- Konu Sahibi kedikedi84
elma sirkesi sayesinde yanlarım azalmaya başladı. ama bir kaç gündür dikkat etmiyorum yediklerime sanırım ondanda kaynaklanıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elma sirkesi sayesinde yanlarım azalmaya başladı. ama bir kaç gündür dikkat etmiyorum yediklerime sanırım ondanda kaynaklanıyor.
o elma sirkeli suyu nasıl içiyosunuz tadı berbat ama zayıflattığını çok duydum ben denedim yutamadım burnumu tıkadım yine olmadı malesef yogurt kürü yapıyor bazı arkadaşlar şimdi onu araştırıyorum bende denesemmi acaba ??
Tadı hemen geçiyo üzerine su içince ben yemek arasında içiyorum, bugün çok geç kalktım onu için iki öğün yiyebildimo elma sirkeli suyu nasıl içiyosunuz tadı berbat ama zayıflattığını çok duydum ben denedim yutamadım burnumu tıkadım yine olmadı malesef yogurt kürü yapıyor bazı arkadaşlar şimdi onu araştırıyorum bende denesemmi acaba ??
Geçmiş olsun, oh ne güzel eşinle yürüyüş... Bırakmadığına çok sevindimCanm mrbb ben geldim ya bu ara hastaydim girip okuyodm ama pek cevap yazamadm sana ozelden yaziodm nedenlerini de mesaj atamadim esimle yuruyuse cikacaz biraz sonra..
Canım profilinin üzerinden kişisel bilgilerinize tıkla oradan özel başlık kısmı var oraya yaz.ya kızlar profilinizde kilonuz yazıyo onu nasıl yaptınızbende yapmaya çalıştım ama sanırım beceremedim bide herkes evlimi burda merak ettim
Canım profilinin üzerinden kişisel bilgilerinize tıkla oradan özel başlık kısmı var oraya yaz.
Canım istemiyor olur mu hele gece 10 dan sonra neden bilmiyorum ama gerçekten hep o saatlerde gözümün önünde tatlılar uçuşuyor, yazdım geçen gün pasta aldım hem de spor çıkışı ama ağır geldi 2 -3 çataldan sonra attım, diyorlardı şekerden uzak kalırsan sonra tatlılar ağır gelir diyorlardı hep he he diyordum, öyleymiş gerçekten, ben işten ayrıldım hayatımda ilk defa kendim için zamanım var ve ben işten %70 kilolarım Yüzünden ayrıldım çok yoruluyordum vs. Ama 1 ay dinlendikten sonra tekrar işe başlayabilirdim, kariyerimden vazgeçmiş oldum biraz da kilo verip sağlıklı olmak için,şu an kendime odaklandım sadece çünkü köprüden önce son çıkıştayım artık kabul etmesem de 31 yaşındayım ve bu kiloları vermezsem sırf kendi hazzım için Çocuğum olmayacak diye korkuyorum, benim belimde sıkıntı var ağrım oluyor geçmesi kilolarıma bağlı bu kilonun üstüne hamile kalsam bile yataktan çıkamam herhalde,Max haftada 1 kaçamak o da tek bir öğünde tek bir çeşitte diye karar verdim.kedikedi84 ama yinede bugun mesela kisir ve kek yedim sen nasil koruyosun iradeni ya canin istemiyor mu ya da sklmiyo musun diyetten bende bunlar oluyor bana kendini anlattt
günaydınn bende 81 gördüm akşam yemek yemeyince 500gr gitti. bugün 42 beden pantolona çok rahat girdim. çok sevindim. bugün ben ne yiyorum. sabah elma sirkemi içtim. 1lt suyumu içtim. öğlen biber dolması yoğurt. akşama daha karar vermedim. ben çalışıyorum spor yok ne yazık ki.
aaa çok sevindim canım gidiyor çirkin kilocuklar beraber kurtulucaz tüm fazlalıklardan senin duraklama dönemiydi dimi 81.5 onuda atlattığına göre çok yakında 70leri görüceksin darısı benim başıma
Canım istemiyor olur mu hele gece 10 dan sonra neden bilmiyorum ama gerçekten hep o saatlerde gözümün önünde tatlılar uçuşuyor, yazdım geçen gün pasta aldım hem de spor çıkışı ama ağır geldi 2 -3 çataldan sonra attım, diyorlardı şekerden uzak kalırsan sonra tatlılar ağır gelir diyorlardı hep he he diyordum, öyleymiş gerçekten, ben işten ayrıldım hayatımda ilk defa kendim için zamanım var ve ben işten %70 kilolarım Yüzünden ayrıldım çok yoruluyordum vs. Ama 1 ay dinlendikten sonra tekrar işe başlayabilirdim, kariyerimden vazgeçmiş oldum biraz da kilo verip sağlıklı olmak için,şu an kendime odaklandım sadece çünkü köprüden önce son çıkıştayım artık kabul etmesem de 31 yaşındayım ve bu kiloları vermezsem sırf kendi hazzım için Çocuğum olmayacak diye korkuyorum, benim belimde sıkıntı var ağrım oluyor geçmesi kilolarıma bağlı bu kilonun üstüne hamile kalsam bile yataktan çıkamam herhalde,Max haftada 1 kaçamak o da tek bir öğünde tek bir çeşitte diye karar verdim.
Çevremdeki insanların benim hakkında yorumlarından çok sıkıldım, 2-3 ay önce arkadaşım ben bile 2 kilo alınca rahatsız oluyorum sen nasıl böyle olabiliyorsun dedi, lafının Arasında kocan seni aldatabilir gibi bir laf etti, biz bir kaç arkadaşız aslında aramızda en güzel sensin ama kiloların bunu örtüyor vs. Dedi sözde ders verdi ama o kadar kırılıyorum ki artık, çok sıkıldım. Diyetten sıkılmıyorum çünkü diyetteymişim gibi kendime empoze etmiyorum sağlıklı besleniyorum diye düşünüyorum mesela bugün evde yemeğim vardı ama canım biber dolması istedi eşim sevmediği için hayatımda ilk defa dolma yaptım ben ev Yemeğini çok severim onun da yardımı oluyor yani. Bir de dışarıya arkadaşlarla beraber çıkınca onlar deli gibi tatlı yemek sipariş verip 1 Çatal al bari dediklerinde canım istese bile Yüzümü buruşturup canım istemiyor hiç demek çok havalı geliyor.
Spora başlarken alacağım eşofmanı internetten aldım çünkü mağazalarda kendi bedenime uygun bulamadım. Eşimle gece gezmelerini çok severiz, gece Kulübü'ne falan gittiğimizde etrafımızdaki kızlar mini elbiseleriyle salınırken ben pantolon giymek zorundayım ve şık olamıyorum, of yesem ne olur ki dediğimde bunları düşünüyorum 1 dokun 1000 ah işit oldu bu biraz kusura bakma, oh içimi Döktüm rahatladım...