Evliliğim için 35 kilo

Hamileliktede kılo vermek mumkunmus ılk 3 ayında ben kendımı bılıyorum hamilelikte cok kılo alıp bende kalıcı olarak yerlesebılır zayıflayıp hamıle kalmak en guzelı ama Allah vermıs haberin yokmus sımdı hepsını bır verırsın..

Bende b12 iğnesi verdi Dr daha dun gıttım ben test yaptrdm ınsulın dırencı ıcın metformın verdı bıraz daha kılolu devam edersem hayata psıkolojık bozukluk olusıcak bende bende karataya yakın besleniyorum daha once 108 den karatay dıyetı ıle 94 e dustum tekrar aldım malesef hayatım kılo alp vermekle gecıoo

Bnde karatay diyeti yapiyordm sonra biraktm tekrardn baslamak istiyorm ozguvenimi kaybetmeye basladm ilk hedefim bayarama kadar 95i gormek hedefler koyuyorm sonra farkinda olmadn kendimi yemegin basinda buluyorm insulin direncim yuksek kilomuz yakin oldugu icin birbirimizi daha iyi anlariz bu sefer yapalim artk basaralim diyetimizi hic bozmayalim tatliyi ekmegi abur cuburu tamamen birakalim

Kizlar bnde 109dan 103e dustm kilolarimizin yakin olmasi cok iyi hadi hep birlikte zayiflayalim birbirimizle yarisalim ne dersiniz
evet kilolarımız yakın bende 109.3 le başladım ramazan ayına, şimdi 104.8 çıktım

bende zaıflaıpta hamile kalayım demiştim hatta tranbolinde zıplıyordum meğer hamileymişim Rabbim korudu bebeğimi hiç bişey olmadı şimdi 2.5 yaşında kızım ben ilk aylarda almadım kilo ve yavaş yavaş aldım doğumdan sonrada on günde gitmişti kilolar ama iştahım iyidir tutamadım aldım hep geri beni kilo maceram çok uzun ergenlikten sonra kilo almaya başladım ve bu yaşıma kadar çok defa kilo alıp verdim ben kolay kilo veriyorum ama sabit kalamadım hep geri aldım bu sefer inş. kalıcı sonuç olur hepimiz de...inş. sende istediğin kiloya inersin bebişine kavuşursun

Hadi arkadaşlar başlayalım o zaman günlük olarak yediklerimizi yaptığımız sporu aksatmadan yazalım çok gaza geldim yine ben de.
Artık psikolojim bozuldu yeter. Ayda 5 kiloyu biraz dişimizi sıksak veririz. Istesek daha bile fazlası olur çünkü o kadar kötü besleniyorum ki. Hergün tartılmayalım. Yarın Çarşamba, her çarşamba sabahları aç karnına tartılıp yazalım. Kuralımız olsun haftada 3 gün kesinlikle spor.

Wuu çokkk heyecanlıı kesınlıklee başlayalım ve artık bırakmakkk yokkk zayıflıcazz bende karataya devam edıcemm hepımıs harıka olucaz kızlarr

Kolay gelsin kızlar bende elimden geldiğince destek olurum size. Yeter ki siz zayıflamak isteyin.

İradenin önünde hiçbir şey duramaz. :*

6 Haziran'dan beri diyetteyim 10 gün olacak nerdeyse ve 1 kez olsun diyetimin dışına çıkmadım. Arada canım evdeki kurabiye keklerden çekiyor çekmiyor değil. Ama kendime ödül koydum mesela bugün kruvasan geldi çikolatalı. Çok da severim.

Dedim ki pazar günü bana ödül olsun 1 tane yiyeyim. 7 gün diyetimi bozmazsam 7. günü kendime ödül vereceğim mesela. Bu şekilde kendinizi ödüllendire ödüllendire devam edebilirsiniz. :)

benim sporla aram çok iyi değil ama ramazandan sonra yürüyüş düşünebilirim
bu günkü menü
sahurda iki bardak ayran içtim
iftarda haşlama tavuk bir kalçalı but ve bir kase yağsız salata
iki tane hurma
2-2.5 litre su içmeye çalışıyorum

Afiyet olsun canım bugünün harika geçmiş. Her günün böyle gitse kilo vermemen mümkün değil. Ekmek yememeye çalış.

Bir de tavuğun derisini asla ve asla yeme. Tavuğun tüm yağı neredeyse orada toplanıyor.

Harika yarn kilo bildirimi yapariz o zmn arti bildirim yapmak yok bu sefer basarcaz insallah

Canım benim bu erkekler böyle aynada kendilerine bakmazlar hiç hep eşlerini eleştirirler. Ama şu bi gerçek ki kendimize bakmamız lazım iyi bi karar vermişsin inşallah hedefine ulaşırsın benim de kilo verme çabam var. Bi tanıdığım eşine sürekli zayıfla bak yeniden evlenecem dedi durdu yıllarca. Tabii kadın zayıflayamadı. Sonunda adam gitti başkasıyla yaşamaya başladı. Eşide kafasına koydu gitti zayıfladı estetik falan derken bildiğin güzellik yarışmasından öıkmışa döndü. Adamı boşadı adam zengin malını mülkünü nafakasını çatır çatır alıyo adam da beni affetsin diye etrafında pervane şimdi. Bunu siz de böyle yapın diye anlatmadım isteyince oluyo yanii ama bileylerin seni harekete geçirmesi gerçeklerle yüzleştirmesi lazım. Sen bence kararlısın artık yanındayım arkadaşım yolun açık olsun.

Menun harika canim bn regl oldugum icin oruclu degildm kahvatida menemen 6badem 4ceviz ve 3 zeytin yedm aksami saat 4 te yedm 3 hurma 3 6yk kisir ve salata yedm

Menun harika canim bn regl oldugum icin oruclu degildm kahvatida menemen 6badem 4ceviz ve 3 zeytin yedm aksami saat 4 te yedm 3 hurma 3 6yk kisir ve salata yedm

Menün çok güzel canım sadece biraz süt ürünü katmaya da çalış ki D vitamini ve kalsiyum eksikliği olmasın. ^^

Haklisin canim menemenin ustune kasar peyniri koymustm diyet yaparken ozellikle yogurt yemek lazm dikkat etcem

Biz zayıflama grubunda pek çok arkadaş sabahları tarçınlı süt içiyoruz. Hem kan şekerini dengeliyor tatlı isteğini köreltiyor. Hem de zayıflamaya yardımcı. Sen oruç tutuyorsun ya sahurda mesela içebilirsin. Güzel de uyku getirir ılık sütle yaparsan rahat uyursun.

Onun dışında mutlaka her gün yoğurt yada süt ya da peynir tüketmeye özen göster. D vitamini yaş ilerledikçe değeri anlaşılan birşey. O kemikler erimeye başladı mı insanın başına türlü türlü iskelet hastalığı çıkıyor. Şimdiden önlemini al süt ürünleri olmazsa olmaz. :*

Su tarcini nedense sevemedim bi turlu bikac kisi daha tarcinli sutu tavsiye etmisti sabah kahvaltida denicem canim umarim icebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…