- 10 Ağustos 2015
- 504
- 799
- 33
- 34
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.241
,,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
QUOTE="ISILDURU, post: 49079824, member: 188309"]@selcanmehmetcan canim inşallah bir an önce evine kavuşur düzenini kurarsin bekliyoruz sahalara donmeni
Kızlar sizi çok seviyorum burası olmasa bu kadar iradeli olabilirmiydim bilmiyorum. Kimseyle devamlı diyet hakkında konuşamıyorum bi siz varsınız. İçimi döküyorum burda. Çok teşekkür ederim. Hep destek oldunuz.
Aynen canım ben kurumun diyetisyenine devam ederim ben kendim çözdüm o yoldan gidiyorum tartı içinde gidiyorum telefon numarasını falan verdi o şekilde devam edicem inşallah keşke bende 99 olsam 19una kadar :)Selamlar 87,2 kiloyum 500 gr göbekten 100 er gr kollardan gitmiş bacaklarda kastan gitmiş 1,2 kg ödem gitmiş gibi gözüküyor. Dün ne yaptın spor mu yaptın o sonuçları yanıltabilir dedi. Yok temizlik yaptım dedim Ekmek ekledi sonunda.
aysem25 ankarada tanıdığı diyetisyen yokmuş ama online ya da capten yardımcı olanilirim dedi. Söylerim dedim ama bence uzaktan uzağa zor olur. Sen bilirsin.
Dün ev çok buhar oldu başım ağrıyor şimdi yumuşatıcı kokusundan. Belki öğlen biraz uyurum.
Genelde aynı ekmek ekledi bi sabah da kepekli undan krep.Oyy canım benım ya sen güzel iradenle veriyorsun maşallah iç dökme kısmına gelınce bende buraya döküyorum içimi gerçekten iyi ki varsınız bazen kaçamaklarım diyet bozmalarımda burdan kaçtığımda hep çağırdın yapacagz dedın iyi ki varsın iyi kiii... Allah gönlüne göre versin hepimizin inşallah... tebrik ederim çok iyi vermişsin listede değişiklik varmı
Haydi bakalım kırdın zincirlerini. Böyle tıkır tıkır gider inşallah.Bende bu sabah 85.1 çıktım kızlar tey teyy