• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Hoşgeldin hedefimiz aynı canım, ben de 60 Lara düşene kadar bırakmıycam günlüğü,sonra sevincizimizi burada beraber paylaşırız. 93,8 kiloyum artık 100 den düştüm. Başlamasaydım 110 a falan giderdim. Dün canımın istediklerini resmen rüyamda yedim patates kızartması 1 kutu soğuk diyet kola içiyodum yanında, sonra da bir güzel tatlı yedim tabi sabah uyanınca hemen tartıya koştum yarım kilo verdiğimi görünce dedim rüyada görmeye devam:KK72:yaklaşık 5 ay daha rüyamda görücem ancak bunları

Hoşbuldum :) çok sevindim senin adına 6.2 kilo hiçte yabana atılacak bi kilo değil alması kolay vermesi zor ama bu zorluk bizi korkutamaz :KK59: bende en çok tatlı yemeyi özlüyorum ama haftasonları 1 kez sütlü tatlı yeme ödülü vericem kendime bugün daha 6. günüm benim çok yeni bi karar oldu kilo vermek ama gecikmişte bi karardı tartılma günü yapıyomusunuz sizde bide kabızlık sorunu yaşanların önerileri varsa çok sevinirim o_O

Hoşbuldum :) çok sevindim senin adına 6.2 kilo hiçte yabana atılacak bi kilo değil alması kolay vermesi zor ama bu zorluk bizi korkutamaz :KK59: bende en çok tatlı yemeyi özlüyorum ama haftasonları 1 kez sütlü tatlı yeme ödülü vericem kendime bugün daha 6. günüm benim çok yeni bi karar oldu kilo vermek ama gecikmişte bi karardı tartılma günü yapıyomusunuz sizde bide kabızlık sorunu yaşanların önerileri varsa çok sevinirim o_O
Canım valla dayanamıyorum hergün tartılıyorum azaldıkça yazıyoruz belli bi günümüz yok tartışmak için. Bi de resmimizin altına mevcut kilomuzu yazıyoruz ki kim ne olmuş daha kolay takip edelim, ben bir de başlangıç kilomu yazdım ki gözüm alışıyor mevcut durumuma nereden nereye gelmişim görmek daha güzel.
Dr um ara öğün olarak aktivya verdi bir de meyve yiyeceğim zaman elma ya da kuru kayısı yiyorum hemen sonra da 1 bardak su içiyorum üstüne, bol su içmekte iyi gelir.

Bugünüm
Sabah:haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,1 dilim light kaşar,domates,5zeytin
Ara:1 Amasya elması,aktivya
Akşam:ızgara köfte,1 dilim ekmek,4 Çatal piyaz
Kahvaltıyı 12 de yaptığım için bu kadar az.

merhaba herkese bende sizlere katılabilirmiyim istikrarlı devam eden bi grup bi günlük arıyorum hergün giremesemde girdiğimde kilo verdiklerini görüp pes etmemem gerektiğini bana hatırlatan bi grup olmalı bugün rejimin 6. günündeyim ve iyi bi sonuç var ödem mi attım kilomu verdim bilemiyorum ama tartıdaki eksilme beni mutlu etti yaşım 27 boyum 1.69 kilom malesef 88.2 idi 6 günün sonunda 85.6 oldu pes etmeyi düşünmüyorum ve yaza kadar devam edicem hedefim önce 80 görmek en son 60 larda kalsam yeter benim için

hoş geldin tabi ki katılabilirsin. seninle aynı kilodaymışız. ben şu an 81,5 kilodayım. ama spor yapmıyorum. sadece yediklerime dikkat ediyorum. bende 86 kilodan karar verdim. hedefim sene sonuna kadar 75 görmek. bakalım görebilecek miyim. senide tebrik ediyorum 6 günde iyi vermişsin

hoş geldin tabi ki katılabilirsin. seninle aynı kilodaymışız. ben şu an 81,5 kilodayım. ama spor yapmıyorum. sadece yediklerime dikkat ediyorum. bende 86 kilodan karar verdim. hedefim sene sonuna kadar 75 görmek. bakalım görebilecek miyim. senide tebrik ediyorum 6 günde iyi vermişsin

