- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.341
Ya benim motivasyon düştü biraz. Dün mevlüt vardı helvayı ben yaptım, yaparken tadına bakmak zorunda kaldım. Mevlütte zor tuttum kendimi yememek içinSelamm kızlarr napıyorsunuzzz nasıl gidiyorrr diyetlerr benım gayet iyi gidiyor ama dün biraz hamsi ekmek yedım bildiğimz somun ekmek yanii ama sporla yaktım tabii :)
Ya benim motivasyon düştü biraz. Dün mevlüt vardı helvayı ben yaptım, yaparken tadına bakmak zorunda kaldım. Mevlütte zor tuttum kendimi yememek içinTavuk pilavın sadece tavuğundan yedim. Ama çok canım çekti. Yarın yine mevlüt var. Yemekler burnumun dibinde olunca çok zorlanıyorum. Canımın istememesi gerek, elimde tabak kendimle savaştım resmen. Bu çok moralimi bozuyor.
Alışamıyorum işte alışamayınca da kendime kızıyorum yapamıycam yarıda bırakıcam korkusu sarıyor.Evet canım kesinlikle haklısın.. benımde oyle oluyor gozumun onunde yemek olunca bende çok zorlanıyorum :// ama buna alışmamız gerek
Ya benim motivasyon düştü biraz. Dün mevlüt vardı helvayı ben yaptım, yaparken tadına bakmak zorunda kaldım. Mevlütte zor tuttum kendimi yememek içinTavuk pilavın sadece tavuğundan yedim. Ama çok canım çekti. Yarın yine mevlüt var. Yemekler burnumun dibinde olunca çok zorlanıyorum. Canımın istememesi gerek, elimde tabak kendimle savaştım resmen. Bu çok moralimi bozuyor.
Valla tebrik ederim darısı başıma. Spor yaptın mı? Diyet nasıl yaptın? Biraz bilgi alabilir miyiz?Merhaba. lütfen motivasyonu bırakmayın.ama canınız helva cektıyse yiyin. bir şey olmaz. ben 19 yaşındayım. temmuzda 81.4 ile başladım. şu an 65.7 geldim bu sabah. azmedince oluyor. ama canınıza zulmetmeyin. canım acayip cips çektiğinde onu da yedim. aşure de yedim. helva da yedim yani. kendinize eziyet etmeyin
Çok zor canım işin şimdi bi de diyeti kafayı takıp ona canını sıkma.Iste tam bende öyleyim annemgilde 25gundur kaldim ve hala kaliyorim hergun işkence oldu bana helede gelen giden olunca oylee artık evime gidince sağlam diyetimi uygulayacagim inşallah ve bi arada hic tartilmiyorum korkumdan kesin kilo almisimdir zaten evime gidemedim stresi var bide bunu hic kaldiramiyacagimm((
Ben diyetisyen gittim. Benim icin önemli olan kalıcı kilo vermek. O yüzden hızlı olmasına gayret ettim. Herkesinki gibi bir listem var. İlk baslarda günde 50 dk yürüyüş yapıyordum. 2 ay içinde 10 kilo verdim. Sonra gitgide yavaşladı. Ama yilmiyorum çünkü bu normal.siz de canınız ne çekiyorsa yeyin. Bir kereden bir şey olmaz korkmayın.Valla tebrik ederim darısı başıma. Spor yaptın mı? Diyet nasıl yaptın? Biraz bilgi alabilir miyiz?
Artık bende tünaydın diyim öğlen olduGünaydın canlar mutlu haftalar olsun
Katı meyve sıkacağım Philips memnunum 2 havuçtan yarım bardaktan daha fazla su çıkarıyor. Ama çok kullanmıyorum maalesef 6 yılda 4 kere falan kullanmışımdır.Merhaba kızlar,
Umarım kısa sürede sağlıkla hepimiz hedefimize varırız.
Size bir sorum olacak.
Detoks yapabilmek için kendime Slow Juicer almak istiyorum. değişik markalar var. Kararsız kaldım.
Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?