- 30 Haziran 2016
- 2.507
- 5.330
- 88
- 45
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.941
Benim kilom malesef artida 94 oldum nerede hata yaptım bilmiyorum ama
Selam,
Benim bugun kilom 81.
dunku menum
kahvalti, ceyrek avakado, 1 haslanmis yumurta, bir dilim ekmek
ogle levrek, salata, zerdecalli yogurt, 2 parca yulaf kepekli pogaca
aksam ali nazik
aralar 3 ceviz, 5 gun kurusu, yarim paket eti for misir pirinc patlagi, 1 elma
Biraz bagirsaklarla ilgili peklik problemim var, onu cozersem umarim kilo vermem daha duzene girer
Adetim yeni bitti ondan değildir muhtemelenAdetin yakın mı?
Vücudun su toplamış olabilir mi?
Sen nasılsın iyimisin bas agrina ne dedi dr..Herkese sağlıklı bir hafta diliyorum :)
:)) simdi teli elime aldim yazayim diye 4 gun oldu baslayali ufak kacamagim oluyor ama gunduz erken saat yedim ve üç gundurde istek disi aksamlar saat sekizde yemek yedim ama cok hafif ve doyurucu olarak yemedim..
Uzulme bence yarin eksi cikarsin gor bak o yediklerin hemen oturmaz kg olarak hemencik telafi edersinn..Günaydın hanımlar, 84 kiloyum olacağı buydu 1 haftam çöpe gittisadece 200 gr fark var. Bugün çamaşır yemek işleri var ama ben yine de spora gideceğim artık yeter.
Aynen bencede cok zayiflik iyi degil hatif popo izcikta göğüs olcak midem ve karnim cikmasin yetegg 65 bana çok yakisir ayy olcemm olcemn ahhhKeşke foto çekebilseydik gerçekten çok korkunçlardı birde zayıf safinaz gibiler çok zayıflıkta iyi değil bunada gördüm
ingiltere'de misin canim?Bugün ki menü mü paylaşayım ilk kez daim olsun
Kahvaltı olarak
1 kase corn flakes
1 tutam tere limonlu
1 kirbit çöpü kadar peynir
3 yeşil zeytin
1 bardak rezene çayı
2 büyük bardak su
Ara öğün
1 yeşil elma 5-6 adet erik
Öğle yemeğim
İngiliz yemeği sunday dinner
Normalde pazar yemeği ama çok sağlıklı bir yemek olduğu için haftada 2-3 kez yapmayı planlıyorum.
Aralarda bol bol su
Akşam yemeğim
Taze fasülye bol bol limonlu yeşillik.
Çok aç hissedersem akşam yemeğinden sonra
Yine 1 kase corn flakes yerim
evet korkuluga donuyorlar, bir de guzelmis gibi salim saliniyorlar :))Aynen bencede cok zayiflik iyi degil hatif popo izcikta göğüs olcak midem ve karnim cikmasin yetegg 65 bana çok yakisir ayy olcemm olcemn ahhh
Ben seni gidoyorsun saniyordum ben sadece yirumeyi seviyorum yoksa sporla aram iyi degil ama biraz daha veriyimde sıkılastirici hareketler yaparimNerdeyse 1 ay olacak spora gitmediğim.
Şu tatilden geldim geleli gitmedimBen seni gidoyorsun saniyordum ben sadece yirumeyi seviyorum yoksa sporla aram iyi degil ama biraz daha veriyimde sıkılastirici hareketler yaparim
Hastaydinya liac neym kullandinmi oda odem yapmabilirmi..Benim kilom malesef artida 94 oldum nerede hata yaptım bilmiyorum ama
Bak ben bunu hiç düşünmemiştim olabilirHastaydinya liac neym kullandinmi oda odem yapmabilirmi..
Canım yanlış anlama ama bence yürüyüşün yanında sıkılaştırmada ekle çünkü sarkmaya başlayabilir vücûdBen seni gidoyorsun saniyordum ben sadece yirumeyi seviyorum yoksa sporla aram iyi degil ama biraz daha veriyimde sıkılastirici hareketler yaparim
Bende öyleyim hafta başı gitmedim mi tamam artık gitmiyorum bugün gitti mi CanımŞu tatilden geldim geleli gitmedim
Canım yanlış anlama ama bence yürüyüşün yanında sıkılaştırmada ekle çünkü sarkmaya başlayabilir vücûd
Teşekkür ederim darısı hepinize :))Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?