Hoşbuldum :) senin 70 lere az kalmış 79 olda olsa 70 lere indiğini görmek çok motive edicektir bugün tam 1 hafta oldu 88.2 ile başlamıştım şimdi 85.1 oldum ay sonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum ben hızlı kilo alıp veren biriyim bide neyden kilo aldığımı biliyorum hiç protein tüketmiyordum hep karbonhidrat ve şeker tüketiyordum 1 haftadır şeker hiç kullanmıyorum karbonhidratta çok az almaya çalışıyorum sanırım işe yarıyor bende spor yapmıyorum ama haftaya ufak ufak başlamayı düşünüyorum sporada önce vucudumu az yemeye alıştırdım sonra spor girer devreye yürümeyi düşünüyordum ama ayaklarım çok agrıyor kilodan sanırım önce evde ufak tefek hareketlerle başlıycam spora 75 kilodan sonra yürüyüşü devreye sokucam biran önce kilolarımızdan kurtulur saglıgımıza kavuşuruz inş :)

Hoşbuldum :) senin 70 lere az kalmış 79 olda olsa 70 lere indiğini görmek çok motive edicektir bugün tam 1 hafta oldu 88.2 ile başlamıştım şimdi 85.1 oldum ay sonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum ben hızlı kilo alıp veren biriyim bide neyden kilo aldığımı biliyorum hiç protein tüketmiyordum hep karbonhidrat ve şeker tüketiyordum 1 haftadır şeker hiç kullanmıyorum karbonhidratta çok az almaya çalışıyorum sanırım işe yarıyor bende spor yapmıyorum ama haftaya ufak ufak başlamayı düşünüyorum sporada önce vucudumu az yemeye alıştırdım sonra spor girer devreye yürümeyi düşünüyordum ama ayaklarım çok agrıyor kilodan sanırım önce evde ufak tefek hareketlerle başlıycam spora 75 kilodan sonra yürüyüşü devreye sokucam biran önce kilolarımızdan kurtulur saglıgımıza kavuşuruz inş :)

bende kolestrol çıktığı için ayaklarım çok şişiyordu. şu an çok iyiyim şükür ayaklarım şişmiyor en azından. yemek olarak ta ben börekleri poğaçaları tamamen kestim. ekmekte sadece bir küçük dilim yiyorum. ama 80 bir düşsem iyi olacak. bakalım şu an sabahları içtiğim elma sirkesi sayesinde iştahım kesildi ve aşırı derecede su içme isteğim arttı. yürüyüş yapamıyorum çalıştığım için eve 7,30da gidiyorum olmuyor yani

Canım benim de ayak bileklerim çok şişiyodu ama Dr falan gittim nedenini bulamadık, kolesterolüm düşük damarlara bakıldı tıkanıklık mı var diye ama bulunamadı özellikle babet ya da topuklu giyip biraz ayakta kalsam balon oluyor, şimdi evde Olduğum için artık şişmiyor.
Diğer kızlar nerdesiniz siz? Ben bugün spora başladım ama aynı zamanda da bi yaramazlık yaptım Çıkışta, 1 haftadır ölüyordum pasta diye gittim bir dilim aldım, eve geldim ve 2 çataldan sonra yiyemedim, diyorlardı şekerden uzak kalsan 2-3 hafta sonra çok tatlı gelir diye inanmıyordum. Gerçekten ben ki 1 dilim pasta yerken gözü diğer dilimde olan kedikedi84, kendi kendime şaşırdım. Yazık oldu ama attım kalanını. Daha 1 ay kaçamak yok artık...

Slm kizlar bende katilmak isterim araniza
26yasindayim evliyim. 2kizim var ( 4yas & 6aylik)
Evlendigimde 70kg dum. Iki cocukdan sonra saldim kendimi ve cumartesi karar verdim diyet yapmaya. Diyetisyene gittim 97.4kg ciktim. Akupunktur önerdi .takdirdim kulagima. Ve diyet listesi verdi. Haftalik 2kg yakin verirmisim. Her cumartesi kontrolum olcak.
Akupunktur igneleri istahimi kesmedi ama diyet yaparken gunun sonunda sekerin duserde biseyler istersinya onu yok ediyor. Hic tatli cekmiyo canim suanda. Benimde hedefim 70kg. 27kg var önumde. Hic acele etmeden vercem ins zamanla

canım bende bugün bi kaçamak yaptım ya ama pişman değilim kek yedim bende çok canım istedi cevizli tarçınlı 1 dilim kek yedim ceza olarak akşam yemeği yok yemiycem :)

Günaydın herkese:KK19: 8. günüme uyandım 2 bardak suyumu içtim kalkar kalkmaz şimdi sütlü nefcafemi içicem sonra kahvaltı için kepek ekmeğine tost yapıcam :) dün yediğim kekin acısı tartıda çıktımı acaba dedim ama kilom hala 85.1 aslında tartılmıycaktım ama dayanamadım ama artık tartılmak yok 30 una kadar:KK12: kızlar evde ufak tefek hareket etmeye başlıyım diyorum :KK49:sizce kaç dk sporla başlamalıyım ve hergün nekadar arttırmalıyım yaklaşık 1 yıldır hiç spor yapmıyorum o_O

günaydınlar bende elma sirke suyumu içtim 1lt sıcak su içim kahvaltımı yaptım. şu an kilom aynı. gene duraklamaya girdim galiba. neyse 80 bir görsem sevinicem.

