• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Bi kiz bi oglan kardeşler evet ömür boyu bende kalcaklar ve kardeş istiyorlar bizde kardesin varya diyoruz surekli didisiyorlar :)) birbirizsiz yapamazlar okadarda dusskunler 7ve 8 yaşlarında 4yil oldu bendelerrabbim yokluklarini gostermesin canlarimm benumm..
Maşallah sana zaten iki çocuğun varmış kız ve erkek hemde dogurmasanda olur canım Allah evlatlarından güldürsün

Aaaa vallami bende yeni uyandim dus aldim haberler gosterir simdi gidim bakim..
Bu arada kizlar tartildim 77 kg ciktim ve pazartesi 79 dum 76 olsaydim pek bi sevinirdim..
Daha 2 gün var tebrik ederim seni:halay: o kadar seviniyorum ki anlatamam. Hepimiz zayıflayacağız hepimiz. Ben yarın akşama kadar yazamayabilirim evde olmayacağım Mutlu hafta sonları herkese...

Aa ben seni istanbulda saniyordum halamin kizida denizlide..gecmis olsun zarar ziyan yaralanan olmasin inş. .
Yok canım ben İstanbul'da yaşayamam her sene gider dolaşır gelirim oralar bana göre değil artık burasıda büyük şehir oldu sevmemeye başladım sağol kimsede birşey Yok Allah'dan halanın kızı nerede oturuyor Canım

Yok canım ben İstanbul'da yaşayamam her sene gider dolaşır gelirim oralar bana göre değil artık burasıda büyük şehir oldu sevmemeye başladım sağol kimsede birşey Yok Allah'dan halanın kızı nerede oturuyor Canım
Bi anneme soruyum canim gitmedigim icin bilmedigimden hic sormadim yazisirizz öyle cok capcanli biri kendisi kalp hastasi ameliyat ne oldu görsen ruhu 30yas kendisi 45yasinda heral..bi ev borcum bitsin gezmeye gelecem denizliye istek hayal cokk :)))

Back