Evliliğim için 35 kilo

Öfff konuşsun dursunlar bende aynaya bakınca eşim insan kendini beğenmese çatlar ölürmüş diyor bakmıyor simitlerine hep vıdı vıdı

Valla okuması ve hayal etmesi çok zevkli ama yapması çok yorumudur eminim. Sen ilacı bırakıp yeniden mi başladın? Ben içmiyorum aslında tam alışmıştım.
Evet canim yeniden başladım bi ara durduramiyirdum kendimi istah patlamasi yasdm hem yumurtaliklarim icin iciyorum alisana kadar olucak galiba korkumdam akasami icemedim midem doymadi ki ilaci icim daha cok kotu oluomm esimde diyorki amann tek kanadanaliyim yeme bulantintin olsun diyor oda bir an önce zayiflamiami istiyy bebek icinn..puff

Valla sizin sayenizde siz olmasaydınız ben böyle iradeli olamazdım.

Valla siz olmasanız ben bu kadar iradeli olamazdım çok teşekkürler seviyorum sizi
Valla ne yalan söyleyeyim bende bir ara ümidi kesmistim senden nilü ama diyetisyenle bu işe tekrar sarılman harika oldu hep böyle devam et hamiş kalana kadar ama denemelere başlayın artık kızlar

Ay pazarda pırasa alıcaktım bir ay önce pazarcı yerli malı pırasa dedi. Dedim yurt dışından alınıyo mu ki evet ithal çok dedi. O kadar üzüldüm ki

Siz hamiş topigine terfi etceniz buradan sonra bende arada gelip ce yapıcam
İnşallah canimmm :))))
Memleket kayseri babam emekli olunca tarla aldirdim tabi bende ortak 6donum iki donumu benim küçük bir oda yaptik dinlebebilecegimiz 15 dk arabayla gidiliyor kendimiz ekiyoruz dikiyoru organik ilacsiz yiyoruz satiyoruz daha üç yıllık bahce anca adam oldu fidanlar ne diktik bi yesillensin foto atarimm insanin negatif enerjini aliyor bu yani cok güzel temiz hava. ..

Bende senin arkadaşların samimiyetine inanıyorum iyi ki tanistim sizlerlen canimm benimm ♡♥♡

Harika valla benimde hayalim buna yakın denize sıfır yazligimda bahceye meyve ağaçları dikip yemek köyde bağ bahçe çokta öylesi deil benim hayal böylesi

Harika valla benimde hayalim buna yakın denize sıfır yazligimda bahceye meyve ağaçları dikip yemek köyde bağ bahçe çokta öylesi deil benim hayal böylesi
İnşallah olur canim benimm rabbim herkesin gonlune göre versin daha cokkkk... ben cocuklarin niyetine aldimm onlar icinn bissürü cesitli meyveler diktim bu sene yicekler ins teyzesiii..

Ben Datça'yı istiyorum inşallah zeytin ağacım ,ceviz ağacım kedim köpeğim olsun keçilerim olsun istiyorum inşallah birgün gerçekleşir Canım

Çocuklar sürekli sendemi kalıyor Selcan yaşları kaç kız erkek
Bi kiz bi oglan kardeşler evet ömür boyu bende kalcaklar ve kardeş istiyorlar bizde kardesin varya diyoruz surekli didisiyorlar :)) birbirizsiz yapamazlar okadarda dusskunler 7ve 8 yaşlarında 4yil oldu bendelerrabbim yokluklarini gostermesin canlarimm benumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…