- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #6.001
kedikedi84 en çok fark senin maşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah su tesisati icin usta vardi yapamadim genelkikle 11 gibi yapiyom çocuklar uyudugu icin..Afiyeet olsun canım kahvaltı yapmadin mi
Menun herzamanku gibi harika..Benimde dünkü menüm : 1 avakodo ,semizotlu peynirli salata ,kuruyemiş öğlen Hindistan cevizli Türk kahvesi yanında ,çiğ badem akşam : kuru patlıcan yemeği yanında yoğurt spor yok su 3,5-4 litreye yakın tükettim
Teşekkür ederim canım bende tartıdaki rakamı görüp şımaran Azanlardanım malesefMenun herzamanku gibi harika..
Adetim yeni bitti ondan değildir muhtemelen
Sen nasılsın iyimisin bas agrina ne dedi dr..
Geçen hafta bende 1 gr bile vermemiştimyok uzldugumden degil, tabi artisi eksisi olacak, ama gruplarda goruyorum, grubu en gerisinde kalana boyle diyorlarmis :)
ben de yakalarim umarim sonra sizi
Ya suyu nasıl bu kadar çok içebiliyorsunuz ben içemiyorumBenimde dünkü menüm : 1 avakodo ,semizotlu peynirli salata ,kuruyemiş öğlen Hindistan cevizli Türk kahvesi yanında ,çiğ badem akşam : kuru patlıcan yemeği yanında yoğurt spor yok su 3,5-4 litreye yakın tükettim
Canım ben genelde çok içiyorum şekerden dolayı oruç Bile tutamıyorum bu yüzdenYa suyu nasıl bu kadar çok içebiliyorsunuz ben içemiyorum
Günaydın canım inşallah aminGünaydın kızlar , çok güzel birgün diliyorum
Bende sanırım hayatımda 3-5 gün felan turmuşumdur.Canım ben genelde çok içiyorum şekerden dolayı oruç Bile tutamıyorum bu yüzden
Afiyet olsun canımMenümü yazayım, geçmişi okuyayım :)
Sabah: Peynir, 1 simit , zeytin , yeşillik, domates
Öğle: Salata
Akşam: 3 köfte, 3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Ben açlığa dayanıklıyım da susuzluk çok kötü benim için Zaten böbreklerim taş üretiyor onu engellemek için bol içiyorum birde ben açık alanda çalışıyorum ki yazın burası 45 dereceyi görüyor CanımBende sanırım hayatımda 3-5 gün felan turmuşumdur.
Oruç çok zor birşey ya gerçekten
Tabii ki nick inin altındaki başlangıç güncel kilo hedef güncel mi? Tabloya o şekilde yazayım.merhaba beni de gruba dahil edebilir misiniz lütfen böyle haftalık bir motivasyona ihtiyacım var.. teşekkür ederim..
100 gr kız ödem olmuştur su içmene dikkat etmediysen. Ne şişko patatesigrubun sisko patatesi ben miyim simdi, bir tek ben artidayim heralde(
Ama gecen pazartesi cok eksi gordum ben, sonra kilo geri geldi, yani salidan bu yana verdiydim aslinda
556 olması gerekCanım senin önceki ve sonraki halini görmedim kaçıncı sayfada? Ayyy bende yapacağım
Tamamdır ...Diyete devam ediyorum ailevi sorunlarım vardı kusura bakmayın yazıcam yarından itibaren daha iyi ve sorun olmazsa öbür pazartesi tartılmak istiyorum