• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

elma sirkesi sayesinde yanlarım azalmaya başladı. ama bir kaç gündür dikkat etmiyorum yediklerime sanırım ondanda kaynaklanıyor.

elma sirkesi sayesinde yanlarım azalmaya başladı. ama bir kaç gündür dikkat etmiyorum yediklerime sanırım ondanda kaynaklanıyor.

o elma sirkeli suyu nasıl içiyosunuz tadı berbat :KK12: ama zayıflattığını çok duydum ben denedim yutamadım burnumu tıkadım yine olmadı malesef yogurt kürü yapıyor bazı arkadaşlar şimdi onu araştırıyorum bende denesemmi acaba ??

o elma sirkeli suyu nasıl içiyosunuz tadı berbat :KK12: ama zayıflattığını çok duydum ben denedim yutamadım burnumu tıkadım yine olmadı malesef yogurt kürü yapıyor bazı arkadaşlar şimdi onu araştırıyorum bende denesemmi acaba ??

bende alışana kadar çok zorlandım 1su bardağına karıştırıyorum üstüne 1bardak daha içiyorum. sonra 1lt ılık su içip kahvaltımı yapıyorum. alıştım 2 hafta gibi oldu başlayalı. iyi gidiyor hem susuyorum 4lt yakında su içiyorum sirkenin sayesinde. bağırsaklarımda çalışıyor sayesinde.

Tadı hemen geçiyo üzerine su içince ben yemek arasında içiyorum, bugün çok geç kalktım onu için iki öğün yiyebildim
Sabah: 1 katı yumurta 1 Kaşık çökelek 1 dilim kızarmış 1 dilim normal ekmek
Akşam:3 biber Dolması 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Iki öğün yemişim ama iyi yemişim yazınca insan farkediyor
Şimdi de zumbaya gidicem eşim maça gitmişken:KK6:

Kizlar yuzunuzu kırparak kapatip yada karalayin suan ki kilomuzla nasil gorundugumuzu paylasalim mi..

Canm mrbb ben geldim ya bu ara hastaydim girip okuyodm ama pek cevap yazamadm sana ozelden yaziodm nedenlerini de mesaj atamadim :-) esimle yuruyuse cikacaz biraz sonra..
Geçmiş olsun, oh ne güzel eşinle yürüyüş... Bırakmadığına çok sevindim:KK36:

ya kızlar profilinizde kilonuz yazıyo onu nasıl yaptınız:oops:bende yapmaya çalıştım ama sanırım beceremedim bide herkes evlimi burda merak ettim :KK60:

ya kızlar profilinizde kilonuz yazıyo onu nasıl yaptınız:oops:bende yapmaya çalıştım ama sanırım beceremedim bide herkes evlimi burda merak ettim :KK60:
Canım profilinin üzerinden kişisel bilgilerinize tıkla oradan özel başlık kısmı var oraya yaz.

Seninke hikayemiz çok benziyor ben yıllarca 63 kıloyfum evlendiğimde de dag basında oturdugum için kendımı eve kapatmıştım psıkolojık sorunlarda yasadım sırf vakıt gecsın dıye yemek yıyordum ve 90 kiloyu gördum 1.70 benımde boyum snr tartılmayı kestım eşim bagırıp cagırmadı tabi ama kendıde rahatsız oluyordu ki artık zayıflamam gerektıgını cok kılo aldıgımı soyluyordu adam haklıydı sevisirken bile nefes nefese kalıyordum bence konuşmaya hakkı vardı kırılmadım küsmedim cevremdekilerde bunu ima ediyordu.. Mutfak benim elimdeydi ve unu makarnaları pirinci hepsi kaldrdım anneme verdim yerine bugday unu, kepekli makarna ve bulgur koydum o günden beri beyaz ekmek yemiyorum
Ama tatlı yiyorum mesela arasıra haöburger yiyorum sadece kendimi terbiye etmeyi ogrendim.. Bu hamburgeri yemek istiyorsam hak etmeliyim diyorum hamburgeri yiyip sporumu yapıyorum spor yapmaya halim yoksa o zaman hamburgerde yok diyorum
Yedigimde doymadan yarıda kesip hemen dislerimi fırcalıyorum ve iştahım kapanıyor böyle böyle 72 ye düstüm hemde 8-9 ayda
He sonra ne oldu hamile kaldım yine 100 e cıktım ama daha 2 olmadı dogım yapalı 86 ya düstüm bile bu kilolarıda verecegim cunkü artık beynime sözüm geciyor ve kendimi tanıyorum
Sende yapacaksın sende zayıflayacaksın moralini yuksek tut yemek yerken zayıf zamanlarondaki fotograflarına bakarak ye

