- 13 Ekim 2016
- 1.284
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.961
Evet canım ingilteredeyim :)ingiltere'de misin canim?
Merhaba canım tartıldım tartılmam mı hiçç aynı çıktım 82.200 grm :/ bu hafta koşturmalı gibi geçti ama hiç hareket yapamdımjanesagan qubis @Lucresiia Excited_00 @sedef77 bugün tartı günümüz hatırlatmak istedim. Sabah aç karnına tartılmadıysanız yarın yazabilir misiniz.
Çok hızlı veriyorsun maaaşalalhhhhgünaydın kızlar.. haftasonum gayet iyi geçti. sanırım beynimi ve midemi terbiye etmeyi başardım. bundan önceki günlerime yazık etmişim. 10 gün de motive olunuyormuş halbuki.
bir arkadaşım 75 idi diyet yapıyordu. tabi 95 den 75 e inmişti. o sıra ben de 67 kiloydum. ve motive olmayı bekliyordum! iyi hal etmişim. kız aylardır 55. ben mi?? 75 de aklıma dank etti. halbuki vereceği 3-5 kiloydu. neyse zararın neresinden dönersem kardır diyorum. bu da bana ders oldu. lütfen size de olsun. diyetimize sadık kalalım azmimizi bozmayalım, hayır demesini bilelim.
ve kilo bildirimim:
başlangıç:75.4
geçen hafta: 72.7
bu hafta: 71.6
haftalık fark: 1.1
toplam fark:3.8
Bugün ki menü mü paylaşayım ilk kez daim olsun
Kahvaltı olarak
1 kase corn flakes
1 tutam tere limonlu
1 kirbit çöpü kadar peynir
3 yeşil zeytin
1 bardak rezene çayı
2 büyük bardak su
Ara öğün
1 yeşil elma 5-6 adet erik
Öğle yemeğim
İngiliz yemeği sunday dinner
Normalde pazar yemeği ama çok sağlıklı bir yemek olduğu için haftada 2-3 kez yapmayı planlıyorum.
Aralarda bol bol su
Akşam yemeğim
Taze fasülye bol bol limonlu yeşillik.
Çok aç hissedersem akşam yemeğinden sonra
Yine 1 kase corn flakes yerim
Çok hızlı veriyorsun maaaşalalhhhh
ne guzel ben de cambridge'de kalmistim bir sure,Evet canım ingilteredeyim :)
Tabiki paylaşırım.Sunday yemeği nedir? tarifini paylaşır mısın?? sağlıklıymış da belki bizde yaparız.
otu bilemedim ama çok güzel görünüyor eline sağlık. teşekkürler. deneyeceğimTabiki paylaşırım.
Havucu doğrayıp kaynatıyorum
Brüksel lahana aynı şekilde birde bir ot daha var içinde
Türkiye'de var mı adı nedir bilmiyorum.
Yani sevdiğiniz otları kaynatabilirsiniz.
Daha sonra yanına bonfile olabilir yağsız et olabilir.
Izgarada kızartıyorum.
Bu şekilde :)
İlk zamanlar zor gelebilir ama ben alıştım
Çok severek yiyorum.
Diğer ot kale marulu sanırım resimden öyle anladımTabiki paylaşırım.
Havucu doğrayıp kaynatıyorum
Brüksel lahana aynı şekilde birde bir ot daha var içinde
Türkiye'de var mı adı nedir bilmiyorum.
Yani sevdiğiniz otları kaynatabilirsiniz.
Daha sonra yanına bonfile olabilir yağsız et olabilir.
Izgarada kızartıyorum.
Bu şekilde :)
İlk zamanlar zor gelebilir ama ben alıştım
Çok severek yiyorum.
Kale marulu Canım o Türkiye'de Yok diye biliyorum yurtdışında yaşayan instgramcılar paylaşıyor oradan biliyorum benotu bilemedim ama çok güzel görünüyor eline sağlık. teşekkürler. deneyeceğimzaten sebze severim.
İnşallah canım. Benim ilk halimi görmüşsündür. Sen çek şimdiden before resmini.Merhaba canım tartıldım tartılmam mı hiçç aynı çıktım 82.200 grm :/ bu hafta koşturmalı gibi geçti ama hiç hareket yapamdımtabi kaçamaklarda oldu maaleseff yapıcam ama herşey daha güzel olacakk bende vücudumu atmak isterdim sizlere ama iğrençliği göremyin en son inşallah katlar gittiğinde before after yaparım.
İngiltere iyi hoşta havalar tam bir iç karartıcı.ne guzel ben de cambridge'de kalmistim bir sure,
Aldi, marks andspencer, sainsbury, alisveris yapardik :)
Hoşgeldinmerhaba beni de gruba dahil edebilir misiniz lütfen böyle haftalık bir motivasyona ihtiyacım var.. teşekkür ederim..
Afiyet olsunnnnnSabah:1 yumurta 4 damla peynir
Öğlen: semizotu yoğurt
Akşam:Izgara tavuk salata
Rica ederim. Şimdiden afiyet olsunotu bilemedim ama çok güzel görünüyor eline sağlık. teşekkürler. deneyeceğimzaten sebze severim.
Evet öyleymişKale marulu Canım o Türkiye'de Yok diye biliyorum yurtdışında yaşayan instgramcılar paylaşıyor oradan biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?