- 10 Ağustos 2015
- 504
- 799
- 33
- 34
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.961
Hesabıma 65 kilo fotosu koydum burayada yazıyorum o tartı o kiloyu gösterecek net. 296. sayfada kalsın bu yazımda. o zman geldıgınde alıntı yapıp basarımı kutlayacağımÇok etkiliyor hayatımızı ya herşeyde kısıtlama getiriyor.
Günler kısa iken tutsak güzel olur aslında. ya ben sigara pek sevmiyorum ama evde yalnızken kahve ile balkonda içiyorum o his hosuma gıdıyor :)Allah kabul etsin oruçlarını benim 4 yıldır borcum çok. Önceden hep tutardım sigaraya başladım 6 yıldır ondan biraz salaşlık yaptım.
Ay çok Can'ımı sıkmaya başlamıştı önceden güzellikle söyledi de ben anlamadım. Neyse şimdi o mutlu ben mutlu.cok tebrik ederim canim . benim esimde soyledi ben buraya geldim. zayyiflama grubundayim. ama benim esim asagilar gibi demedi tabi. saglihindan olacaksin dedi daha cok kilo aldikca . bi kac cumlesiyle onunda begenmedigini bu durumu soledi ama sakayla karisik. bence eslerin birbirlerinin begenmedigi fiziki durumunu solemesi lazim dinimizdedr boledir . ne bilim sevdigi sac rengi sevdigi kiyafet zayif vb. gibi . sende soyleyebilirsin. ama biz kadinlar olarak herseye yetismek zorundayiz malesef . bide kendimize dikkat etmelinozen gostermeliyiz bunun icinde kendimizi sevmeliyiz . yemekle kse mutlu degil malesef herseyden yeterince yemek yeterli oluyor.
Güle güle giy yeni kıyafetlerini. İnsan çok seviniyor böyle olunca. Ayy ne güzel olucaz 10 kilo daha verince...Kizlar dün akşam esim Bana yeni ciciler aldı eşofman takımları taytlar vs benim ihtiyacım yoktu aslında çok yakışti dedi 10 kilo daha vericem dedim ben düşer bayılırım dedi neden dedim mutluluktan dediböyle bile süper oldun dedi çok sevindim kizzzzlarrr
adamlar kiloyu sevmiyor ya ben bunu anladim ..Güle güle giy yeni kıyafetlerini. İnsan çok seviniyor böyle olunca. Ayy ne güzel olucaz 10 kilo daha verince...
İşte görmek istediğimiz Ayşe'm !Hesabıma 65 kilo fotosu koydum burayada yazıyorum o tartı o kiloyu gösterecek net. 296. sayfada kalsın bu yazımda. o zman geldıgınde alıntı yapıp basarımı kutlayacağım
Eveettttttt Allahın izniyle başaracağızzzz.İşte görmek istediğimiz Ayşe'm !
aynen basta guzellikle soluolar zaten :) bence bize gaz vermek icin diolar sen yapamassin sen edemessin die :) ven gecen sene 10 kilo verdim 1 ayda veremessin sen diyinceAy çok Can'ımı sıkmaya başlamıştı önceden güzellikle söyledi de ben anlamadım. Neyse şimdi o mutlu ben mutlu.
Aman ya nesini sevsinler kim sever ki. Haklılar, çok aşırı bi kadın için 90 lar 100 ler. 75 ve altı güzel çok göze batıyor yoksa.adamlar kiloyu sevmiyor ya ben bunu anladim ..
Canım bende akşama Karatay usulü unsuz yeşil mercimekli pırasalı börek yaptım tavsiye ederimKızlar diyetisyenimin verdiği güzel bi tarif var yaptım beğendim. Hamur işi, börek yerine çok güzel 1 alternatif.
1.5 su bardağı badem unu. Çiğ bademleri rondoda çekip un haline getiriyoruz. Fındık da olurmuş.
2 kabak mümkünse sulanmaması için robotun rendesi ile rendeliyoruz.
2 havucun suyunu katı meyve sıkıcağında sıkıp posasını kullanıyoruz. Suyunu çorbaya ekliyoruz Bu çok gerekli değil aslında koymasanız da olur.
2 sap pırasayı ince ince doğruyoruz
Bunların hepsini 4 yumurta ve yarımbardak yoğurt ile karıştırıyoruz. Tuz ekliyoruz. İstersek dereotu koyuyoruz ben koydum.
2 parmak kalınlığında olacak şekilde yağlanmış tepsiye yayıyoruz.
Ben üzerine çörekotu da serptim.
Ve 150 c ile fırınlıyoruz. Ben arada 200 e de çıkardım. Üstü altı pişince. Hamursuz sebzeli kekiniz hazır.
Sabahları 3 gün bunu yiycem. Yanında 1 dilim peynir yeşillik ve tahin pekmezle.
Pırasalı börek gibi bi tadı var ben çok beğendim. Misafirlere bile yapılabilir.
Canım bende akşama Karatay usulü unsuz yeşil mercimekli pırasalı börek yaptımKızlar diyetisyenimin verdiği güzel bi tarif var yaptım beğendim. Hamur işi, börek yerine çok güzel 1 alternatif.
1.5 su bardağı badem unu. Çiğ bademleri rondoda çekip un haline getiriyoruz. Fındık da olurmuş.