kedikedi84 kedikedi84 ama yinede bugun mesela kisir ve kek yedim sen nasil koruyosun iradeni ya canin istemiyor mu ya da sklmiyo musun diyetten bende bunlar oluyor bana kendini anlattt :-)

kedikedi84 kedikedi84 ama yinede bugun mesela kisir ve kek yedim sen nasil koruyosun iradeni ya canin istemiyor mu ya da sklmiyo musun diyetten bende bunlar oluyor bana kendini anlattt :-)
Canım istemiyor olur mu hele gece 10 dan sonra neden bilmiyorum ama gerçekten hep o saatlerde gözümün önünde tatlılar uçuşuyor, yazdım geçen gün pasta aldım hem de spor çıkışı ama ağır geldi 2 -3 çataldan sonra attım, diyorlardı şekerden uzak kalırsan sonra tatlılar ağır gelir diyorlardı hep he he diyordum, öyleymiş gerçekten, ben işten ayrıldım hayatımda ilk defa kendim için zamanım var ve ben işten %70 kilolarım Yüzünden ayrıldım çok yoruluyordum vs. Ama 1 ay dinlendikten sonra tekrar işe başlayabilirdim, kariyerimden vazgeçmiş oldum biraz da kilo verip sağlıklı olmak için,şu an kendime odaklandım sadece çünkü köprüden önce son çıkıştayım artık kabul etmesem de 31 yaşındayım ve bu kiloları vermezsem sırf kendi hazzım için Çocuğum olmayacak diye korkuyorum, benim belimde sıkıntı var ağrım oluyor geçmesi kilolarıma bağlı bu kilonun üstüne hamile kalsam bile yataktan çıkamam herhalde,Max haftada 1 kaçamak o da tek bir öğünde tek bir çeşitte diye karar verdim.
Çevremdeki insanların benim hakkında yorumlarından çok sıkıldım, 2-3 ay önce arkadaşım ben bile 2 kilo alınca rahatsız oluyorum sen nasıl böyle olabiliyorsun dedi, lafının Arasında kocan seni aldatabilir gibi bir laf etti, biz bir kaç arkadaşız aslında aramızda en güzel sensin ama kiloların bunu örtüyor vs. Dedi sözde ders verdi ama o kadar kırılıyorum ki artık, çok sıkıldım. Diyetten sıkılmıyorum çünkü diyetteymişim gibi kendime empoze etmiyorum sağlıklı besleniyorum diye düşünüyorum mesela bugün evde yemeğim vardı ama canım biber dolması istedi eşim sevmediği için hayatımda ilk defa dolma yaptım ben ev Yemeğini çok severim onun da yardımı oluyor yani. Bir de dışarıya arkadaşlarla beraber çıkınca onlar deli gibi tatlı yemek sipariş verip 1 Çatal al bari dediklerinde canım istese bile Yüzümü buruşturup canım istemiyor hiç demek çok havalı geliyor.
Spora başlarken alacağım eşofmanı internetten aldım çünkü mağazalarda kendi bedenime uygun bulamadım. Eşimle gece gezmelerini çok severiz, gece Kulübü'ne falan gittiğimizde etrafımızdaki kızlar mini elbiseleriyle salınırken ben pantolon giymek zorundayım ve şık olamıyorum, of yesem ne olur ki dediğimde bunları düşünüyorum 1 dokun 1000 ah işit oldu bu biraz kusura bakma, oh içimi Döktüm rahatladım...

