Evliliğim için 35 kilo

Selamm kızlarr napıyorsunuzzz nasıl gidiyorrr diyetlerr benım gayet iyi gidiyor ama dün biraz hamsi ekmek yedım bildiğimz somun ekmek yanii ama sporla yaktım tabii :)
Ya benim motivasyon düştü biraz. Dün mevlüt vardı helvayı ben yaptım, yaparken tadına bakmak zorunda kaldım. Mevlütte zor tuttum kendimi yememek için Tavuk pilavın sadece tavuğundan yedim. Ama çok canım çekti. Yarın yine mevlüt var. Yemekler burnumun dibinde olunca çok zorlanıyorum. Canımın istememesi gerek, elimde tabak kendimle savaştım resmen. Bu çok moralimi bozuyor.

Evet canım kesinlikle haklısın.. benımde oyle oluyor gozumun onunde yemek olunca bende çok zorlanıyorum :// ama buna alışmamız gerek

Iste tam bende öyleyim annemgilde 25gundur kaldim ve hala kaliyorim hergun işkence oldu bana helede gelen giden olunca oylee artık evime gidince sağlam diyetimi uygulayacagim inşallah ve bi arada hic tartilmiyorum korkumdan kesin kilo almisimdir zaten evime gidemedim stresi var bide bunu hic kaldiramiyacagimm ((

Bizim yolumuzun uzun olması bizde korkuya neden oluyor ve yemeye alıştığımız için nereye kadar yemicez diyoruz ama 6 ay dişimizi sıkacagız ve ara ara az da olsa yiyeceğiz ISILDURU doğru söylüyor bende cuma günü kahvaltıda ve akşamda somun ekmeği kaçırdım biraz ama nefsim köreldi.. oyle azcık yemeyle bişey olmaz dengelemek önemli sen yapacaksın bu kez ki senın 6 ay bıle sürmez 3 4 aya gayet zayıf olursun.

Merhaba. lütfen motivasyonu bırakmayın.ama canınız helva cektıyse yiyin. bir şey olmaz. ben 19 yaşındayım. temmuzda 81.4 ile başladım. şu an 65.7 geldim bu sabah. azmedince oluyor. ama canınıza zulmetmeyin. canım acayip cips çektiğinde onu da yedim. aşure de yedim. helva da yedim yani. kendinize eziyet etmeyin

Valla tebrik ederim darısı başıma. Spor yaptın mı? Diyet nasıl yaptın? Biraz bilgi alabilir miyiz?

Çok zor canım işin şimdi bi de diyeti kafayı takıp ona canını sıkma.

Valla tebrik ederim darısı başıma. Spor yaptın mı? Diyet nasıl yaptın? Biraz bilgi alabilir miyiz?
Ben diyetisyen gittim. Benim icin önemli olan kalıcı kilo vermek. O yüzden hızlı olmasına gayret ettim. Herkesinki gibi bir listem var. İlk baslarda günde 50 dk yürüyüş yapıyordum. 2 ay içinde 10 kilo verdim. Sonra gitgide yavaşladı. Ama yilmiyorum çünkü bu normal.siz de canınız ne çekiyorsa yeyin. Bir kereden bir şey olmaz korkmayın.

Yeni yıl geliyor bakıyorum da bi sürü yeni günlük açılmış. Hadi bakalım kızlar 2017 nin ilk 5 ayında bu kilo konusunu maziye çevirelim. Şu 3 gün çok düştü motivasyonum ama artık bahanelere yer yok. Yeni yıl hedefim 83.

Al benden de o kadar ne oldu bize cumadan beri son 84.5 idim bu sabah 85.9 yersen böyle olur valla biktim kendimden motivasyon yerlerde

O zaman bu videoyu izleyip bizim neyimiz eksik diyelim. Ya da düşünelim bizim ne fazlamız var terbiyesiz bi şarkı ama çok seviyorum bu şarkıyı.

Merhaba kızlar,

Umarım kısa sürede sağlıkla hepimiz hedefimize varırız.
Size bir sorum olacak.
Detoks yapabilmek için kendime Slow Juicer almak istiyorum. değişik markalar var. Kararsız kaldım.
Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. :)

Katı meyve sıkacağım Philips memnunum 2 havuçtan yarım bardaktan daha fazla su çıkarıyor. Ama çok kullanmıyorum maalesef 6 yılda 4 kere falan kullanmışımdır.

Sporumu yaptım motivasyon geldi yerine. Yarın tartılıcam bakalım kilo almışım gibi hissediyorum ama hayırlısı. Haftaya 86 olsam yeter bana. Bu iki hafta 2 kilo falan veremem.

Bi liste yaptım kendime buzdolabına astım
Çünkü unutuyorum gün içinde. Levotiron troid ilacım olur kendisi, gilfor insülin direnci için folik asit ise 3 ay sonra bebek çalışmalarım için bunlar hep dr umun verdikleri kafama göre değil yani.
Elmalı limonlu suyu akşamdan hazırlayacağım, sürahiye elma limon dilimleri kabuk tarçın ve nar taneleri atacağım.
Kimyon yağ yakmaya yarıyor 1 çay kaşığı yutup üstüne su içeceğim.
Öğle akşam yemeklerimde pul biber.
Sabahları kahvaltıda 1 çay kaşığı çörek otu çiğneyip yutacağım.

Her sabah tartilan ben evde kalmadigim için tartilamiyorum. Burda tartı yok. Çok merak ediyorum. 65.7den 65 oldum mu 2 gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…