2 kabak mümkünse sulanmaması için robotun rendesi ile rendeliyoruz.
2 havucun suyunu katı meyve sıkıcağında sıkıp posasını kullanıyoruz. Suyunu çorbaya ekliyoruz Bu çok gerekli değil aslında koymasanız da olur.
2 sap pırasayı ince ince doğruyoruz
Bunların hepsini 4 yumurta ve yarımbardak yoğurt ile karıştırıyoruz. Tuz ekliyoruz. İstersek dereotu koyuyoruz ben koydum.
2 parmak kalınlığında olacak şekilde yağlanmış tepsiye yayıyoruz.
Ben üzerine çörekotu da serptim.
Ve 150 c ile fırınlıyoruz. Ben arada 200 e de çıkardım. Üstü altı pişince. Hamursuz sebzeli kekiniz hazır.
Sabahları 3 gün bunu yiycem. Yanında 1 dilim peynir yeşillik ve tahin pekmezle.
Pırasalı börek gibi bi tadı var ben çok beğendim. Misafirlere bile yapılabilir.
Diyetisyenin bayağı ilgiliymiş sanırım senın canım :)
İlgili sağolsun çok tatlı bi kız. Şimdiye kadar 4. DiyetisyenimDiyetisyenin bayağı ilgiliymiş sanırım senın canım :)
Ya bende diyetisyenlere karşı şu şekilde bir düşüncem var benim vermem gereken kilom fazla oldugu için bana inanmıyorlarmış gibi hisse kapılıyorum yani pes eder düşüncesi ile yaklaşıyorlar özelede gittim devlettede gittim benım karşılaştıklarm bu şekilde idi. yuzume bıle doğru düzgün bakmadan direk listeyi verıp yollamalarına sinir oluyorumİlgili sağolsun çok tatlı bi kız. Şimdiye kadar 4. Diyetisyenimen çok bu diyetisyenimi sevdim. Enerjimiz tuttu. Ben çok ukala olan insanlara ısınamıyorum. Geçen sene gittiğim dediğim gibi bana yalancı muamelesi yapmıştı. Dediklerini harfiyen yaptığım halde 7 günde kilo verememiştim ne yapayım. İnşallah hamile kalınca ve doğum yaptıktan sonra da devam edicem. Kilo verdikten sonra hamile kalıp 20 kilo almak istemiyorum.
Ya o var gerçekten bende hissediyorum onu. Bu diyetisyen bile ilk haftalarda eee ne yaptık yapabildik mi? Diye soruyordu. Ben her yediğini deftere hem o yüzden yazıyorum hem de kendimi daha iyi denetlemek için. Bi gün dayanamadım aşure yedim yazdım ama öğlen başka hiç bi şey yemedim. Bu hafta 89 u görünce çok şaşırdı beklemiyordu mesela. Ay inanamıyorum diyip durdu. Önce tartılıyorum sonra koyuyorum önüne defteri. O zaman daha iyi ilgileniyor.Ya bende diyetisyenlere karşı şu şekilde bir düşüncem var benim vermem gereken kilom fazla oldugu için bana inanmıyorlarmış gibi hisse kapılıyorum yani pes eder düşüncesi ile yaklaşıyorlar özelede gittim devlettede gittim benım karşılaştıklarm bu şekilde idi. yuzume bıle doğru düzgün bakmadan direk listeyi verıp yollamalarına sinir oluyorum
Ya o var gerçekten bende hissediyorum onu. Bu diyetisyen bile ilk haftalarda eee ne yaptık yapabildik mi? Diye soruyordu. Ben her yediğini deftere hem o yüzden yazıyorum hem de kendimi daha iyi denetlemek için. Bi gün dayanamadım aşure yedim yazdım ama öğlen başka hiç bi şey yemedim. Bu hafta 89 u görünce çok şaşırdı beklemiyordu mesela. Ay inanamıyorum diyip durdu. Önce tartılıyorum sonra koyuyorum önüne defteri. O zaman daha iyi ilgileniyor.
senin boyun kac , benim 163 bıdıkım ben :) dogrusu nesini begensinler lop lop yagAman ya nesini sevsinler kim sever ki. Haklılar, çok aşırı bi kadın için 90 lar 100 ler. 75 ve altı güzel çok göze batıyor yoksa.
yediklerini kaydedebilecegin programlar var teldeYa o var gerçekten bende hissediyorum onu. Bu diyetisyen bile ilk haftalarda eee ne yaptık yapabildik mi? Diye soruyordu. Ben her yediğini deftere hem o yüzden yazıyorum hem de kendimi daha iyi denetlemek için. Bi gün dayanamadım aşure yedim yazdım ama öğlen başka hiç bi şey yemedim. Bu hafta 89 u görünce çok şaşırdı beklemiyordu mesela. Ay inanamıyorum diyip durdu. Önce tartılıyorum sonra koyuyorum önüne defteri. O zaman daha iyi ilgileniyor.
1.70 boyum. Programdaysa defter daha kolayıma geliyor. Yazmak daha hızlı kalorisini hesaplamıyorum. Diyetisyen şunu yemeseymişsin söyle olurdu falan desin diye.senin boyun kac , benim 163 bıdıkım ben :) dogrusu nesini begensinler lop lop yag
yediklerini kaydedebilecegin programlar var telde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?