Evet an itibariyle 94.3 kiloyum. Listemi değiştirdi Dr ekmek yerine patates verdi,ekmeği tamamen kesti birazdan yazarım yeni listemi. Pazartesi yeniden gidicem Dr a bugün 1 saat içinde Başıma gelenler Karaköy'e gidicem demiştim ya Otobüste cam kenarında oturuyordum yaşlı bir teyze bindi yer vereyim diye Kalktım,Yanımdaki bayana pardon dedim sadece ayaklarını biraz çekti ne yan dönmek ne kalkmak ayağınıza basarsam bağırmayın çekilseydiniz de inseydim dedim ben ayağımı çektim ama siz sığamadınız dedi, bende hanfendi kilo alınır verilir önemli olan saygı izin istedim hareket bile etmediniz dedim. Ikinci olay da Karaköy'de sahilde oturdum denize karşı bi sigara içeyim dedim bankta Yanıma 70 yaşlarında bi amca oturdu afiyet olsun dedi Sağol dedim döndüm kahvaltı ettiniz mi aç karnına sigara daha Zararlı dedi ettim dedim gayet soğuk bi şekilde, sonra kalktı afiyet olsun akşamları bari sadece yoğurt ye kilon çok dedi gitti ben şok... Allah'ım dedim mahsus mu çıkarıyorsun karşıma sinir oldum....