Evliliğim için 35 kilo

93.6 kiloyum maalesef yaklaşık 2 aydır kendimi kandırıyorum yarın tekrar başlıycam diye spora yazıldım, diyetisyene gidiyorum spora yazıldım adamlar telefon açtı bi de niye gelmiyorsunuz diye. Hedefim yıl başında 80 olmaktı olmadı. Temmuzdan beri geriye dönüp bakınca sadece 6,5 kilo vermişim.

motivasyonunu tekrar toplamalısın zaten yavaş yavaş acele etmeden ayrıca olumsuz bir durum yok kilo vermişsin zaten tekrar devam etmelisin.hadi bakalım devam

Canim hiç bi zman umudunu kaybetme inş hayirlisiyla kılolari verirsin

Canım nasılsın durumlar nasıl hersey yolundadır umarım nerdeyse bır yıl olacak bu konu acılalı ben sadece bir hiç olarak ilerlemişim peki sen sende oyle isen eğer napıcaz ne zman kilo verıp bebek sahıbı olucaz ne zaman kılolarımızdan dolayı bebek sahıbı olmaktan kacıcaz benı hatırladın mı bılmıyorum aynı forumdaydık...harekete gecelımm

Hatırlamaz olurmuyum. Hadi yarın harekete geçelim. Kaç haftadır yazıcam utancımdan yazamıyorum.
Diyetisyeni yarım bıraktım, spor salonuna para verip gitmedim, her ay düzenli Parasını ödeyip gitmiyordum sonunda kendisi kapandı Jatomi
geçen hafta Jinekoloğa gittim ben çocuğun olmaz diyecek sanıyordum olur dedi ama ne kadar kilo verirsen o kadar kar dedi. Insülin direnci için gilfora geri döndüm tiroidlerim yavaşlamış onun için de ilaç kullanıcam. Bi Dr a gitmeye başladın mı çıkamıyorsun ki, tahliller testler, bu hafta belli olacak ne ilacı kullanacağım. Eylül'de çocuk Çalışmalarına başlayacağız onun için artık sona geldim bu sefer başarmalıyım. Kendimi çok başarısız amaçsız hissediyorum ve başladığım hiç bir işi tamamlamadığım için Utanç duyuyorum.
Yarın başlayalım, oruç tutmuyorum sen tutuyor musun?

selam :) size ben de katılabilir miyim? benim de boyum 1.60, 90.500 ile başladım diyet yapmadan kendiliğinden 87.400'e düştüm ve 2 haftadır diyetteyim.bugün 83'ü gördüm,artık asla pes etmeyeceğim.1. takımdayım ben de ama size de eşlik edebilirim
bu arada ben de spor salonuna gitmiyorum evimde koşu bandı var onda yürüyorum.

Canım ilk mesajını okudum ve seni hala buralarda gördüğüme sevindim. :)

Destek arıyorsan elimizden geldiğince destek olacağız burada sana. Ama lütfen sende iradene hakim olmaya başla olur mu. Eşin için değil kendin için, güzelliğin için, sağlığın için. En önemlisi doğacak evladın için.

Diyet listesi yapmak zorunda da değilsin.

Senelerdir diyet yapan birisi olarak sana vereceğim en önemli tavsiye, yapabiliyorsan lütfen unu tuzu ve şekeri hayatından çıkart.

Bende sizinleyim hadi artik başaralim karatay diyeti yapiyorum iki ogun besleniyorum cok faydasini goruyorum aksam beşten sonra hiçbişey yemiyorum kilom 94 boy 165 evliyim iki çocuğum var dogum kilolari kaldi üstümde iki yıl oldu bu kez basaricam

