- 10 Ağustos 2015
- 504
- 799
- 33
- 34
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.001
Neden gitmiyorsun ki canım canın mı istemiyor zumbanı yap. bende reglim iki gündür hatta dün ağrım vardı 1 saatlik sporun ardından ağrı falan kalmadı normalde ağrı kesici almadan geçirmem bu donemı mesela :)Günaydın kızlarrrrr haydii uyanın kahvaltınızı yapın metabolizmalar canlansınnnnn
Çok aşırı kanamam oluyor benim 3. 4. Gün şimdi orda terliycem falan sıkıntı. Çarşamba gidicem artık.Neden gitmiyorsun ki canım canın mı istemiyor zumbanı yap. bende reglim iki gündür hatta dün ağrım vardı 1 saatlik sporun ardından ağrı falan kalmadı normalde ağrı kesici almadan geçirmem bu donemı mesela :)
hımm anladım canım doğru söylüyorsun dün bende çok isteksizdim spora karşı başlayınca durduramadım bu kezde kendımı 2 de incem bende spora inşallahÇok aşırı kanamam oluyor benim 3. 4. Gün şimdi orda terliycem falan sıkıntı. Çarşamba gidicem artık.
İyidir canım ya. Evde yüklüğü boşalttım onu düzenliyorum. Sen napıyosun nasıl gidiyo?Slm kızlar nasılsınız
Hadi ya senin duraklamalar çok uzun sürüdü.Boyun kaçtı? Şok bi şey mi yapsan 1 - 2 günlük acaba...Valla kötü kilom durakladı vücudu şaşırtayim dedim yedim balon oldum iki günde istahimda geri geldi agliyasim var
Bitmiyo valla bi yeri topluyosun bi yer dağılıyor. Bu hafta tek tek tüm dolapları düzenleyip haftaya büyük temizlik düşünüyorum. Sonra düzenli devam edersem güzel olacak da dağınığım ya...Kolay gelsin sanada bitmez ev işleri
Bende bi gün pirinç lapası yapmıştım da bi şeyler olmuştu bana insülin direncim var zaten sonraki gün mahfolmuştum. Haklısın onun için.Şoklar bana olmuyor canım ya daha beter oluyorum ayran detoksu elma diyeti yaptım akşama kadar iyide akşam açlıktan resmen yemeklere saldırdım ikisindede
Ekmek yiyosan 3 gün ekmeği kessen.Bir insan aynı gün uç kilo fazla uç kilo eksik çıkabilir mi işte o ben
Hele birde iki çocuğun olunca gorucem seni hizmetçi gibiyim hiç oturmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?