• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Yazın pembe idi kışa uysun diye kırmızıya çevirdim benımde keyıf aldıgım şey dekorasyon benım hayatım evım yaz gelsin 2 tane berjer alıcam ikeadan o saksıların içinde falan çiçeklerim var yerde diğer halının aynısı var ilk başlardaki haliydi telde onlar vardı değişikliği sevıyorm bu yaz dekore ettım 2 yıl cam balkonsız cok zordu aşırı kirleniyordu hortum atıp yıkıyorduk bu yıl hallettik 2017 yaza tam olacak inşallah

Kızlar az önce olmayan paltolarimi denedim etek ve elbiselerimi oluyorlar coook şükür beş kilo daha verince çok daha rahatliycam

Balkonu salon yapmışsın sanırım soğuk olmuyor mu aysem
Ben balkona şömine düşünüyorum bauhouse te var şuan soğuk ama elektrikli ısıtıcı var orda oturmuyoruz 1 aydr oturma odamzdayız ama otrma odasnda coktandır oturuyoruz salona taşınıcam kış boyu salonda oturmayı düşünüyorum

Ben balkona şömine düşünüyorum bauhouse te var şuan soğuk ama elektrikli ısıtıcı var orda oturmuyoruz 1 aydr oturma odamzdayız ama otrma odasnda coktandır oturuyoruz salona taşınıcam kış boyu salonda oturmayı düşünüyorum
image.png Şu hani elektrikli şömineler rahat olur aslında.

Ben evin her yerinde oturuyorum kapısı kapalı misafir odası anlayışın da değilim bu dünyada benden önemli misafir yok misafire özel anlayışım evımdeki hiçbirşeyde yok ne tencerede ne tabakta vs belki ilerde cocuklarım olunca Allah nasip ederse bir odam toplu kalsın mantığı ile kapısını kapatabilirim hem çalısıp hem cocuk hem temzilk zor olur diye

Eki Görüntüle 1919353 Şu hani elektrikli şömineler rahat olur aslında.
Aynen canım eşim sigara kullanıyor akşamları azcık oturuyoruz bugun sabah kar yağdı Ankaraya azcık kahvemi yaptım seyrettim elektrikli şömine istiyorum bende sanırım öbür kışa ancak alabiliriz istekleriimden eşim şikayetçi :))

Kızlar az önce olmayan paltolarimi denedim etek ve elbiselerimi oluyorlar coook şükür beş kilo daha verince çok daha rahatliycam
Süper ya insan çok mutlu oluyor değil mi?
Benim 1 beden daha incelmem gerek, zayıflayınca giyerim dediğim 1 hurç kıyafetim var. Bakıcam artık ne kadarının modası geçti acaba:KK45: Mesela şimdi dar paça pantalon modası var bol paça garip duruyor. Bi kotum var hiç giymedim zor kapanmıştı beli aldım sonra hiç kapanmamaya başladı kalmıştı.

Bol paça dar paça fark etmez ben yakisana bakarım yakistiysa giy gitsin bende bugun eteğinin birine dedim kız bu giyilir mi acaba 10 yıl önce almıştım kiyamadim atmaya ustunede sarı liralar var

Geçen bi tane yeşil Pantalon giydim anneme gittim ilk giyisim evde bekliyordu kardeşim dedi kız bu yazlık ince olsun dedim birdahada bana olmaz giyeyimde icimde kalmasın obowww diyor

Benimde evde kullanmadığım hiçbir alan yok misafirden daha degerliyim neticede ev benim:KK49: her yerini kullanirim

Back