• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Benimde dünkü menüm : 1 avakodo ,semizotlu peynirli salata ,kuruyemiş öğlen Hindistan cevizli Türk kahvesi yanında ,çiğ badem akşam : kuru patlıcan yemeği yanında yoğurt spor yok su 3,5-4 litreye yakın tükettim
Avokadoyu nasıl yedin? Ben sevemedim gitti...

Ya suyu nasıl bu kadar çok içebiliyorsunuz ben içemiyorum :KK43:
İçtikçe içesi geliyor insanın akşamları özellikle otururken alıyorum 1 lt yanıma içip içip tuvalete gidiyorum:rolleyes: gün içinde de her mutfağa gidip gelince içiyorum.

Günde en fazla 3 bardak içebiliyorum. :KK43: ne güzel maşallah
icmek lazim hakikaten, benim de cok aliskanligim yok pek, ama diyetteyken cok icmeye dikkat ediyorum.
Diyete baslarken kan tahlili yaptirdim, urik asitim az yuksek cikti, onun icin de tavsiye ediyorlar.
Yani ilac niyetine icmek lazim.

Siz de kuru patlican diyorsunuz ya, ben pek kullanmadim yemekte, nasil yapiliyor tam olarak, herkesin dilinde kuru patlican

bu ara patlicanlarin tadi guzel, karniyarigini ali nazigini yapiyoruz zaten

ben sıcak bölgedeyim kurutup dolmalık patlıcan biber kabak yapıyoruz.
onlardan birkaç tane alıyor toplamda 10 tane falan kuru sebze oluyor. az suda yıkıyorum. sonrada kaynamış suda yumuşatıyorum. salça ve sarımsağı az zeytinyağında kavuruyorum. sonra sebzeleri ufak ufak doğrayıp salçalı sosla çeviriyorum. üzerine de yoğurt döküyorum. hem kalorisi az oluyor hem lezzetli.

meraba kızlar. ben bugün ki menümü de yazayım. bilemedim nasıl oldu.

sabah
klasik kahvaltım demek isterdim :KK70:
yanımda getirdim ama hataylı arkadaşım bana biberli ekmek getirmiş.
1 tane biberli ekmek (fındık lahmacun ebatında. içinde lor, salça ve baharatlar vardı)

ara
yarım nescafe ikisi birarada

öğlen
4 kaşık kabak yemeği
1 kepçe yoğurt
yarım mücver
1 haşlanmış yumurta (kahvaltım için getirmiştim ya o )

ara
2 diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay

ara
nescafe ikisi birarada yarım paket

akşam
1 et köfte
közlenmiş sebze bir kase kadar
1 bardak ayran

öğle arası da 40 dakika kadar yürüdüm.

Back