Günaydınnnn 84 gördüm bugün çok mutluyum kızlar 84.8 olmuşum 3.4 gitti 11 günde dün azıcık spor yaptım hemen vucut harekete geçti sanırım bugün biraz daha arttırıcam bakalım neler olucak sporsuz olmuyo anladım yürüyüş çok güzel kilo verdiriyo ama yürüyemiyorum ayaklarım yüzünden şimdilik evde bişiyler yapmaya devam :KK46: gelelim bugün neler yiyceğime :kk77::kk77:
sabah:sütlü nescafem
domates
peynir
salatalık
yumurta beyazı 2 tane
yeşillik (roka. maydanoz)
öğlen: ton balıklı salata
1bardak soda
akşam:1 bardak ayran
yarım tabak sebze yemeği (ne varsa artık )
gün içerisinde suyum ve türk kahvem yeşil çaymda var yine onlarsız olmaz :))

günaydınn bende 81 gördüm akşam yemek yemeyince 500gr gitti. bugün 42 beden pantolona çok rahat girdim. çok sevindim. bugün ben ne yiyorum. sabah elma sirkemi içtim. 1lt suyumu içtim. öğlen biber dolması yoğurt. akşama daha karar vermedim. ben çalışıyorum spor yok ne yazık ki.

günaydınn bende 81 gördüm akşam yemek yemeyince 500gr gitti. bugün 42 beden pantolona çok rahat girdim. çok sevindim. bugün ben ne yiyorum. sabah elma sirkemi içtim. 1lt suyumu içtim. öğlen biber dolması yoğurt. akşama daha karar vermedim. ben çalışıyorum spor yok ne yazık ki.

aaa çok sevindim canım :KK9: gidiyor çirkin kilocuklar beraber kurtulucaz tüm fazlalıklardan senin duraklama dönemiydi dimi 81.5 onuda atlattığına göre çok yakında 70leri görüceksin darısı benim başıma :KK28::KK28:

aaa çok sevindim canım :KK9: gidiyor çirkin kilocuklar beraber kurtulucaz tüm fazlalıklardan senin duraklama dönemiydi dimi 81.5 onuda atlattığına göre çok yakında 70leri görüceksin darısı benim başıma :KK28::KK28:

:KK54::KK54:inşallah canım ya. bir görebilsem o günleri ama eşimde bebek istiyorum diyeti bırak deyip duruyor. ne yapacağımı şaşırdım. ama ben yine de kararlı devam ediyorum

azıcık kalmış okadar verdin bir iki kilocuk ne ki senin için:KK76: bebiş düşünüyosanız onun içinde iyi olmuş kilo vermen annecik saglıklı olucak ki bebiş iyi olsun daha çok azimli olman gerekiyo artık ee malum beden iki kişi için düzene girmeli :KK68:

