- 13 Ekim 2015
- 38
- 16
- 3
- 37
- Konu Sahibi kedikedi84
-
Hoşgeldin hedefimiz aynı canım, ben de 60 Lara düşene kadar bırakmıycam günlüğü,sonra sevincizimizi burada beraber paylaşırız. 93,8 kiloyum artık 100 den düştüm. Başlamasaydım 110 a falan giderdim. Dün canımın istediklerini resmen rüyamda yedim patates kızartması 1 kutu soğuk diyet kola içiyodum yanında, sonra da bir güzel tatlı yedim tabi sabah uyanınca hemen tartıya koştum yarım kilo verdiğimi görünce dedim rüyada görmeye devamyaklaşık 5 ay daha rüyamda görücem ancak bunları
Canım valla dayanamıyorum hergün tartılıyorum azaldıkça yazıyoruz belli bi günümüz yok tartışmak için. Bi de resmimizin altına mevcut kilomuzu yazıyoruz ki kim ne olmuş daha kolay takip edelim, ben bir de başlangıç kilomu yazdım ki gözüm alışıyor mevcut durumuma nereden nereye gelmişim görmek daha güzel.Hoşbuldum :) çok sevindim senin adına 6.2 kilo hiçte yabana atılacak bi kilo değil alması kolay vermesi zor ama bu zorluk bizi korkutamazbende en çok tatlı yemeyi özlüyorum ama haftasonları 1 kez sütlü tatlı yeme ödülü vericem kendime bugün daha 6. günüm benim çok yeni bi karar oldu kilo vermek ama gecikmişte bi karardı tartılma günü yapıyomusunuz sizde bide kabızlık sorunu yaşanların önerileri varsa çok sevinirim
merhaba herkese bende sizlere katılabilirmiyim istikrarlı devam eden bi grup bi günlük arıyorum hergün giremesemde girdiğimde kilo verdiklerini görüp pes etmemem gerektiğini bana hatırlatan bi grup olmalı bugün rejimin 6. günündeyim ve iyi bi sonuç var ödem mi attım kilomu verdim bilemiyorum ama tartıdaki eksilme beni mutlu etti yaşım 27 boyum 1.69 kilom malesef 88.2 idi 6 günün sonunda 85.6 oldu pes etmeyi düşünmüyorum ve yaza kadar devam edicem hedefim önce 80 görmek en son 60 larda kalsam yeter benim için
hoş geldin tabi ki katılabilirsin. seninle aynı kilodaymışız. ben şu an 81,5 kilodayım. ama spor yapmıyorum. sadece yediklerime dikkat ediyorum. bende 86 kilodan karar verdim. hedefim sene sonuna kadar 75 görmek. bakalım görebilecek miyim. senide tebrik ediyorum 6 günde iyi vermişsin
Hoşbuldum :) senin 70 lere az kalmış 79 olda olsa 70 lere indiğini görmek çok motive edicektir bugün tam 1 hafta oldu 88.2 ile başlamıştım şimdi 85.1 oldum ay sonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum ben hızlı kilo alıp veren biriyim bide neyden kilo aldığımı biliyorum hiç protein tüketmiyordum hep karbonhidrat ve şeker tüketiyordum 1 haftadır şeker hiç kullanmıyorum karbonhidratta çok az almaya çalışıyorum sanırım işe yarıyor bende spor yapmıyorum ama haftaya ufak ufak başlamayı düşünüyorum sporada önce vucudumu az yemeye alıştırdım sonra spor girer devreye yürümeyi düşünüyordum ama ayaklarım çok agrıyor kilodan sanırım önce evde ufak tefek hareketlerle başlıycam spora 75 kilodan sonra yürüyüşü devreye sokucam biran önce kilolarımızdan kurtulur saglıgımıza kavuşuruz inş :)
Ben de dün yapmıştım pasta aldım ama iki çataldan fazla yemedim ama olsun, kaçamak yaptık diye bırakmıyoruz, önümüze bakıyoruz...ben bugün fena kaçamak yaptım. öğlen yemekleri çok güzeldi dayanamadım ve yedim. akşam yemek yok
Hoşgeldin canım ben de düşündüm bi ara akapunkturu ama şu an pek bi kararlıyım vazgeçtim onun için. Nasıl bir diyet listesi uyguluyorsun?Slm kizlar bende katilmak isterim araniza
26yasindayim evliyim. 2kizim var ( 4yas & 6aylik)
Evlendigimde 70kg dum. Iki cocukdan sonra saldim kendimi ve cumartesi karar verdim diyet yapmaya. Diyetisyene gittim 97.4kg ciktim. Akupunktur önerdi .takdirdim kulagima. Ve diyet listesi verdi. Haftalik 2kg yakin verirmisim. Her cumartesi kontrolum olcak.
Akupunktur igneleri istahimi kesmedi ama diyet yaparken gunun sonunda sekerin duserde biseyler istersinya onu yok ediyor. Hic tatli cekmiyo canim suanda. Benimde hedefim 70kg. 27kg var önumde. Hic acele etmeden vercem ins zamanla
Ben de dün yapmıştım pasta aldım ama iki çataldan fazla yemedim ama olsun, kaçamak yaptık diye bırakmıyoruz, önümüze bakıyoruz...
herkese tekrar merhaba kızlar nasıl gidiyor rejimsel durumlar ben devam bugün 10. günmüş 3.2 gitmiş bile ama tartılmıycam diyip tartıldım yine dayanamadımkendimi çokta iyi hissediyorum ama böyle bi mucize olsada biran önce 80 düşsem spor yapamıyorum çok hareketsizim ona bi çözüm bulmalıyım gelelim bugüne
sabah: domates
salatalık
kızarmış ekmek
peynir
roka ve maydanoz
öğlen: tavuk haşlama
yoğurtlu semizotu
akşam: 1 bardak ayran
buaralar akşam yemeklerini pek yiyemiyorum midem almıyor aralarda nescafe(sütlü) ve türk kahvesi içiyorum onlarsız olmaz bide bide yeşil çayımı unutmayalım
ooo iyi gidiyorsun. ben 81,5 takılı kaldım gene. bakalım kilo verebilecekmiyim. bu akşam yemek yememem lazım. of zor veriyorum ben anlamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?