Evliliğim için 35 kilo

janesagan qubis @Lucresiia Excited_00 @sedef77 bugün tartı günümüz hatırlatmak istedim. Sabah aç karnına tartılmadıysanız yarın yazabilir misiniz.
Merhaba canım tartıldım tartılmam mı hiçç aynı çıktım 82.200 grm :/ bu hafta koşturmalı gibi geçti ama hiç hareket yapamdım tabi kaçamaklarda oldu maaleseff yapıcam ama herşey daha güzel olacakk bende vücudumu atmak isterdim sizlere ama iğrençliği göremyin en son inşallah katlar gittiğinde before after yaparım.

Çok hızlı veriyorsun maaaşalalhhhh

Sunday yemeği nedir? tarifini paylaşır mısın?? sağlıklıymış da belki bizde yaparız.

Çok hızlı veriyorsun maaaşalalhhhh

teşekkür ederim çok saol kaçamak yapmıyorum. yani yapsam da diyet bisküvi, şekersiz nescafe ya da elma oluyor.
ve baya düşük kalorili besleniyorum bence. kilo verme sürecimi uzatmak istemiyorum. zira iradem ve azmim yerindeyken değerlendirmekten yanayım.

Sunday yemeği nedir? tarifini paylaşır mısın?? sağlıklıymış da belki bizde yaparız.
Tabiki paylaşırım.
Havucu doğrayıp kaynatıyorum
Brüksel lahana aynı şekilde birde bir ot daha var içinde
Türkiye'de var mı adı nedir bilmiyorum.
Yani sevdiğiniz otları kaynatabilirsiniz.
Daha sonra yanına bonfile olabilir yağsız et olabilir.
Izgarada kızartıyorum.
Bu şekilde :)
İlk zamanlar zor gelebilir ama ben alıştım
Çok severek yiyorum.

Eklentiler

• IMG_8815.JPG
    52,1 KB · Görüntüleme: 33
otu bilemedim ama çok güzel görünüyor eline sağlık. teşekkürler. deneyeceğim zaten sebze severim.

Diğer ot kale marulu sanırım resimden öyle anladım

İnşallah canım. Benim ilk halimi görmüşsündür. Sen çek şimdiden before resmini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…