• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

IMG_7511.PNG
Ay o Nasıl oluyor var mı İnternet'te tarifi?

1.70 boyum. Programdaysa defter daha kolayıma geliyor. Yazmak daha hızlı kalorisini hesaplamıyorum. Diyetisyen şunu yemeseymişsin söyle olurdu falan desin diye.
anladim canim tabi diyetisyene gore gidiosun ben kalori hesabiyla gidiom :) cok memnunum insalalh dal gibi oluruz :)

kedikedi84 kedikedi84 canım 1.listem bu demissin kaç günde bir liste değişiyor başka listen varmı birde ben iki öğün besleniyorum ya 4-5 kaşık deil mesela yoğurt u bir kase yiyorum yemegide doyana kadar bir büyük tabak ondanmi duraklama oluyor bak takıldım şimdi

kedikedi84 kedikedi84 canım 1.listem bu demissin kaç günde bir liste değişiyor başka listen varmı birde ben iki öğün besleniyorum ya 4-5 kaşık deil mesela yoğurt u bir kase yiyorum yemegide doyana kadar bir büyük tabak ondanmi duraklama oluyor bak takıldım şimdi
İlk başlarda 10 günde bir gittim şimdi 15 güne çıkarttım. Her gidişimde değişiyor. 4-5 kaşıkta 1 kase ediyor zaten. Yemeği de özellikle sebze yemeğini baya dolu bi tabak yiyorum. Son listemi de atayım. 2 hafta yapıcam onu
. image.jpeg image.jpeg image.jpg

Bugün listemde gördüğünüz üzere sucuk yedim:kk77:
Sabah: Geç kahvaltı yaptım 6 dilim sucuk 1 dilim ekmek 4 zeytin kaçamak olarak 1 haşlanmış yumurta çünkü öğlen yemek yemedim. 1/4 domates, yeşillik
Akşam: kereviz yoğurt
Şimdi yeşil çay içtim. Kendisi ile pek hoşlaşmıyorum demleyip ılınınca bi dikişte bitiriyorum şifa olsun diye

Kedikedi84 Gayretin daim olsun canım bilindik listeler ama sende işe yaramasi çok güzel tam gaz devam edelim bizde artık olduğu kadar

image.png image.png @ayşem25 bak senin dediğin diyetisyenlerin birinin instagramında buldum çok güzel gözükmüyor mu?

Eki Görüntüle 1914457 Eki Görüntüle 1914456 @ayşem25 bak senin dediğin diyetisyenlerin birinin instagramında buldum çok güzel gözükmüyor mu?
Evet canım güzel görünüyor denemek lazım mesela pastalı bir yere giderken yanımızda bunu taşısak çok iyi olur aslında bende bir tarif var canım onu da yazayım kahve ile güzel gidiyor bazen yapıyorm ben bu Diyetisyenin fiziğine enerjisine bayılıyorum

Evet canım güzel görünüyor denemek lazım mesela pastalı bir yere giderken yanımızda bunu taşısak çok iyi olur aslında bende bir tarif var canım onu da yazayım kahve ile güzel gidiyor bazen yapıyorm ben bu Diyetisyenin fiziğine enerjisine bayılıyorum
Evet ya çok iyiymiş.

Kızlar harika oluyor türk kahve yanında falan ben yapıyorum tupper e koyup dolaba koyuyorum canım isteyince yiyorum abartmamak şartı ile..

Zaten kayısının 1tanesi 25 kalori bu çokta lezzetli oluyor günde 2 taneyi geçmemek lazım.. 8 tane çıkıyor tariften eklet canım konuş diyetisyenle sizin tarifleri denicem bende evde oldugum zaman

Günaydın kızlarrrrr haydii uyanın kahvaltınızı yapın metabolizmalar canlansınnnnn:KK76::KK76:

Back