canım unuttum yazmayı yaa iş rmazan oruç derken yarın başlayalım ben 6 ay devam edıcem dıyete 6 ay sonra baslıcaz inşallah :) oruç tutuyorum bende bugun gıttım dr a b12dusukms herzman ki gibi iğne verdi ilaç verdi insülin direncim çıktı kilo basa dert bıktım artık eger veremezsem psikolojım bozulucak canıma tak ettı artık bu psıkolojı ıle hamıle kalıp hoop bıde doğum kıloları en aaz 120kilo canım beebek olunca dıyet yapamayız spor yapamayız uzun sure gel verelim sağlıklı anne olalım yarım dünya gıbı hamıle olmak ıstemıyorum buraya yorum yazdım sonra unuttum yazdığımı bılgısayarı elıme alınca aklıma geldı bende iftardan sonra yurucem bugun ıtıbarı ıle hadi bismilllahh başlayalım ben en sonn 100düm tam 2 gu once tartıldım sen kaçsın cnm ınstagramda falan takıp edıyorum o kadar güzel kılo veren ınsanlar var ki 50 60 kılo amelıyt olmadan veren ınsanlar var bızım bı eksıgımız yok kendımız ıcın basarmalıyızzzz kedikedi84

aa bende karatayın tarzını begenıyorum onu yapmaya çalısıcam hep bırlıkte destek oalaım ınsaallahh kılolar yakın yarışalım gerekırse haftalık :) oruç tutuo musun

geceden 2 litre suya 12 nane yaprağı bir salatalık 1 limon ve baş parmağı kalınlığında taze zencefil doğrayın suya zencefil ve limonun kabuklarını ben soyardım onu gün içerisinde için özellikle yemeklaeden önce 2 bardak için gün içinde her şeyi yedim az ekmekle beraber değişik ekmekler aldım cavdar buğday mısır ne bileyim işte hangisini istediyse canım yemeklerin suyunu yemeyin birde gece yatmadan yarım saat önce ev yoğurdunu yarım limon suyu 1 cay kaşığı pul biber karıştırıp yeyin bişey yemeden yatın arada isterseniz damak tadınıza göre kuru nanede ekleyebilirsiniz

Slm konu dikkatimi çekti 100 lü rakamlar bir Zaman'lar benim de kabusumdu çünkü ama çok şükür tam 11 ay oldu ben kilo vermeyi aklıma koyalı ve bazen ara versem de bırakmadım 8 ayda istediğime kavuştum daha da vereceğim inşallah
100 kilodan 69 a düştüm
Boyum 1.72 hedefim 65 şimdiden kemiklerim çıkmış durumda ayrıntılarını öğrenmek isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/basari-hikayesi-degil-yeniden-dogus.909107/ Adlı sayfaya bakabilirsiniz fotoğraflı

Şöyle düşün hatta yap üzerine bol gelen kıyafetini direk at ve yeni kıyafet alırken 1 beden küçük al acayip motive oldum ben böyle bir tane pantolon bıraktım zayıfladıkça onu giyip kendimle gurur duydum ben 17 bedenden 4-6 bedene düştüm pantolonda

slm canım ben 99 kiloyla hamile kalmıştım hamile olduğumu bilmiyordum spor yapıyordum 94 e kadar düşmüştüm 105.5 kiloyla doğuma gittim doğudan on gün sonra 95 kiloya indim hamileyken kimse hamile olduğumu anlamadı kilolu insanlar hamilelikte fazla kilo almıyor sanırım. ..
sonra emzirmede aldım doğum kilomu bile geçtim sonra yine verdim yine aldım bir sabit kalamadım
ramazan la beraber 109.3 le tekrar başladım bende burda sizlere eşlik etmek istiyorum

103 kiloya ciktim bende doğumdan sonra karatayla on kilo gitti 6 ayda ara ara karatay yaptim diye ,emziriyorum ayrica vucudunuzda vutamin eksikliği varsa kilolar gitmiyor onu kesfettim karatayla demir hapi aliyorum 1.5 aydir kilo vermeye yeni basladim

Tsh ,Demir ,d vitamini ve omega 3 zayiflamakta cok onemli hemen kan tahlili yaptirin kizlar ven takip ediyorum kendimi

Off super 65e ne kalmıs kı :) maasallah bende artık kafama koydum gerçekten olmuyor boyle hıc mutlu degılım alısverıs kabusum oldu 15 Şubat dogum gunum o zamana kadar zayıflayıp kendme guzel bı dogum gunu hedıyesı vermek ıstıyorum 8 ay var..hemen linke bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…