- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.881
Ay yermisin ki öyle şeyler. Bak özelden listemi attım ben evde olduğum için tabii öğle yemeklerim evde yapabileceğim gibi.Bende öyle özel bir diyetisyen istiyorum klasik diyet listesinden usandım aynen çok zor gerçekten bide çizme giydim olmuyor halen diyor ben 85 ken herkes 65 sanıyordu onun bacaklar bayağı kas yapmş bende o kadar ağır yapamam yiyecek yemek bulamam yani
Sagolun kizlar sayenizde inanin daha iyiyim...
Verdigim kiloya 92ye ni donebilsem
98i gorunce cok buyuk hayal kirikligi yasadim.çünkü bu sefer olucagina cok inanmistim.
Surekli dusunuyorum nerde hata yaptim diye
Başka konularda yazıyor o takibimde ne yapıyor bakıyorum 76 yı görmüş o da. Burası hareketsiz olunca sıkılmıştı.
Maşallah çok güzel gidiyorsun sende hedefe az kaldı neşeli hallerin geldi aklıma :)Haa benden bahsetmişler :))) kız sen yoksun ugrayamadim falan grubumuz azimlensin artık hepimiz mutlu olalim istedim ama diğer gruplardan girip yazamazadim mesguliyetten ..ama kedikedicigim seni tebrik ederim çok güzel gidiyorsun inş herkes hayallerine hedeflerine ulaşırlar ama sizleri fırsat buldukça takipteyim...
Selcanmehmetcan ev sorunun çözüldümu canım çıkıyor mu kiraci
Sağol canım benim kaplumbağa misali ilerliyorum 9 ay olacak kilo ile savaşım giden 11di yani kızlar yavaşta gitse başlayın bir yerden bırakmayın hayat öylede böylede geçiyor ve 11kg daha verecegim inş annemgilde kaldığından bayağı zorlanacağını diyete ama basarmak zorundayım kendim icinnnMaşallah çok güzel gidiyorsun sende hedefe az kaldı neşeli hallerin geldi aklıma :)
Selcanmehmetcan 1 ay içinde ihtar çekmeyi unutmayın o çok önemli yoksa sözleşmeli kiraciniz olur Allah korusun bir yıl daha oturur oda yetmez gibi kirayı ödediği müddetçe sittin sene çıkmaz kanun böyle
Selcanmehmetcan 1 ay içinde ihtar çekmeyi unutmayın o çok önemli yoksa sözleşmeli kiraciniz olur Allah korusun bir yıl daha oturur oda yetmez gibi kirayı ödediği müddetçe sittin sene çıkmaz kanun böyle
Aaa şaka gibi 6 ay oturma hakkı var biliyorsun keşke içinde kiraci olan evi almasaydin kış günü sanada günah sattigin evi alan adam bari anlayış gosterseydi pes valla
Sizinde sınavınız bu çirkef insanlarmış canım sıkma canını rabbim korusun böyle insanlardanİhtar çektim canım,kiraci bizimle anlaşmaya varmadi üstelik çalışıyorlar diye kiralık ev bile bulduk çıkmam dedi ve aynı binada bile kiralık vardı onu bile istemedi bizz kiraciyiz kiraci ise ev sahibi bize sürekli cemkirdi biz birşey demeden bile bizde avukat tuttuk ihtar gitti aramaya başladı kiraci ve bize siz zararlı çıkarsınız diye tehdit ediyor ve kaldiki kiracının kira kontratı bile yokk eski veya yeni..böylesi yüzsüz insan ilk defa gördüm hayırlısı hakkımızda...
Esimde der zaten bak kadın evi buldun begendin sen alican sakın beni katıl etme boş ev al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?