Selam,
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim light kaşar
Öğlen ızgara köfte salata
Akşam nohut 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt.

ben bugün fena kaçamak yaptım. öğlen yemekleri çok güzeldi dayanamadım ve yedim. akşam yemek yok

ben bugün fena kaçamak yaptım. öğlen yemekleri çok güzeldi dayanamadım ve yedim. akşam yemek yok
Ben de dün yapmıştım pasta aldım ama iki çataldan fazla yemedim ama olsun, kaçamak yaptık diye bırakmıyoruz, önümüze bakıyoruz...

Slm kizlar bende katilmak isterim araniza
26yasindayim evliyim. 2kizim var ( 4yas & 6aylik)
Evlendigimde 70kg dum. Iki cocukdan sonra saldim kendimi ve cumartesi karar verdim diyet yapmaya. Diyetisyene gittim 97.4kg ciktim. Akupunktur önerdi .takdirdim kulagima. Ve diyet listesi verdi. Haftalik 2kg yakin verirmisim. Her cumartesi kontrolum olcak.
Akupunktur igneleri istahimi kesmedi ama diyet yaparken gunun sonunda sekerin duserde biseyler istersinya onu yok ediyor. Hic tatli cekmiyo canim suanda. Benimde hedefim 70kg. 27kg var önumde. Hic acele etmeden vercem ins zamanla
Hoşgeldin canım ben de düşündüm bi ara akapunkturu ama şu an pek bi kararlıyım vazgeçtim onun için. Nasıl bir diyet listesi uyguluyorsun?

herkese tekrar merhaba kızlar nasıl gidiyor rejimsel durumlar ben devam bugün 10. günmüş 3.2 gitmiş bile ama tartılmıycam diyip tartıldım yine dayanamadım:KK48: kendimi çokta iyi hissediyorum ama böyle bi mucize olsada biran önce 80 düşsem :KK49: spor yapamıyorum çok hareketsizim ona bi çözüm bulmalıyım gelelim bugüne:kk77::kk77::kk77:
sabah: domates
salatalık
kızarmış ekmek
peynir
roka ve maydanoz
öğlen: tavuk haşlama
yoğurtlu semizotu
akşam: 1 bardak ayran

buaralar akşam yemeklerini pek yiyemiyorum midem almıyor aralarda nescafe(sütlü) ve türk kahvesi içiyorum onlarsız olmaz bide bide yeşil çayımı unutmayalım :cool:

herkese tekrar merhaba kızlar nasıl gidiyor rejimsel durumlar ben devam bugün 10. günmüş 3.2 gitmiş bile ama tartılmıycam diyip tartıldım yine dayanamadım:KK48: kendimi çokta iyi hissediyorum ama böyle bi mucize olsada biran önce 80 düşsem :KK49: spor yapamıyorum çok hareketsizim ona bi çözüm bulmalıyım gelelim bugüne:kk77::kk77::kk77:
sabah: domates
salatalık
kızarmış ekmek
peynir
roka ve maydanoz
öğlen: tavuk haşlama
yoğurtlu semizotu
akşam: 1 bardak ayran

buaralar akşam yemeklerini pek yiyemiyorum midem almıyor aralarda nescafe(sütlü) ve türk kahvesi içiyorum onlarsız olmaz bide bide yeşil çayımı unutmayalım :cool:

ooo iyi gidiyorsun. ben 81,5 takılı kaldım gene. bakalım kilo verebilecekmiyim. bu akşam yemek yememem lazım. of zor veriyorum ben anlamadım gitti.

ooo iyi gidiyorsun. ben 81,5 takılı kaldım gene. bakalım kilo verebilecekmiyim. bu akşam yemek yememem lazım. of zor veriyorum ben anlamadım gitti.

canım bende bikaç gündür ancak 200 gr verebildim :KK48: 3 kilo muhtemelen ödemdi onlar çabuk gitti sonra zorlanmaya başladım spor yapmıyorum ondan gitmiyor sanırım :KK43::KK43:

Back