Lütfen yenilmeyelim

Dün ben 1 saat yüzdükten sonra 4 saat avm gezince akşam bacaklarımı nereye koyacağımı şaşırdım çok ağrıdı. Bi süre ağrıdan uyuyamadım. Spor çok kolaylaştırıyor kilo vermeyi biraz dişimizi sıkmamız lazım sonra alışkanlık oluyor zaten.

Yüzmeye bayılıyorum. En sevdiğim spor.
Oğlum az daha büyüse havuza gideceğim düzenli olarak.
İyice büyüdükten sonra kick boks yaptım 48 kilo olduğum zamanlar.
Kesinlikle tekrar başlayacağım.

Süper ya valla çok güzel gidiyorsun maşallah. Ben de yeniden yeşil çay içmeye başlasam iyi olacak. Geçen ay her gün içiyordum.

teşekkür ederim kedicim. sayenizde motive oluyorum. yeşilçayı işte bisküvi ile içiyorum. iyi oluyor. küçük bir süzgeç gibi demleme aparatı aldım. çay ocağından suyu alıyorum aparatı bardağa sallandırıyorum hemen demleniyor. pratik oluyor. tavsiye ederim

Günaydınlar... Hepimiz için güzel bir gün olsun. Eskiden rüyalarımda hep daha da şişmanlamışım gibi görüyordum, artık kendimi incecik görüyorum bu bir mesaj mı acaba
Canım sende kusıra bakma Sende kendimi yeni toparladım ama burdayım bundan sonra istediğim kiloya ulaşana dek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…