Evliliğim için 35 kilo

kedikedi84 seni takipteyim canim yasadiklarini kilolu bayanlarin cogu yasiyo bende 100 kilo civarindayim dogun kilolarini bi turlu veremedim zayiflamaya calisiyorum senide takip ediyorum basaracaksin butun mesajlari okudum cok isteklisin basaracaksin bende
" haydi yine yeniden" sayfasina yaziyorum arada senide ziyarete gelirim

Canım karatay diyetini bi dene derim hiç açlık his ettirmiyor.

insan hırs yapıp istemedikçe olayacak hicbir sey yok o yüzden ha gayret devam bende temmuz sonu 66.2 idim su an 60.8 im belki cok kısa bir sürede hızlı bir şekilde atamıyorum kiloları ama sağlam adımlarla hazmede hazmede gidiyorum insan zayıfladıkca daha da şevke geliyor kıyafetler daha güzel durmaya başlıyor insanlar zayıfladığını görüp söylüyor bunlar çok motive edici Allah hepimize yardım etsin istediğimiz kiloya ulaşalım

Canım çok teşekkürler desteğin için inşallah hepimiz atarız kilolarımızı. Ben de ara da seni ziyarete gelirim bakarım napıyosun, ne kadar vermişsin

Canım karatay diyetini bi dene derim hiç açlık his ettirmiyor.
Artık diyetisyene gidiyorum açlık hissetmiyorum bu yüzden, bilinçsiz kendi Başıma yaparken aç bırakıyordum kendimi sonra da sıkılıyordum gözüm dönüyordu Açlıktan Yemeğe saldırıyordum.

Aynen canım istedikten sonra başarır insan. Kilon fazla olmadığı için yavaş vermen çok doğal. Gayret edince 1 hafta olmasa diğer hafta gidiyor kilolar. Ah 60 lar ah eski kilolarım benim... 65 iken aman tanrım neredeyse 70 olmuşum diye utanıp kimseye söyleyemediğim kilolarım

aklıma 56 kilolu günlerim geldi evlenince ne kadar çok salmışız kendimizi aslında hata bizim diye düşünüyorum. biz kadınlar her zaman bakımlı olmalıyız. çünkü biz özeliz biz değerliyiz

Bugün sabah:1 orta boy haşlanmış patatesin üzerine yağsız tavada yumurta kırdım, Yumurtalı patates yaptım yani 1 dilim diyet peynir, domates 3 zeytin
Ara:1 kuru kayısı
Öğlen 5 kalem kuzu pirzola ızgara salata ekmek yok dedi diyetisyenim ama dayanamadım 1 dilim yedim.
Akşam sadece yoğurt yiycem 1 kase

merhaba herkese bende sizlere katılabilirmiyim istikrarlı devam eden bi grup bi günlük arıyorum hergün giremesemde girdiğimde kilo verdiklerini görüp pes etmemem gerektiğini bana hatırlatan bi grup olmalı bugün rejimin 6. günündeyim ve iyi bi sonuç var ödem mi attım kilomu verdim bilemiyorum ama tartıdaki eksilme beni mutlu etti yaşım 27 boyum 1.69 kilom malesef 88.2 idi 6 günün sonunda 85.6 oldu pes etmeyi düşünmüyorum ve yaza kadar devam edicem hedefim önce 80 görmek en son 60 larda kalsam yeter benim için

Canım çok teşekkürler desteğin için inşallah hepimiz atarız kilolarımızı. Ben de ara da seni ziyarete gelirim bakarım napıyosun, ne kadar vermişsin
Tamam sekerim gel ziyaretime her zaman beklerim
Ben bir senedir basla birak yaptim 2ileri 1 geri yazdan once 92 ye kadar dusmustum sonra biraktim gozumu actigimda 103 teydim simdi 99kusur ...iki haftadir dikkat ediyorum emzirdigim icim tam anlamiyla diyet yapamiyorum ama yinede iki haftada 4 kilo gitmis

Hoşgeldin hedefimiz aynı canım, ben de 60 Lara düşene kadar bırakmıycam günlüğü,sonra sevincizimizi burada beraber paylaşırız. 93,8 kiloyum artık 100 den düştüm. Başlamasaydım 110 a falan giderdim. Dün canımın istediklerini resmen rüyamda yedim patates kızartması 1 kutu soğuk diyet kola içiyodum yanında, sonra da bir güzel tatlı yedim tabi sabah uyanınca hemen tartıya koştum yarım kilo verdiğimi görünce dedim rüyada görmeye devamyaklaşık 5 ay daha rüyamda görücem ancak bunları

Canım bişey merak ettim eşinin ilk tepkileri ne oldu sen kilo vermeye başlayınca ?

Canım bişey merak ettim eşinin ilk tepkileri ne oldu sen kilo vermeye başlayınca ?
Çok mutlu şu an her diyetisyene gittiğimde hemen arıyo ne oldu ne dedi diye, ara ara telkinlerde bulunuyo şu an zorlanıyosun yemeyince ben de üzülüyorum ama çok mutlu olacaksın, istediğin herşeyi alıp giyeceksin diyo. Ben de dedim ki sen başına geleceğin farkında değilsin alış verişe saldırıcam yapamadıklarımın Acısını çıkarıcam dedim o da valla ağzımı açarsam ne olayım diyo. Geçen gün arkadaşlarımızda kız rejime girdi benim boğazım attı midem büyüdü doymuyorum bi de karşısında yiyorum utanmadan dedi, ben de dedim ki ahım tutmuş olmasın sen kilo alırsan ne konuşurum dedim, gülüyo.

Durumun boyle olmasina sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…