- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.021
Bizimle yaşıtız Canım evet modu düşükAy hayır olsun. İnşallah biran önce kilo verip hamile kalırsın. Senin bu aralar modun düşük seni bi canlandırmak lazım. Sen kaç yaşındaydın ya unuttum?
EvetCanım 14 kilo mu verdin
Hadi ya Allah başka sıkıntı vermesin. Belki büyüdükçe değişir.Amin canım sağol şuan yemiyor ama umarım çocukta problem olmaz ilk çocuğu malesef obezben birşey diyincede kızıyor bizler zayıflayalım kızlar hem çocuk için hem kendimiz için
Sık dişini çok zor oluyor o dönemdeRegli oldum kızlar gözüm mutfak da bugünbirazdan yemek yemeği planlıyorum
Sanmam canım çocuk 8 yaşında 14-15 yaş grubundan giyiniyor ve ben çok üzülüyorumHadi ya Allah başka sıkıntı vermesin. Belki büyüdükçe değişir.
Yedim Canım ya bugünlük böyle olsun dedimSık dişini çok zor oluyor o dönemde
Tebrik ederimEvetyavaş oldu ama yarısı gitti yarısı kaldı.
Evet canim tesekkur ederimKız hamile mi kaldın rabbim sağlıcakla kucağına versin
Olsun yarın toparlarsın.Yedim Canım ya bugünlük böyle olsun dedimdünyaları yedim gitti benim Karatay
Ben de seni tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsinEvet canim tesekkur ederim
Gerçektende modum dustuydu,eşimle kavga ettiğinden beri modum düştü azcık evde yanlız kalıp kafa dinlemeye çok ihtiyacım var şöyle içime sinecek diyet yapmak istiyorum artık engel ciksada yapacamm kendim için eşim için bebek için zayıflamak istiyorum..33yasindayimmAy hayır olsun. İnşallah biran önce kilo verip hamile kalırsın. Senin bu aralar modun düşük seni bi canlandırmak lazım. Sen kaç yaşındaydın ya unuttum?
Aynen canım bu arada hoş geldin :))Bebek için kilo çok önemliii başta kendim için ve gebelik için zayıflamak istiyorum bende inşallah yapacağız.
Oooo verecek rabbim kgluda olsa veriyor..Ama ablan için kg riksi olmaz inş sağlıklı gebelik geçirir inş.. eee ablan seni zayıf görünce imrenmedimi gerçi bizde gruyohh hep zayifff irade yok bende bende abur cubur yok sadece zamansız yediğimden kg aldım yaa puffHayra çıksın Canım aklımızda hep o var ya o yüzden rüyalarımıza giriyor benimde ablam ikinciye hamile yanlız ablam 100 kg üstü hamile kaldı
Riskli canım o takmıyor benim kadar çok söyledim konuştum ağladı suratını astı bende artık birşey demiyorum umarım sağlıklı olur artık bizlerde dikkat edelim verelim şu kiloları bıktımOooo verecek rabbim kgluda olsa veriyor..Ama ablan için kg riksi olmaz inş sağlıklı gebelik geçirir inş.. eee ablan seni zayıf görünce imrenmedimi gerçi bizde gruyohh hep zayifff irade yok bende bende abur cubur yok sadece zamansız yediğimden kg aldım yaa puff
Afiyet olsun canım güzel menü spor gerçekten kesiyor mu reglini ilk kez öğreniyorumMenumu yazım kızlar
11:30 iki haşlanmış, yumurta koca kase salata,yarım avuç kadar çavdar ekmek çöreği ev yapımı ha,peynir zeytin ,bı tk pekmez, şekersiz çay
19:00 bı tabak patitiz yemeği,bı porsiyon elmalı cihali tarçınlı yoğurt karışımını yedim
Şekersiz çay 2.5cay bugün spor yok reglimi kesiyor..
Neden kefir içeceksin canım menün güzel afiyet olsunSabah:1 dilim peynir+domates
Öğlen:Mercimek çorbası
Akşam:Kabak yemeği+yoğurt
Yarın bütün gün kefir içicem... Sadece akşam yemeği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?