Canım istemiyor olur mu hele gece 10 dan sonra neden bilmiyorum ama gerçekten hep o saatlerde gözümün önünde tatlılar uçuşuyor, yazdım geçen gün pasta aldım hem de spor çıkışı ama ağır geldi 2 -3 çataldan sonra attım, diyorlardı şekerden uzak kalırsan sonra tatlılar ağır gelir diyorlardı hep he he diyordum, öyleymiş gerçekten, ben işten ayrıldım hayatımda ilk defa kendim için zamanım var ve ben işten %70 kilolarım Yüzünden ayrıldım çok yoruluyordum vs. Ama 1 ay dinlendikten sonra tekrar işe başlayabilirdim, kariyerimden vazgeçmiş oldum biraz da kilo verip sağlıklı olmak için,şu an kendime odaklandım sadece çünkü köprüden önce son çıkıştayım artık kabul etmesem de 31 yaşındayım ve bu kiloları vermezsem sırf kendi hazzım için Çocuğum olmayacak diye korkuyorum, benim belimde sıkıntı var ağrım oluyor geçmesi kilolarıma bağlı bu kilonun üstüne hamile kalsam bile yataktan çıkamam herhalde,Max haftada 1 kaçamak o da tek bir öğünde tek bir çeşitte diye karar verdim.
Çevremdeki insanların benim hakkında yorumlarından çok sıkıldım, 2-3 ay önce arkadaşım ben bile 2 kilo alınca rahatsız oluyorum sen nasıl böyle olabiliyorsun dedi, lafının Arasında kocan seni aldatabilir gibi bir laf etti, biz bir kaç arkadaşız aslında aramızda en güzel sensin ama kiloların bunu örtüyor vs. Dedi sözde ders verdi ama o kadar kırılıyorum ki artık, çok sıkıldım. Diyetten sıkılmıyorum çünkü diyetteymişim gibi kendime empoze etmiyorum sağlıklı besleniyorum diye düşünüyorum mesela bugün evde yemeğim vardı ama canım biber dolması istedi eşim sevmediği için hayatımda ilk defa dolma yaptım ben ev Yemeğini çok severim onun da yardımı oluyor yani. Bir de dışarıya arkadaşlarla beraber çıkınca onlar deli gibi tatlı yemek sipariş verip 1 Çatal al bari dediklerinde canım istese bile Yüzümü buruşturup canım istemiyor hiç demek çok havalı geliyor.
Spora başlarken alacağım eşofmanı internetten aldım çünkü mağazalarda kendi bedenime uygun bulamadım. Eşimle gece gezmelerini çok severiz, gece Kulübü'ne falan gittiğimizde etrafımızdaki kızlar mini elbiseleriyle salınırken ben pantolon giymek zorundayım ve şık olamıyorum, of yesem ne olur ki dediğimde bunları düşünüyorum 1 dokun 1000 ah işit oldu bu biraz kusura bakma, oh içimi Döktüm rahatladım...

Ahh kedicim sende kendimi gördüm ayniyiz biliyor musun eşimle en son şık bir yere akşam yemegine gidecektik ne giysem yakişmiyor moralim bozuldu ve gitmedim evde yedik.Benim arkadaşlarm çevremde oyle ozellikle akrabalarim nasil kilo almissin kocan birsey demiyor mu zayiflasana falan bide artik kayinvalidemlere gitmek istemiyorum cok sukur saglikliyim ama o evde herkes zayif evet en guzel benim ama onlar zayif ben daha guzel giyiniyorum daha dogrusu giyiniyordm artik bulamiyorumda kiyafet ama bana yakismiyor ne giysem sisman duruyorum zarif degilim çanta bile almiyorum cunku bu çantayi kullanacagim şık bir kiyafetim yok ki diyorum bide gecen gun ne oldu is yerindeyiz bende usuyordum ufo yu getirdm sandelyemn arkasina koydm belim isinsin diye bayan arkadasta ayse yanarsin cok yaklastrdin dedi bitane erkek arkadas var 47 48 yaslarinda onun sirti kalin yanmaz dedi pislik adam ya nasil sinirlendim artik yapacak birseyimiz kalmadi zayiflamaktan baska çaremiz yok eşimde zayiflamami cok istiyor dilede getiriyor o kadar iyi bir eşim var ki çok sukur bazen ona kendim gibi kilolu birini layik gormuyorum ben onun arkadaslari ile bile tanismak istemiyorum ki onlarin esleri zayif ya esim benden rahatsz olursa diye olsa tanistirayim demez aslinda ama ben istemiyorm bende baya bi uzun yazdim benimde içm doluymş..

Back