Evliliğim için 35 kilo

Benim esimde ağzından çıkanı duymaz kavga edince son söylenecek lafı dan diye söyler biz kadınız kırılıyor uz baktım o beni kırıyor bende onu kiriyorum ağzıma geleni bende söylüyorum ama gerçekten ben bir kırıcı laf diyorum o beş öküz bunlar

Yenimahalledeyim kayınvalıdenler nerde oturuyor aslında çok yorulduk ankarada iş yoğunluğu stres son 1 yıldaki olayların ayrı stresi iyi yapmşsnz gitmekle
Canım kayınvalidemler çukurambarda oturuyorlar bende ilk evlendiği mde Etlik aşağıeğlence de oturdum sonra beş ayda dikmende oturdum

Canım benim eşim çok kibar çok düzgün konuşan bir adam ama kavga anında o kibar adam gidiyor kırıcı bir öküz geliyor ertesi gün sanki o kadar lafı o söylememiş gibi sevgi dolu koca moduna dönüyor zaten çevremde dertleştiğim arkadaşlarım eşinden o hakaretler nası çıkıyor inanamadım diyorlar

Demek ki çoğu erkek aynı malesef benım eşimde aynı sabah hiçbirşey olmamıs gibi devam edıyor bıde noldu naptım diyor ölür müsün öldürür müsün aşağı eğlenceyi biliyorum orda çalısıyordum onceden. belli mi olur yaza bir kahve içmek nasıp olur belkı ordanda 38 beden kıyafet alısverısı yaparız :)

Evet kızlar az önce diyetisyenden çıktım 2,3 kg vermişim ve 1,1 i yağ. Şuan 74,3 kg dayım. Ocak ayına 6lı rakamlara hedef koyduk diyetisyenimle bakalım.
Çok iyisin ya valla tebrik ediyorum. Sen kime gidiyosun diyetisyen özelden yazabilir misin?

Ay ben evlenirken bu ender saraç ın tarifini verdiği 7 li ot çay falan vardı aktardan almıştım otları tansiyonumu düşürmştü gözlerim kararıyordu. Ayy kabus.

Ay ben evlenirken bu ender saraç ın tarifini verdiği 7 li ot çay falan vardı aktardan almıştım otları tansiyonumu düşürmştü gözlerim kararıyordu. Ayy kabus.
Evet canım aynen karaciğer böbrek iflası ıle sonuçlanıyor hap çay faydasız gerçekten onemli olan boğazımızı tutmak.

Kızlar ya Selcan vardı ne oldu ya onu merak ediyorum haberınız varmı baya iyi gidiyordu

Canım 38 beden hayalim yok 40 yada 42 bile olsam razıyım ama incelmiş olarak kahve ve alışveriş fikri güzel umarım nasip olur

Doğru aslında hepsi aynı klasik şeyleri yazıp arada abidik gubidik yiyecekler sıkıştırıyolar. Gerçekten pilav makarna börek tatlı yememek hepsinin ortak noktası bu.

Doğru aslında hepsi aynı klasik şeyleri yazıp arada abidik gubidik yiyecekler sıkıştırıyolar. Gerçekten pilav makarna börek tatlı yememek hepsinin ortak noktası bu.
Canım valla listede ne var onu bile bilmiyorum ezberledim artık Instagramdaki ecenin diyetisyeni ne farklı dimi kuru baklagil bile vermemiş çok az vermıs herseyden ilk kez görüyorum oyle bir diyetisyen

Başka konularda yazıyor o takibimde ne yapıyor bakıyorum 76 yı görmüş o da. Burası hareketsiz olunca sıkılmıştı.
Herkes ilerliyor bi ben geriliyorum bugun dısarı cıkacaktm kar yağıyordu 1 yıldır giymediğim bir mont vardı ve gelmedı yuh dedim kendıme yuh

Canım valla listede ne var onu bile bilmiyorum ezberledim artık Instagramdaki ecenin diyetisyeni ne farklı dimi kuru baklagil bile vermemiş çok az vermıs herseyden ilk kez görüyorum oyle bir diyetisyen
Ya ben mesela onunla yapamazdım sabah yoğurt falan o çok ölüm diyeti ya. Baklagil benimki veriyor bence ona da ihtiyacımız var. Zararlı bi şey değil ki yeşil mercimek kuru fasülye. Kadın iyi dayanıyor valla ben sabah onu yesem midemi üşütüp hasta olurum.

Sirke çörek otu yağı veren diyetisyeni ilk kez görüyorum aslında farklılık yani klasiklikten uzaklaşmış kedikedi84
Benimki sirke içirtiyo sabahları, baharatlara çok önem veriyor. Kırmızı pul bibere özellikle. Bende ara öğün yok mesela. Vermesem olur mu dedi, iyi olur yoksa aklım hep yemekte oluyor dedim. Ekmek mümkün olduğunca yok araya avokado kinoa falan sıkıştırıyo kinoa seviyorum salata üstüne ama avokado ciha tohumu falan bana hep özenti geliyor. Çoğu araştırma yurtdışında yapılıyor, e üniversitelerde o okutuluyo sonra moda oluyor. Onlarsızda olur bence.

Bende öyle özel bir diyetisyen istiyorum klasik diyet listesinden usandım aynen çok zor gerçekten bide çizme giydim olmuyor halen diyor ben 85 ken herkes 65 sanıyordu onun bacaklar bayağı kas yapmş bende o kadar ağır yapamam yiyecek yemek bulamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…