• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Sagolun kizlar sayenizde inanin daha iyiyim...
Verdigim kiloya 92ye ni donebilsem
98i gorunce cok buyuk hayal kirikligi yasadim.çünkü bu sefer olucagina cok inanmistim.
Surekli dusunuyorum nerde hata yaptim diye

Bende öyle özel bir diyetisyen istiyorum klasik diyet listesinden usandım aynen çok zor gerçekten bide çizme giydim olmuyor halen diyor ben 85 ken herkes 65 sanıyordu onun bacaklar bayağı kas yapmş bende o kadar ağır yapamam yiyecek yemek bulamam yani
Ay yermisin ki öyle şeyler. Bak özelden listemi attım ben evde olduğum için tabii öğle yemeklerim evde yapabileceğim gibi.

Sagolun kizlar sayenizde inanin daha iyiyim...
Verdigim kiloya 92ye ni donebilsem
98i gorunce cok buyuk hayal kirikligi yasadim.çünkü bu sefer olucagina cok inanmistim.
Surekli dusunuyorum nerde hata yaptim diye

Canım benim oyle dusunme burdaki herkes defalarca aynı seyleri yasamıs kişiler sen yaparsın çabucak verirsşn

Evet canım burdayım aklimdaydiniz bir türlü ugrayamadim bazi aksilikler yaşadım evle ilgili...
Ama sizi istikrarlı görmek mutlu ediyor beni takipteyim sizleri seviyorum...bende 11 kg verdim toplam ama regl oldum 2 kg fazla çıktım oha falan oldum :)) pes etmek yok o iki kilo gidecek ve 11kg daha verecegim inşallah..

Başka konularda yazıyor o takibimde ne yapıyor bakıyorum 76 yı görmüş o da. Burası hareketsiz olunca sıkılmıştı.

Haa benden bahsetmişler :))) kız sen yoksun ugrayamadim falan grubumuz azimlensin artık hepimiz mutlu olalim istedim ama diğer gruplardan girip yazamazadim mesguliyetten ..ama kedikedicigim seni tebrik ederim çok güzel gidiyorsun inş herkes hayallerine hedeflerine ulaşırlar ama sizleri fırsat buldukça takipteyim...

Haa benden bahsetmişler :))) kız sen yoksun ugrayamadim falan grubumuz azimlensin artık hepimiz mutlu olalim istedim ama diğer gruplardan girip yazamazadim mesguliyetten ..ama kedikedicigim seni tebrik ederim çok güzel gidiyorsun inş herkes hayallerine hedeflerine ulaşırlar ama sizleri fırsat buldukça takipteyim...
Maşallah çok güzel gidiyorsun sende hedefe az kaldı neşeli hallerin geldi aklıma :)

Selcanmehmetcan ev sorunun çözüldümu canım çıkıyor mu kiraci

Yok canım kiraci çıkmadı sözde gelecek ayın 5 de çıkarım dedi.bende eşyaları sığınağa taşıdım annemgilde 1 ay kadar kalacağım .rabbim anlayışlı insanlarla karşılaştırsin şu kış günü bizi darda koydu hayırlısı...

Maşallah çok güzel gidiyorsun sende hedefe az kaldı neşeli hallerin geldi aklıma :)
Sağol canım benim kaplumbağa misali ilerliyorum 9 ay olacak kilo ile savaşım giden 11di yani kızlar yavaşta gitse başlayın bir yerden bırakmayın hayat öylede böylede geçiyor ve 11kg daha verecegim inş annemgilde kaldığından bayağı zorlanacağını diyete ama basarmak zorundayım kendim icinnn

Selcanmehmetcan 1 ay içinde ihtar çekmeyi unutmayın o çok önemli yoksa sözleşmeli kiraciniz olur Allah korusun bir yıl daha oturur oda yetmez gibi kirayı ödediği müddetçe sittin sene çıkmaz kanun böyle

Selcanmehmetcan 1 ay içinde ihtar çekmeyi unutmayın o çok önemli yoksa sözleşmeli kiraciniz olur Allah korusun bir yıl daha oturur oda yetmez gibi kirayı ödediği müddetçe sittin sene çıkmaz kanun böyle

İhtar çektim canım,kiraci bizimle anlaşmaya varmadi üstelik çalışıyorlar diye kiralık ev bile bulduk çıkmam dedi ve aynı binada bile kiralık vardı onu bile istemedi bizz kiraciyiz kiraci ise ev sahibi bize sürekli cemkirdi biz birşey demeden bile bizde avukat tuttuk ihtar gitti aramaya başladı kiraci ve bize siz zararlı çıkarsınız diye tehdit ediyor ve kaldiki kiracının kira kontratı bile yokk eski veya yeni..böylesi yüzsüz insan ilk defa gördüm hayırlısı hakkımızda...

Aaa şaka gibi 6 ay oturma hakkı var biliyorsun keşke içinde kiraci olan evi almasaydin kış günü sanada günah sattigin evi alan adam bari anlayış gosterseydi pes valla

Birde gulenmi aglanmi kiraci bende ev alacağım krediye baş vurdum 1.5_ 2 aydan çıkar dedi bizi tuzağa dusurup ihtar çekme hakkımızı kaybettirmek istediler çok şükür araştırdık ki kredi 3 günde kabul olurmuş yalanları açığa çıktı hayırlısıyla bir ciksalarda bende evimde olsam ne kadarda anam babam ölsün insanın evi gibi yokk.

Aaa şaka gibi 6 ay oturma hakkı var biliyorsun keşke içinde kiraci olan evi almasaydin kış günü sanada günah sattigin evi alan adam bari anlayış gosterseydi pes valla

Canim böyle bir aksilik ve kanundanda haberim olsa tobe almazdim ve benim evi alanda kirada oturuyordu o da darda idi mecbur kaldım çıkmaya... Ben hiç karşılaşmadık kiracının böyle zorluk çıkarmasına benim çevremdekilerin çoğu kiraci ev sahibi ne dediyse anlaşıp çıktılar bizim kiraci anlaşmaya bile gelmedi..

Allah yardımcın iz olsun essek gibi çıkacak eve bari zarar vermeden çıksa evi siz girmeye gidince demi karsilasmadiniz anlamadım ki

İhtar çektim canım,kiraci bizimle anlaşmaya varmadi üstelik çalışıyorlar diye kiralık ev bile bulduk çıkmam dedi ve aynı binada bile kiralık vardı onu bile istemedi bizz kiraciyiz kiraci ise ev sahibi bize sürekli cemkirdi biz birşey demeden bile bizde avukat tuttuk ihtar gitti aramaya başladı kiraci ve bize siz zararlı çıkarsınız diye tehdit ediyor ve kaldiki kiracının kira kontratı bile yokk eski veya yeni..böylesi yüzsüz insan ilk defa gördüm hayırlısı hakkımızda...
Sizinde sınavınız bu çirkef insanlarmış canım sıkma canını rabbim korusun böyle insanlardan

Back