- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.241
CanımsınBende senin arkadaşların samimiyetine inanıyorum iyi ki tanistim sizlerlen canimm benimm ♡♥♡
Kesinlikle canım vay halimizeYuh artık pırasanın da ithalimi varmış bı yaşıma daha girdim biz bitmişiz ülkecek
Oh afiyet bal şeker olsun canım rabbim ağzınızın tadını bozmasınİnşallah olur canim benimm rabbim herkesin gonlune göre versin daha cokkkk... ben cocuklarin niyetine aldimm onlar icinn bissürü cesitli meyveler diktim bu sene yicekler ins teyzesiii..
Aaaa vallami bende yeni uyandim dus aldim haberler gosterir simdi gidim bakim..Kızlar bugün bütün gün deprem olduşimdi yine oldu eşim uyuyor benim uykum kaçtı
Maşallah sana zaten iki çocuğun varmış kız ve erkek hemde dogurmasanda olur canım Allah evlatlarından güldürsünBi kiz bi oglan kardeşler evet ömür boyu bende kalcaklar ve kardeş istiyorlar bizde kardesin varya diyoruz surekli didisiyorlar :)) birbirizsiz yapamazlar okadarda dusskunler 7ve 8 yaşlarında 4yil oldu bendelerrabbim yokluklarini gostermesin canlarimm benumm..
Geçmiş olsun Can'ım haberlerde hiç yazmadı. Sen neredeydin unuttum.Kızlar bugün bütün gün deprem olduşimdi yine oldu eşim uyuyor benim uykum kaçtı
Daha 2 gün var tebrik ederim seniAaaa vallami bende yeni uyandim dus aldim haberler gosterir simdi gidim bakim..
Bu arada kizlar tartildim 77 kg ciktim ve pazartesi 79 dum 76 olsaydim pek bi sevinirdim..
Denizli Canım zaten gecen hafta Manisa çok sallandı dün İzmir ve burası deprem olduGeçmiş olsun Can'ım haberlerde hiç yazmadı. Sen neredeydin unuttum.
Sanada canım iyi gezmelerDaha 2 gün var tebrik ederim senio kadar seviniyorum ki anlatamam. Hepimiz zayıflayacağız hepimiz. Ben yarın akşama kadar yazamayabilirim evde olmayacağım Mutlu hafta sonları herkese...
Aa ben seni istanbulda saniyordum halamin kizida denizlide..gecmis olsun zarar ziyan yaralanan olmasin inş. .Denizli Canım zaten gecen hafta Manisa çok sallandı dün İzmir ve burası deprem oldu
Yok canım ben İstanbul'da yaşayamam her sene gider dolaşır gelirim oralar bana göre değil artık burasıda büyük şehir oldu sevmemeye başladım sağol kimsede birşey Yok Allah'dan halanın kızı nerede oturuyor CanımAa ben seni istanbulda saniyordum halamin kizida denizlide..gecmis olsun zarar ziyan yaralanan olmasin inş. .
Bi anneme soruyum canim gitmedigim icin bilmedigimden hic sormadim yazisirizz öyle cok capcanli biri kendisi kalp hastasi ameliyat ne oldu görsen ruhu 30yas kendisi 45yasinda heral..bi ev borcum bitsin gezmeye gelecem denizliye istek hayal cokk :)))Yok canım ben İstanbul'da yaşayamam her sene gider dolaşır gelirim oralar bana göre değil artık burasıda büyük şehir oldu sevmemeye başladım sağol kimsede birşey Yok Allah'dan halanın kızı nerede oturuyor Canım
Ellam bi kg daha vermisindir maşallah böyle devamm gidicikbu kglarrGideyim az daha yuruyeyim koşu bandında grrsz
Buraya gelirsen görüşmeyi çok isterimBi anneme soruyum canim gitmedigim icin bilmedigimden hic sormadim yazisirizz öyle cok capcanli biri kendisi kalp hastasi ameliyat ne oldu görsen ruhu 30yas kendisi 45yasinda heral..bi ev borcum bitsin gezmeye gelecem denizliye istek hayal cokk :)))
Olsun bende isterimm :)) bu arada profil resim güzel yazi rengide kirmizi olmuş her değişiklik guzeldirr yaaBuraya gelirsen görüşmeyi çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?