• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kızlar sabah kahvaltım.
Yanına da 1 haşlanmış yumurta çok az patates kızarma yedim
Diğer öğünler henüz ne yiyeceğimi bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_8903.JPG
    IMG_8903.JPG
    76,3 KB · Görüntüleme: 27
Eline sağlık nilüm hadi bu kez son kacamaklarimizdi diyip diyete son hız devam Ramazan'a ne kaldı
Aynen ama sanırım ben bu sene de oruç tutmayacağım:oops:3 yıldır dinden çıktım resmen oruç tutarsam ne olacağını biliyorum. Ağustos başında 69 u görmem lazım.

Kızlar sabah kahvaltım.
Yanına da 1 haşlanmış yumurta çok az patates kızarma yedim
Diğer öğünler henüz ne yiyeceğimi bilmiyorum.
Çok lezzetli gözüküyor. Afiyet olsun. Ben şimdi pazara gidicem sonra spora ırdan da avm ye akşam görüşürüz artık kızlar. Baktın mı öncesi sonrası resimlerime?

Aynen ama sanırım ben bu sene de oruç tutmayacağım:oops:3 yıldır dinden çıktım resmen oruç tutarsam ne olacağını biliyorum. Ağustos başında 69 u görmem lazım.
Bende zaten malesef hiç bir fiil tuttugumu bilmem evlenmeden önce çalışıyordum bahane evlendim iki hamişlik emzirmek gene bahane çok bu yaz beklenti büyük herkes tutmami bekliyor hem benim annem hem kv :KK53:

yok cnm öyle deme. dinden çıkmak çok ağır birşeydir. umarım beni yanlış anlamazsın lafın gelişi bile deme sen.
ben tutmayı düşünüyorum. akşamdan sahura kadar bol bol su içerim. sıradan kahvaltımı yaparım. iftarda da salata çorba protein türü beslenirim diye düşünüyorum.

Arkadaşım diyet yaptığın için mi oruç tutmak istemiyorsun ? ANlamadım. Bende oruçta ki planım iftara 1 saat kala spor yapmak inşallahh

yok cnm öyle deme. dinden çıkmak çok ağır birşeydir. umarım beni yanlış anlamazsın lafın gelişi bile deme sen.
ben tutmayı düşünüyorum. akşamdan sahura kadar bol bol su içerim. sıradan kahvaltımı yaparım. iftarda da salata çorba protein türü beslenirim diye düşünüyorum.
Bende sizin gibi düşünüyorum iftar açarken dua ederim hergün yediklerim kas olsun diye :D :D

akşama yemeğim var. saat 17.30 gibi evde olurum. eşim oğlanı kreşten alıp gelene kadar saat 19 olur. yemeğimde hazırken yürüyüş yapayım dedim ama hazır oğlan da yokken yazlık kışlık mı ayırsam. çok kararsızım :D

akşama yemeğim var. saat 17.30 gibi evde olurum. eşim oğlanı kreşten alıp gelene kadar saat 19 olur. yemeğimde hazırken yürüyüş yapayım dedim ama hazır oğlan da yokken yazlık kışlık mı ayırsam. çok kararsızım :KK70:
Bence yürüyüş yap Canım hazır fırsatın varken sonra ayırırsın

Bence yürüyüş yap Canım hazır fırsatın varken sonra ayırırsın

di mi ya. hem dolmuştan inince yürüyüş yolu başlıyor. yol dediysem de kaldırım :D yürürüm 1 saate yakın. sonra halim olursa en azından eşiminkileri hallederim. o söyleniyor çünkü . tişörtlerim nerde diye

di mi ya. hem dolmuştan inince yürüyüş yolu başlıyor. yol dediysem de kaldırım :KK70: yürürüm 1 saate yakın. sonra halim olursa en azından eşiminkileri hallederim. o söyleniyor çünkü . tişörtlerim nerde diye
ahh bu kadınların derdii :) bende dün eşiminkileri hallettim benimkiler uzun iş olduğu için kaldı :)

Back