Evliliğim için 35 kilo

Günaydın kızlarrrrr haydii uyanın kahvaltınızı yapın metabolizmalar canlansınnnnn
Neden gitmiyorsun ki canım canın mı istemiyor zumbanı yap. bende reglim iki gündür hatta dün ağrım vardı 1 saatlik sporun ardından ağrı falan kalmadı normalde ağrı kesici almadan geçirmem bu donemı mesela :)

Çok aşırı kanamam oluyor benim 3. 4. Gün şimdi orda terliycem falan sıkıntı. Çarşamba gidicem artık.

Çok aşırı kanamam oluyor benim 3. 4. Gün şimdi orda terliycem falan sıkıntı. Çarşamba gidicem artık.
hımm anladım canım doğru söylüyorsun dün bende çok isteksizdim spora karşı başlayınca durduramadım bu kezde kendımı 2 de incem bende spora inşallah

Yildim artık bir ileri iki geri biraksam rejimi diyorum oda olmaz bir aya kalmaz gene 100 kilo olurum kendimi biliyorum

Valla kötü kilom durakladı vücudu şaşırtayim dedim yedim balon oldum iki günde istahimda geri geldi agliyasim var
Hadi ya senin duraklamalar çok uzun sürüdü.Boyun kaçtı? Şok bi şey mi yapsan 1 - 2 günlük acaba...

Şoklar bana olmuyor canım ya daha beter oluyorum ayran detoksu elma diyeti yaptım akşama kadar iyide akşam açlıktan resmen yemeklere saldırdım ikisindede

Şoklar bana olmuyor canım ya daha beter oluyorum ayran detoksu elma diyeti yaptım akşama kadar iyide akşam açlıktan resmen yemeklere saldırdım ikisindede
Bende bi gün pirinç lapası yapmıştım da bi şeyler olmuştu bana insülin direncim var zaten sonraki gün mahfolmuştum. Haklısın onun için.

Aman bırakayım deme duraklaman kırılmıştır belki ISILDURU kolay gelsin canım sana da temizlik konusunda bende çok müzdaribim tüm evi dip köşe temizliyorum 2 gün sonra yıne aynı üşengeçlik dağınıklık acaba kilosu yüksek insanlarda mi oluyor acaba :) ama ben daha az kilolardayken de dağıktm zamanla biraz aştım tabi kızlar bende ekmek yemiyorum ama tam buğday alıp kahvaltıda tost yapayım arada diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…