Evliliğim için 35 kilo

Bugün ki menü mü paylaşayım ilk kez daim olsun
Kahvaltı olarak
1 kase corn flakes
1 tutam tere limonlu
1 kirbit çöpü kadar peynir
3 yeşil zeytin
1 bardak rezene çayı
2 büyük bardak su

Ara öğün
1 yeşil elma 5-6 adet erik

Öğle yemeğim
İngiliz yemeği sunday dinner
Normalde pazar yemeği ama çok sağlıklı bir yemek olduğu için haftada 2-3 kez yapmayı planlıyorum.

Aralarda bol bol su

Akşam yemeğim
Taze fasülye bol bol limonlu yeşillik.

Çok aç hissedersem akşam yemeğinden sonra
Yine 1 kase corn flakes yerim

Tebrikler canım

mlyt BitmeyenUmidim siz zaten yazarsınız diye sizi etiketlemedim :)
:)) simdi teli elime aldim yazayim diye 4 gun oldu baslayali ufak kacamagim oluyor ama gunduz erken saat yedim ve üç gundurde istek disi aksamlar saat sekizde yemek yedim ama cok hafif ve doyurucu olarak yemedim..
78 kg dum 77 ye dusmusum ginaa geldi bana bu rakamdan ins ramazana 74 bi dusuyum dünya benimm puff..
1,5saat gezdim geldim oda spor sayilir dimi

Günaydın hanımlar, 84 kiloyum olacağı buydu 1 haftam çöpe gitti sadece 200 gr fark var. Bugün çamaşır yemek işleri var ama ben yine de spora gideceğim artık yeter.
Uzulme bence yarin eksi cikarsin gor bak o yediklerin hemen oturmaz kg olarak hemencik telafi edersinn..

Keşke foto çekebilseydik gerçekten çok korkunçlardı birde zayıf safinaz gibiler çok zayıflıkta iyi değil bunada gördüm
Aynen bencede cok zayiflik iyi degil hatif popo izcikta göğüs olcak midem ve karnim cikmasin yetegg 65 bana çok yakisir ayy olcemm olcemn ahhh

ingiltere'de misin canim?

Canım yanlış anlama ama bence yürüyüşün yanında sıkılaştırmada ekle çünkü sarkmaya başlayabilir vücûd

He kizz yapcem yapcemde bu bahcede guc kuvvet kullaniyokya kollarla comel kalk :)) ins onlarinda faydasi da olur benim mekik ve sirt karin calismalari yapmam lazim kg verirkende orantili gidiyor benden...
Evde hep hayal ediyom plates yapiyim maşallah gelen giden yildirdi beni yanliz kalinca bi uyusupta televizyona bakmak istiyorum ama haftada iki günüm bos oluyor ondada geziyok.. ama kg vermek icin baslamaliyim mesala mekik cekerek yan hareketler ney baslayim gunde 10-15 dk baslasam 1-1,5 saat te yürüyüş olsa iyi olmaMi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…