Evliliğim için 35 kilo

Selamlar 87,2 kiloyum 500 gr göbekten 100 er gr kollardan gitmiş bacaklarda kastan gitmiş 1,2 kg ödem gitmiş gibi gözüküyor. Dün ne yaptın spor mu yaptın o sonuçları yanıltabilir dedi. Yok temizlik yaptım dedim Ekmek ekledi sonunda.
aysem25 ankarada tanıdığı diyetisyen yokmuş ama online ya da capten yardımcı olanilirim dedi. Söylerim dedim ama bence uzaktan uzağa zor olur. Sen bilirsin.
Dün ev çok buhar oldu başım ağrıyor şimdi yumuşatıcı kokusundan. Belki öğlen biraz uyurum.

QUOTE="ISILDURU, post: 49079824, member: 188309"]@selcanmehmetcan canim inşallah bir an önce evine kavuşur düzenini kurarsin bekliyoruz sahalara donmeni

İnşallah canim ya inan burda yani annemgilde katiyyen diyet uygulayamiyorum 7/24saat mutfak yemek isleriyle mesguluk allah verede 3-4 kg almadan bir an önce evime kavusayim misafir ustune misafir inan mutfak isleri yeni bitti ve yatacam ..diyet uygulamam icin bana gore yemek yapmam lazim ki hic firsat olmuyorki kalabalık olduğumuzdan kendime ozel pisiremiyorum bunada cok üzülüyorum. .evim evim güzel evimmm[/QUOTE]
Geçen gün annemlerde kaldım 1 gün daha önce annemin diyetim konusunda bana hiç yardımcı olmadığını anlatmıştım zaten. Ye ye basıkı yapar yemeyince ben şu kadar uğraştım falan duygu sömürüsü yapar surat asar.
Babam dedi ki mandalina getireyim mi? Yok babacım sağol yemiyim bu saatte dedim. Babamın evine gittim yemek vermediler deme sonra dedi. Bende dedim ki 1 günde zayıflarım belki dedim güldüm. Annem çıktı ordan seni şişmanlatan biziz ya 1 gnde buraya geldiğin zamanlarda , zayıflatan da biz olalım dedi

3. Hedefim 83 çünkü uzun süre 83 olmuştum
Üzülüyordum. O zaman da diyetisyene başlamıştım. 4 kilo verip bırakmıştım. Ah ah keşke bırakmasaymışım....

Oyy canım benım ya sen güzel iradenle veriyorsun maşallah iç dökme kısmına gelınce bende buraya döküyorum içimi gerçekten iyi ki varsınız bazen kaçamaklarım diyet bozmalarımda burdan kaçtığımda hep çağırdın yapacagz dedın iyi ki varsın iyi kiii... Allah gönlüne göre versin hepimizin inşallah... tebrik ederim çok iyi vermişsin listede değişiklik varmı

Aynen canım ben kurumun diyetisyenine devam ederim ben kendim çözdüm o yoldan gidiyorum tartı içinde gidiyorum telefon numarasını falan verdi o şekilde devam edicem inşallah keşke bende 99 olsam 19una kadar :)

Genelde aynı ekmek ekledi bi sabah da kepekli undan krep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…