- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.901
günaydın kızlar.. haftasonum gayet iyi geçti. sanırım beynimi ve midemi terbiye etmeyi başardım. bundan önceki günlerime yazık etmişim. 10 gün de motive olunuyormuş halbuki.
bir arkadaşım 75 idi diyet yapıyordu. tabi 95 den 75 e inmişti. o sıra ben de 67 kiloydum. ve motive olmayı bekliyordum! iyi hal etmişim. kız aylardır 55. ben mi?? 75 de aklıma dank etti. halbuki vereceği 3-5 kiloydu. neyse zararın neresinden dönersem kardır diyorum. bu da bana ders oldu. lütfen size de olsun. diyetimize sadık kalalım azmimizi bozmayalım, hayır demesini bilelim.
ve kilo bildirimim:
başlangıç:75.4
geçen hafta: 72.7
bu hafta: 71.6
haftalık fark: 1.1
toplam fark:3.8
Valla ne yalan söyleyeyim bu haftayı başarısızlıkla kapattım. Geçen hafta düğünde herkes çok güzel olmuşsun dedikçe ben saldım sanırım yarın eski halime dönmem gerek. Dün arkadaşların yazlığına gittik kaldık tabii mangallar bazlamalar havada uçuştu kız bursalı, kestane şekeri ile altın vuruş yaptım. Şu an midem yanıyor ve mutsuzum.
Vilma 37 canım benim nasılsın
Vilma 37 canım benim nasılsın
Dolma kuru patlıcan mıydı çok severimafiyet olsun canım
Çok iyi canım yememen bende genelde yemem 1-2 yer dışında Canım ben dükkanı haftanın 7 gün açıyorum hergün saat 07.30 da evim merkezde 40 km hergün saat 05.00 uyanıyorum saat 06.00 da evden çıkmam gerekiyorburadan artık bazen 21.00 buluyor çıkmam öyle bir sektör bu sektör
Motive olmana çok sevindim , umarım hep böyle devam eder.
Maşallah canım harikasın
Üstüne limon sıkacaksın yanında sarımsaklı yoğurtKuru patlıcana bende bayılırım
Ne emeği Canım benim kendi iraden ve başarın helal olsunteşekkür ederim arkadaşlar. emeğiniz çok üzerimde. hakkınızı helal edin.
İnşallah canım bizlerede haber et Benimde 18 Temmuzhamdolsun
Bugün 2 doktor randevum ar. onlardanda güzel haberlerle çıkarım inşallah
Sorma Canım ya neyse hayırlısı olsunÇok yorucu gerçekten , Allah kolaylık versin
Hem 7 gün hemde çok uzun çalışma saatleri
İyi diyelim iyi olsun şuan dondum resmen 2 tane Lübnanlı kız resmen bütün fondötenle suratlarına resmen alçı gibi sürmüşler bildiğin nefrettti büstü olmuşlarSen nasılsın canım ?
İyi diyelim iyi olsun şuan dondum resmen 2 tane Lübnanlı kız resmen bütün fondötenle suratlarına resmen alçı gibi sürmüşler bildiğin nefrettti büstü olmuşlaray gülmekten öldük
Keşke foto çekebilseydik gerçekten çok korkunçlardı birde zayıf safinaz gibiler çok zayıflıkta iyi değil bunada gördüm
Günaydın canım kesinlikle gitmesisin yoksa insanda alışkanlık yapıyor gitmemekGünaydın hanımlar, 84 kiloyum olacağı buydu 1 haftam çöpe gittisadece 200 gr fark var. Bugün çamaşır yemek işleri var ama ben yine de spora gideceğim artık yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?