- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.221
Öfff konuşsun dursunlar bende aynaya bakınca eşim insan kendini beğenmese çatlar ölürmüş diyor bakmıyor simitlerine hep vıdı vıdıSorma eşimle bir klip izledik orada melez hatun vardı ben melezleri ve zencileri çok beğenirim fizik olarak genelde herkes Rus Ukraynalı der bizimki kızdırmak için kadını gösterdi sonra pastaneye gitti tatlı içingörür kendini kilosunu görmez
Evet canim yeniden başladım bi ara durduramiyirdum kendimi istah patlamasi yasdm hem yumurtaliklarim icin iciyorum alisana kadar olucak galiba korkumdam akasami icemedim midem doymadi ki ilaci icim daha cok kotu oluomm esimde diyorki amann tek kanadanaliyim yeme bulantintin olsun diyor oda bir an önce zayiflamiami istiyy bebek icinn..puffValla okuması ve hayal etmesi çok zevkli ama yapması çok yorumudur eminim. Sen ilacı bırakıp yeniden mi başladın? Ben içmiyorum aslında tam alışmıştım.
Valla ne yalan söyleyeyim bende bir ara ümidi kesmistim senden nilü ama diyetisyenle bu işe tekrar sarılman harika oldu hep böyle devam et hamiş kalana kadar ama denemelere başlayın artık kızlarValla sizin sayenizde siz olmasaydınız ben böyle iradeli olamazdım.
Valla siz olmasanız ben bu kadar iradeli olamazdım çok teşekkürler seviyorum sizi
Senin işin zor herşeyi sana sorarız zatenSiz hamiş topigine terfi etceniz buradan sonra bende arada gelip ce yapıcam
Ay helal olsun canım ben bile kendimden ümidi kesmiştimTabiki sen Harika gidiyorsun Canım aslında bir ara senden ümidimi kesmiştim fakat yanılttın beni hakkını helal et
Sor kız sor elimemi yapisicakSenin işin zor herşeyi sana sorarız zaten
Ay pazarda pırasa alıcaktım bir ay önce pazarcı yerli malı pırasa dedi. Dedim yurt dışından alınıyo mu ki evet ithal çok dedi. O kadar üzüldüm kiMemleket neresi canım nerde oturuyorsunuz? İşiniz çiftçilik mi ? Bağ bahçeyle uğraşmak çok güzel olsada sürekli yapmak zor olmalı Allah yardım etsin dedi çiftçilerimiz ekip bicsin çiftçi milletin efendisidir baksana kurufasulye yi yurt dışından alacakmisiz ne günlere kaldık
İnşallah canimmm :))))Siz hamiş topigine terfi etceniz buradan sonra bende arada gelip ce yapıcam
Memleket kayseri babam emekli olunca tarla aldirdim tabi bende ortak 6donum iki donumu benim küçük bir oda yaptik dinlebebilecegimiz 15 dk arabayla gidiliyor kendimiz ekiyoruz dikiyoru organik ilacsiz yiyoruz satiyoruz daha üç yıllık bahce anca adam oldu fidanlar ne diktik bi yesillensin foto atarimm insanin negatif enerjini aliyor bu yani cok güzel temiz hava. ..Memleket neresi canım nerde oturuyorsunuz? İşiniz çiftçilik mi ? Bağ bahçeyle uğraşmak çok güzel olsada sürekli yapmak zor olmalı Allah yardım etsin dedi çiftçilerimiz ekip bicsin çiftçi milletin efendisidir baksana kurufasulye yi yurt dışından alacakmisiz ne günlere kaldık
Bende senin arkadaşların samimiyetine inanıyorum iyi ki tanistim sizlerlen canimm benimm ♡♥♡Hayır asla sıkılmıyorum Canım Benim senin yerinde olmayı İnan çok isterdim ne güzel gereksiz hayatını eleştiren senin yüzüne gülüp arkandan konuşan insanlar yerine bahçe ve ailenle ne güzel zaman geçiriyorsun hemde en doğal yiyeceklerin oluyor harikasın senin bu içtenliğine bayılıyorum ben
Harika valla benimde hayalim buna yakın denize sıfır yazligimdaİnşallah canimmm :))))
Memleket kayseri babam emekli olunca tarla aldirdim tabi bende ortak 6donum iki donumu benim küçük bir oda yaptik dinlebebilecegimiz 15 dk arabayla gidiliyor kendimiz ekiyoruz dikiyoru organik ilacsiz yiyoruz satiyoruz daha üç yıllık bahce anca adam oldu fidanlar ne diktik bi yesillensin foto atarimm insanin negatif enerjini aliyor bu yani cok güzel temiz hava. ..
Yuh artık pırasanın da ithalimi varmış bı yaşıma daha girdim biz bitmişiz ülkecekAy pazarda pırasa alıcaktım bir ay önce pazarcı yerli malı pırasa dedi. Dedim yurt dışından alınıyo mu ki evet ithal çok dedi. O kadar üzüldüm ki
Ben hep deniyorumm :))))) ama tik yok bi gun olucak oo tikk :))Valla ne yalan söyleyeyim bende bir ara ümidi kesmistim senden nilü ama diyetisyenle bu işe tekrar sarılman harika oldu hep böyle devam et hamiş kalana kadar ama denemelere başlayın artık kızlar
İnşallah olur canim benimm rabbim herkesin gonlune göre versin daha cokkkk... ben cocuklarin niyetine aldimm onlar icinn bissürü cesitli meyveler diktim bu sene yicekler ins teyzesiii..Harika valla benimde hayalim buna yakın denize sıfır yazligimdabahceye meyve ağaçları dikip yemek köyde bağ bahçe çokta öylesi deil benim hayal böylesi
Harika şimdiden afiyet olsun canımİnşallah olur canim benimm rabbim herkesin gonlune göre versin daha cokkkk... ben cocuklarin niyetine aldimm onlar icinn bissürü cesitli meyveler diktim bu sene yicekler ins teyzesiii..
Ben Datça'yı istiyorum inşallah zeytin ağacım ,ceviz ağacım kedim köpeğim olsun keçilerim olsun istiyorum inşallah birgün gerçekleşir CanımHarika valla benimde hayalim buna yakın denize sıfır yazligimdabahceye meyve ağaçları dikip yemek köyde bağ bahçe çokta öylesi deil benim hayal böylesi
Bi kiz bi oglan kardeşler evet ömür boyu bende kalcaklar ve kardeş istiyorlar bizde kardesin varya diyoruz surekli didisiyorlar :)) birbirizsiz yapamazlar okadarda dusskunler 7ve 8 yaşlarında 4yil oldu bendelerrabbim yokluklarini gostermesin canlarimm benumm..Çocuklar sürekli sendemi kalıyor Selcan yaşları kaç kız erkek
Aslında güzel oldu banada hemen yorum yaptım gerçek hayatta böyle değilim uzun uzun gözlemlerim sanırım seni pek gözlemedim atalarımız ne demiş ummadık taş baş yararAy helal olsun canım ben bile kendimden ümidi kesmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?