• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kesinlikle canım benim arkadaşım ve kardeşimin eşi 10 kg aldılar çok dikkatli beslendiler ben olsam homili gırtlak yeriz :KK53::KK53::KK53:
Bazen bebekten dolayı yiyemiyorsun canim ben ilkinde 6 ikincide 10 kg almıştım yiyememistim bulantidan ama doğumdan sonra emzirirken deli acıkıyordum işte o zaman tehlike çanları çalıyor

Merhaba kızlar yazılarınızı okudum çok faydalı bilgiler paylasmissiniz. Ben de hamilelik düşünüyorum kilom65.6. 10 kilo verip hamile kalsam harika olur.malum hamilelikte kilo alıyorsun :anneadayı:
çok seviniriz aramıza hoş geldin. pazartesi günü tartı günümüz. o gün tabloya eklerim seni...

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim canım bugün çok mu yoğunsun
Evet canim bugun sabahtan bahçedeydik calistik bahcemuzin yol kenaylari igde ve söğüt agaclari vardi onlari kestik temizledik salcalik mangalkik ekmeklik odunlarimizi kestik ayarladik geri ise yaramayanlari yaktik temizledik mis gibi piknik yeri oldu, bugün bal kabagi haslama misir diktim ve cok yoruldum annem babam esim ben çalıştık ins siz sıkmıyorum böyle konulardan bugün neler yaptigimi sizlerle paylaşmak istedim..

Menu

Sabah 8:00 Iki dilim çörek ve has bal ,iki catal peynir sekersiz cayy
Ögle bi elma bi dilim çörek
Akşam yarim porsiyon dan az kuru fasulye, bi tutam yesillik
Ilacitan yan etkisi yemekleri gordummu icim kalkiyor tuzlu karbonhidrat lara yonelimm yaa :(( misal iki bisküvi gibi balik kreker gibi onlari normalde yemem canim hic istemiyor sirf bulantidan :((

Evet canim bugun sabahtan bahçedeydik calistik bahcemuzin yol kenaylari igde ve söğüt agaclari vardi onlari kestik temizledik salcalik mangalkik ekmeklik odunlarimizi kestik ayarladik geri ise yaramayanlari yaktik temizledik mis gibi piknik yeri oldu, bugün bal kabagi haslama misir diktim ve cok yoruldum annem babam esim ben çalıştık ins siz sıkmıyorum böyle konulardan bugün neler yaptigimi sizlerle paylaşmak istedim..

Menu

Ilacitan yan etkisi yemekleri gordummu icim kalkiyor tuzlu karbonhidrat lara yonelimm yaa :KK43:( misal iki bisküvi gibi balik kreker gibi onlari normalde yemem canim hic istemiyor sirf bulantidan :KK43:(
Valla okuması ve hayal etmesi çok zevkli ama yapması çok yorumudur eminim. Sen ilacı bırakıp yeniden mi başladın? Ben içmiyorum aslında tam alışmıştım.

Tabiki sen:KK19::KK60: tamm istedigimm kepttin oldun senn:KK30: maşallah:nazar: burda beraber zayiflicigizz ve hamis olucigizz sizleri böyle azimli görünce destek olunca benim pek bir istahim aciliy:KK49: zayiflicigizz zayiflicigizz zayiflicigizz :rapci::rapci:

Sende hoşgeldin :KK200::KK15:
Siz hamiş topigine terfi etceniz buradan sonra bende arada gelip ce yapıcam

Menu

Ilacitan yan etkisi yemekleri gordummu icim kalkiyor tuzlu karbonhidrat lara yonelimm yaa :KK43:( misal iki bisküvi gibi balik kreker gibi onlari normalde yemem canim hic istemiyor sirf bulantidan :KK43:(
Memleket neresi canım nerde oturuyorsunuz? İşiniz çiftçilik mi ? Bağ bahçeyle uğraşmak çok güzel olsada sürekli yapmak zor olmalı Allah yardım etsin dedi çiftçilerimiz ekip bicsin çiftçi milletin efendisidir baksana kurufasulye yi yurt dışından alacakmisiz ne günlere kaldık

Menu

Hayır asla sıkılmıyorum Canım Benim senin yerinde olmayı İnan çok isterdim ne güzel gereksiz hayatını eleştiren senin yüzüne gülüp arkandan konuşan insanlar yerine bahçe ve ailenle ne güzel zaman geçiriyorsun hemde en doğal yiyeceklerin oluyor harikasın senin bu içtenliğine bayılıyorum ben

Memleket neresi canım nerde oturuyorsunuz? İşiniz çiftçilik mi ? Bağ bahçeyle uğraşmak çok güzel olsada sürekli yapmak zor olmalı Allah yardım etsin dedi çiftçilerimiz ekip bicsin çiftçi milletin efendisidir baksana kurufasulye yi yurt dışından alacakmisiz ne günlere kaldık
Sorma sabahdan bu yana eşimle bu konuyu konuşuyoruz acayip canımız sıkıldı eşimle

Miyav_su Miyav_su çok şekersin demek ben genisleyince vıdı vıdı
Sorma eşimle bir klip izledik orada melez hatun vardı ben melezleri ve zencileri çok beğenirim fizik olarak genelde herkes Rus Ukraynalı der bizimki kızdırmak için kadını gösterdi sonra pastaneye gitti tatlı için :63:görür kendini kilosunu görmez :dondurma::dondurma:

Tabiki sen:KK19::KK60: tamm istedigimm kepttin oldun senn:KK30: maşallah:nazar: burda beraber zayiflicigizz ve hamis olucigizz sizleri böyle azimli görünce destek olunca benim pek bir istahim aciliy:KK49: zayiflicigizz zayiflicigizz zayiflicigizz :rapci::rapci:

Valla sizin sayenizde siz olmasaydınız ben böyle iradeli olamazdım.

Valla siz olmasanız ben bu kadar iradeli olamazdım çok teşekkürler seviyorum sizi:KK200:

Back