- 9 Ocak 2012
- 15.022
- 28.949
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
- #6.041
Anladim :) caliskan kadin olup, yazdan hazirlanmak lazim, :)
haha yok hazırda alabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim :) caliskan kadin olup, yazdan hazirlanmak lazim, :)
Evet bunu duymuştum. Deneyeceğim.Canım sevdiğin gıdalardan koy içine salatalık ,limon nane gibi yAda elma çilekte olur bak o zaman nasıl içersin birde öyle denemelisin
Eline sağlık nilüm hadi bu kez son kacamaklarimizdi diyip diyete son hız devam Ramazan'a ne kaldı
Aynen ama sanırım ben bu sene de oruç tutmayacağım3 yıldır dinden çıktım resmen oruç tutarsam ne olacağını biliyorum. Ağustos başında 69 u görmem lazım.Eline sağlık nilüm hadi bu kez son kacamaklarimizdi diyip diyete son hız devam Ramazan'a ne kaldı
Çok lezzetli gözüküyor. Afiyet olsun. Ben şimdi pazara gidicem sonra spora ırdan da avm ye akşam görüşürüz artık kızlar. Baktın mı öncesi sonrası resimlerime?Kızlar sabah kahvaltım.
Yanına da 1 haşlanmış yumurta çok az patates kızarma yedim
Diğer öğünler henüz ne yiyeceğimi bilmiyorum.
Bende zaten malesef hiç bir fiil tuttugumu bilmem evlenmeden önce çalışıyordum bahane evlendim iki hamişlik emzirmek gene bahane çok bu yaz beklenti büyük herkes tutmami bekliyor hem benim annem hem kvAynen ama sanırım ben bu sene de oruç tutmayacağım3 yıldır dinden çıktım resmen oruç tutarsam ne olacağını biliyorum. Ağustos başında 69 u görmem lazım.
Aynen ama sanırım ben bu sene de oruç tutmayacağım3 yıldır dinden çıktım resmen oruç tutarsam ne olacağını biliyorum. Ağustos başında 69 u görmem lazım.
Arkadaşım diyet yaptığın için mi oruç tutmak istemiyorsun ? ANlamadım. Bende oruçta ki planım iftara 1 saat kala spor yapmak inşallahhAynen ama sanırım ben bu sene de oruç tutmayacağım3 yıldır dinden çıktım resmen oruç tutarsam ne olacağını biliyorum. Ağustos başında 69 u görmem lazım.
Bende sizin gibi düşünüyorum iftar açarken dua ederim hergün yediklerim kas olsun diyeyok cnm öyle deme. dinden çıkmak çok ağır birşeydir. umarım beni yanlış anlamazsın lafın gelişi bile deme sen.
ben tutmayı düşünüyorum. akşamdan sahura kadar bol bol su içerim. sıradan kahvaltımı yaparım. iftarda da salata çorba protein türü beslenirim diye düşünüyorum.
Bende sizin gibi düşünüyorum iftar açarken dua ederim hergün yediklerim kas olsun diye
Bence iftiradan sonra yapın çünkü vücut gün boyu susuz kalacak bu da böbrekler için çok ama çok zararlıArkadaşım diyet yaptığın için mi oruç tutmak istemiyorsun ? ANlamadım. Bende oruçta ki planım iftara 1 saat kala spor yapmak inşallahh
Bence yürüyüş yap Canım hazır fırsatın varken sonra ayırırsınakşama yemeğim var. saat 17.30 gibi evde olurum. eşim oğlanı kreşten alıp gelene kadar saat 19 olur. yemeğimde hazırken yürüyüş yapayım dedim ama hazır oğlan da yokken yazlık kışlık mı ayırsam. çok kararsızım
Bence iftiradan sonra yapın çünkü vücut gün boyu susuz kalacak bu da böbrekler için çok ama çok zararlı
Bence yürüyüş yap Canım hazır fırsatın varken sonra ayırırsın
İftardan sonra vakit çok hızlı geçiyorr. Zaten 8 buçuk 9 a doğru okunuyo ye iç topla et saat 10 :d bir mayışıklık geliyo Bilmiyorum bir o zaman gelisnde nasipseBence iftiradan sonra yapın çünkü vücut gün boyu susuz kalacak bu da böbrekler için çok ama çok zararlı
ahh bu kadınların derdii :) bende dün eşiminkileri hallettim benimkiler uzun iş olduğu için kaldı :)di mi ya. hem dolmuştan inince yürüyüş yolu başlıyor. yol dediysem de kaldırım yürürüm 1 saate yakın. sonra halim olursa en azından eşiminkileri hallederim. o söyleniyor çünkü . tişörtlerim nerde diye
Mükemmel bir değilim olmuş maşalahhhh.Çok lezzetli gözüküyor. Afiyet olsun. Ben şimdi pazara gidicem sonra spora ırdan da avm ye akşam görüşürüz artık kızlar. Baktın mı öncesi sonrası resimlerime?