- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
- #2.921
Valla benim eşim biliyor buraya yazdığımı napiyon sen elinde hep kime yaziyorsun diyor aksamları görüyor çünkü bende gösterdim içi rahat etsin adamın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elma dedi. Hergün ama bazen ben unutuyorum.Elma yada üzüm sirkesi farkedermi hangisi kaç gün kullanıyorsun
Aynen benim yanımda biri olsaydı aratacaktım konuşurken bir yandan internette aradıkları telefonu arattım hiç bi şey çıkmadı. Tanımadığınız her insanı ilk olarak dolandırıcıdur kesin mantığı ile dşünmek gerek. Polis savcı vs diyene de inanmayın.kedikedi84 benimde babama yaptılar bir yandanda diğer telefondan ben aramisim babamda inanmış baba kapat telefonu dedim ev adresine kadar biliyorlardı
Bizim bi tanıdık 500.000 tl sini kaptırdı polis diye.Ben başka bir sehirdeydim o an ben babamı aramış olmasam babam mahvolucakti inanmıştı çünkü baba inanma bunlar hep dolandırıcı kapa telefonunu dedimde zor ikna ettim polis savcı kızım diyor off ya
Elma sirkesi canım bayağıda faydalı üzüm sirkesi olmaz bugun bende içtim 2 tatlı kaşığı ekledim tadı baya değişik kedikedi84 sen alıştın mı tadına içtikten hemn sonra ağzıma elma attım 1 dilim :)Elma yada üzüm sirkesi farkedermi hangisi kaç gün kullanıyorsun
Geçiyor hemen kötü tat ama.Elma sirkesi canım bayağıda faydalı üzüm sirkesi olmaz bugun bende içtim 2 tatlı kaşığı ekledim tadı baya değişik kedikedi84 sen alıştın mı tadına içtikten hemn sonra ağzıma elma attım 1 dilim :)
Canım çok geçmiş olsun iyiki farketmişsin bende 2 yıl once evlılık hazırlığındayken netten bir sürü alışveriş yapıyordum benım kredi kartı bilgilerim başkasının elıne geçmiş ve 3500 milyar kullanılmış ben tabi şok oldum ekstreyi görünce hemn eşimi aradım ağlıyorum paniğim bide ben alışveriş manyağıyımdır kesın bana kızar diye olaya bakıyorum hemn sakin bi şekilde bankaya git canım dedı bankaya dilekçe yazdım 1 ay sonnda benım yapmadıgım anlasılınca tarafıma iade edildiPolisi aradım numarayı verdim işlem yapacaklarını söylediler inşallah yaparlar ve yakalarlar.
Olsun arada olur böyle ara verdin ve geri dönüşün muhteşem olacak. Sadece 6 kilo sonra 8 li rakamlara düşüceksin bundan büyük mutluluk mu var...Günaydın kızlar bu sabah tartıldım 96 çıktım 1.5 kilo artıdayım daha ilerlemeden aşağı inmem lazım emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum
Ben yapacağımı yaptım salı günü 29 kasıma kadar tam yol ileri hedef 87... Yani obezlikten çıkmak.Günaydın kızlar herkese haftasonu diye kaçamaklar yapmayınız lütfennnnn