Evliliğim için 35 kilo

Bugün yediklerim
Sabah: 1 dilim sebzeli ekmek 1 dilim peynir 1 kırmızı biber tahin pekmez
Öğlen: 6 yk yeşil mercimek 4 yk bulgur pilavı
Akşam: mercimek çorbası

aysem25 inşallah canım birakamam ki öyle bir lüksüm yok iki çocuk dogurdum ikisinide 2şer yil emzirdim ettimi 4 yıl yedim içtim millet homurdansada pek bisey diyemedi süt anasisin dediler artık hepsi bitti şişko olmam için bir sebepte kalmadı milletin ağzına sakız olamam her iki ailede de en kilolu benim göze çarpmaktan biktim usandim

kedikedi84 kız lazermi yaptirican yakaladım seni yaptirmadiysan hiç durma hemen yaptır ben bekarken yaptırmıştım valla harika birşey hiç tuyum yok yıllardır
Canım bende bekarken yaptırmıştım ama benim hamilelik sonrası yüzümde ve bazı yerlerde bir miktar çıktı en temiz bacaklar şu an hamilelik döneminde hormon değişimi nedeniyle bir miktar çıkabilir denmişti bana sende olmadımı

kedikedi84 kız lazermi yaptirican yakaladım seni yaptirmadiysan hiç durma hemen yaptır ben bekarken yaptırmıştım valla harika birşey hiç tuyum yok yıllardır
Kız nasıl yakaladınYaptırıyorum geçen sene başlamıştım. Çok memnunum bende aldığım en iyi kararlardan biri, bazen düşünüyorum yüzüme de mi yaptırsam diye bi ara ndyag diye bi makine ile yaptırdım bi işe yaramadı. Diğer makineler de inceleri kalınlaştırıyor diyorlar. Bioder mi denesem diyorum yüzüm için...

Olsun valla şu anki rahatlığı bile yeter. Gerekirse doğumdan sonra tekrar giderim.

Ben yüz olayına hiç girmedim tüy olanları kalınlaştırmak istemem çünkü ama aldirdigim yerler çıkmadı çok şükür aleksle yaptırmıştım

Hangi cihaza gittinz kızlar ben candela ile 5 seans yaptırdım çok memnun kalmadım benım tuylerım aşırı kalın değildi sanırım o yuzden bacaklarım çok iyi durumda kollarım daha da arttı gibi hatta ağdaya gidiyorm şimdi ama çabuk çıkıyor gibi en küçükleri almıyor vs tekrar lazere geçiş mi yapsam acaba

Canım ben alex e gidiyorum ama markasını bilmiyorum kolumdan ben de çok memnun değilim onda bi fark yaşamadım ama diğer tüm yerler için çok rahat

Ben beyaz tenliyim aslında çok aşırı değildi ama pürüzsüz olmasıda çok hosuma gitti ağdaya gidiyorm şimdi çok rahatlık valla ama lazer den sonra cok memnun değilim alışmştm lazerde 2 3 ay rahatlığa şimdi ise 2 hafta sonra ağdada olsa minicik çıkıyor rahatsız oluyorum kol için yaptrsanz vazgeçemezsnz :) hatta ben kapalıyım uzun kollu gıyorum ama kendımı çok iyi hissediyorum pürüzsüz olunca

Bende kollarımda rahatsız edici bir Tüylenme yoktu yüzde çene altı ve dudak üstüne yaptırdım bacaklar ve özel bölge yaptırdım

Özel bölge de iyiydi memnun kaldım bi süre sonra bebek yapısında oluyor hatta.ablam çene ve dudak üstüne yıllardır gidiyor halen bitmedi yüz bölgesi geç sonuc verıyor sanırım üst bacak yaptrmadım ayva tüy bunlar olmaz dedıler onlara ağda yaptırıyorum kadın olmak ne zor ya ahh ahh...

Benim gittiğim jiletlemiyordu çıktıkça gidiyordum ama gidene kadar rezil gibi dolaşmak zorunda kalıyordum.
Ayy ağda gibi aynı benı çok rahatsız edıyor bu durum mesela belli bir noktaya gelmesi gerekiyor ağda için sinir oluyorum ve cok rahatszm lazerde öyle olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…