• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Canım çok çok tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin. Darısı Başımıza artık. Kaç kiloydun sen?
canım ya küçüğüm daha 13 aylık o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.83 liloyum canım.

Maalesef kafaları farklı Çalışıyor erkeklerin, aç kalarak kilo verilmiyor bunu anlamıyorlar. Lütfen diyetisyeni bırakma beraber kilo verip o laflarını yedirelim onlara... Sen erken almışsın önlemini hedefine ulaşmadan bırakma. Ben de 80 ken gittim diyetisyene bıraktım sonra gittiğimde 93 kiloydum şimdi de 100 kilo ile başladım. Ama bu sefer bırakmak yok...
sakın bırakmayın kızlar ilk kendiniz sonra da kendini bilmeyen geveze eşleriniz için bu işi sonuna kadar götürün.bende de var o eşten,sizi çok iyi anlıyorum.

Evet an itibariyle 94.3 kiloyum. Listemi değiştirdi Dr ekmek yerine patates verdi,ekmeği tamamen kesti birazdan yazarım yeni listemi. Pazartesi yeniden gidicem Dr a bugün 1 saat içinde Başıma gelenler Karaköy'e gidicem demiştim ya Otobüste cam kenarında oturuyordum yaşlı bir teyze bindi yer vereyim diye Kalktım,Yanımdaki bayana pardon dedim sadece ayaklarını biraz çekti ne yan dönmek ne kalkmak ayağınıza basarsam bağırmayın çekilseydiniz de inseydim dedim ben ayağımı çektim ama siz sığamadınız dedi, bende hanfendi kilo alınır verilir önemli olan saygı izin istedim hareket bile etmediniz dedim. Ikinci olay da Karaköy'de sahilde oturdum denize karşı bi sigara içeyim dedim bankta Yanıma 70 yaşlarında bi amca oturdu afiyet olsun dedi Sağol dedim döndüm kahvaltı ettiniz mi aç karnına sigara daha Zararlı dedi ettim dedim gayet soğuk bi şekilde, sonra kalktı afiyet olsun akşamları bari sadece yoğurt ye kilon çok dedi gitti ben şok... Allah'ım dedim mahsus mu çıkarıyorsun karşıma sinir oldum....
Kolon tebrik ederim diğerlerine gelince gerçekten inanamadı m çok hadsiz insanlar var ve gerçekten hiç bişi bulamayınca bazen en yakınlarımız bile kilodan vurmaya çalışıyor ALLAH da sanki bugün sakin pes etme diye çıkarmış karşına

H
canım ya küçüğüm daha 13 aylık o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.83 liloyum canım.
Hayırlı olsun kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah bana da doktorum ister şişman sister zayıf bi hamile olmak senin elinde demişti yani sende dikkat edersin diyet yapamazsın tabi ama kilo alamamaya çalış ilk zamanlar zaten kilo da veriliyor hamilelikte ayrıca bende hep ruyalrimda hamile kalıyorum çünkü ikinci çocuk düşünmüyorum eşim korkma diyordu ama bak senin ki de süpriz olmuş

benimde 1 kızım var bir tane daha çocuğum olsun istiyorum kısmetimde varsa inş görürüm allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin

H

Hayırlı olsun kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah bana da doktorum ister şişman sister zayıf bi hamile olmak senin elinde demişti yani sende dikkat edersin diyet yapamazsın tabi ama kilo alamamaya çalış ilk zamanlar zaten kilo da veriliyor hamilelikte ayrıca bende hep ruyalrimda hamile kalıyorum çünkü ikinci çocuk düşünmüyorum eşim korkma diyordu ama bak senin ki de süpriz olmuş
canım ben 2. gebeliğimi de 80le kalmıştım,98le doğuma girmiştim.bakalım bu yani 3. nasıl sonuçlanacak.hayırlısı

Yeni listem
9:00 1 kase Çorba
12:00 2 adet küçük haşlanmış patates 2 dilim peynir
16:00 1 kase Çorba 5 köfte kadar et tavuk balık
19:00 etsiz sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 adet haşlanmış patates veya çorba

Iyi akşamlar kimse yok galiba ben günümü yazayım
Sabah dlm ekmek arası peynir,yeşil çay
Ara iki kayısı
Öğlen tavuk döner,1 dilim ekmek yeşillik
Ara iki diyet bisküvi form çay
Aksam üstü iki kaysi,ılık su
Aksam zeytinyağlı pırasa
6.30 bitti yemek işi şimdi çay
Sporda 40 dakika zumba

Yeni listem
9:00 1 kase Çorba
12:00 2 adet küçük haşlanmış patates 2 dilim peynir
16:00 1 kase Çorba 5 köfte kadar et tavuk balık
19:00 etsiz sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 adet haşlanmış patates veya çorba
Hayırlı olsun listen güzel aslında doyurucu bence ama kahvaltı zorlamazsa seni değişik

Hayırlı olsun listen güzel aslında doyurucu bence ama kahvaltı zorlamazsa seni değişik
Ilk hafta sırf Çorba vermişti alıştım artık, Zayıflamak için ne diyorsa Yaparım valla, bi tek müsli yulaf yiyemiyorum. Şu yıl sonunda 75 i görsem, sonra 65 e düşmek daha yakın olacak.

Aslında çok iyi yapmış. Demekki sen okadarda rahatsız deyildin kilolarından. Onun sayesinde başarıcaksın görüceksın!! Hadi inşallah başarılare

Ilk hafta sırf Çorba vermişti alıştım artık, Zayıflamak için ne diyorsa Yaparım valla, bi tek müsli yulaf yiyemiyorum. Şu yıl sonunda 75 i görsem, sonra 65 e düşmek daha yakın olacak.
Haklısın kolay bi süreç değil mutlaka kendimiz için kendimizden fedakarlık etmeliyiz

Günaydın sabah çorbamı içtim bugün bol bol temizlik ve hareket var oturmak yok. Herkese iradeli yağ yakmalı bir gün dilerim...

Günaydın sabah çorbamı içtim bugün bol bol temizlik ve hareket var oturmak yok. Herkese iradeli yağ yakmalı bir gün dilerim...

günaydınlar
bende sabah sirkeli suyumu içtim 1lt sıcak suyumu içtim kahvaltımı yaptım 1lt daha su içip öğle yemeğimi bekliyorum. ben çalıştığım için hareket ne yazık ki olmuyor. sana kolay gelsin...

Selamlar,
Sabah:1/2kase mercimek çorba
Ara:1 orta boy patates haşlanmış, 1 dilim diyet peynir
Öğlen 1 dilim somon ızgara,salata
Akşam: Kereviz yemeği, yoğurt, 1/2 kase çorba

Zayıflayınca aynı şekilde poz vermezsem ne olayım...
image.jpg

Yağ yüzdesine göre görünüşümüz benim şu an 39.6
image.jpg

Back