- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #2.981
Ay o Nasıl oluyor var mı İnternet'te tarifi?Canım bende akşama Karatay usulü unsuz yeşil mercimekli pırasalı börek yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o Nasıl oluyor var mı İnternet'te tarifi?Canım bende akşama Karatay usulü unsuz yeşil mercimekli pırasalı börek yaptım
http://gulbudak.blogspot.com.tr/?m=1Ay o Nasıl oluyor var mı İnternet'te tarifi?
Ay o Nasıl oluyor var mı İnternet'te tarifi?
anladim canim tabi diyetisyene gore gidiosun ben kalori hesabiyla gidiom :) cok memnunum insalalh dal gibi oluruz :)1.70 boyum. Programdaysa defter daha kolayıma geliyor. Yazmak daha hızlı kalorisini hesaplamıyorum. Diyetisyen şunu yemeseymişsin söyle olurdu falan desin diye.
İlk başlarda 10 günde bir gittim şimdi 15 güne çıkarttım. Her gidişimde değişiyor. 4-5 kaşıkta 1 kase ediyor zaten. Yemeği de özellikle sebze yemeğini baya dolu bi tabak yiyorum. Son listemi de atayım. 2 hafta yapıcam onukedikedi84 canım 1.listem bu demissin kaç günde bir liste değişiyor başka listen varmı birde ben iki öğün besleniyorum ya 4-5 kaşık deil mesela yoğurt u bir kase yiyorum yemegide doyana kadar bir büyük tabak ondanmi duraklama oluyor bak takıldım şimdi
Aynen önemli olan fazla yememek.Kedikedi84 Gayretin daim olsun canım bilindik listeler ama sende işe yaramasi çok güzel tam gaz devam edelim bizde artık olduğu kadar
Evet canım güzel görünüyor denemek lazım mesela pastalı bir yere giderken yanımızda bunu taşısak çok iyi olur aslında bende bir tarif var canım onu da yazayım kahve ile güzel gidiyor bazen yapıyorm ben bu Diyetisyenin fiziğine enerjisine bayılıyorumEki Görüntüle 1914457 Eki Görüntüle 1914456 @ayşem25 bak senin dediğin diyetisyenlerin birinin instagramında buldum çok güzel gözükmüyor mu?
Evet ya çok iyiymiş.Evet canım güzel görünüyor denemek lazım mesela pastalı bir yere giderken yanımızda bunu taşısak çok iyi olur aslında bende bir tarif var canım onu da yazayım kahve ile güzel gidiyor bazen yapıyorm ben bu Diyetisyenin fiziğine enerjisine bayılıyorum
Gelecek hafta bunu listeme ekletmek istiyorum.
Günaydın kızlar reglim onun için spora gitmiycem. Ama yememeye devam...Günaydın kızlarrrrr haydii uyanın kahvaltınızı yapın metabolizmalar canlansınnnnn