• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Sizde de oluyor mu bilmiyorum mesela bu öğün yememem gereken bısı yedım obur ogunde yemek istiyorum ve bu bazen benım en az 1 haftama mâl oluyor yeniden motivasyon sağlamak zor oluyor GIDI GIDI ın durumuda bana benzıyor harıka gidiyordu bi tökezleyince devamı geldi aynı bende oyleyım malesef
Aynı seyi ben de dusunmustum canim
Sana moral verirken kendimde ayni duruma dustum en başa döndüm.
Surekli zayiflama ilaci falan baktim bulamadim
Sen saglikcisin aslinda bildigin biseyler vardır belki..

En diplere dogru daliyorum@kedikedi84
Bursa da olsam bulucam seni gelicem yanına valla. İnsanın canı sıkkınken diyet yapabilmesi çok zor. Bak 15 gün gerçekten yap Nasıl Mutlu olucaksın. Eski kilona dönmeden topla kendini. Neden emeklerin heba olsun.

Bursa da olsam bulucam seni gelicem yanına valla. İnsanın canı sıkkınken diyet yapabilmesi çok zor. Bak 15 gün gerçekten yap Nasıl Mutlu olucaksın. Eski kilona dönmeden topla kendini. Neden emeklerin heba olsun.
Aminnnnnnn...

Gene takıldım 86.8 lerde iki uç ay sürüyor takilma vücudum artık defalarca diyet yapmaktan direnç kazanmış al ver al ver artık yemiyor erimiyor

elifimm39 elifimm39 sen nerelerdesin? Takibindesin başka konularda neler yazdığına da bakıyorum ne zamandır aktif değilsin.
Canım benimde moralim bozuktu geçen hafta eşimle tartıştık her zamanki gibi kalbimi çok kırdı tartışınca çok ağır konuşur moralim bozuk olunca diyet felan kalmadı bir türlü toparlanamadim yedikce yedim tahminen bir kaç kilo almışımdır biz GIDI GIDI la depresyon yarışına girdik bursada havalar soğuk bizimde şu kocalar yüzünden kalpler buz oldu

Selam kızlar bugün tekrar başladım inşallah 2 hafta sonra 87 olucam. Zumba ya gittim bugün yarın dışarıda olucam spor yapamayacağım.
Bugün: sabah: 1 yumurta 1 kaşık buğday ruşeymi ile mantarlı omlet
Öğlen: 4 çinekop+salata
Akşam bilmiyorum ne yiyeceğimi kv ye gidicem muhtemelen köfte olur.

Sizler nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? aysem25 aysem25 senin listen genel olarak Nasıl? Neler var? Nasıl gidiyor?
GIDI GIDI sen napıyorsun toplayabildin mi kendini?
ISILDURU ISILDURU haklısın hiç bozmamak gerek bende bugün yarım kilo fazla çıktım ama 15 günde 1 bunu yapmazsam nefsimi körleyemiyorum. Böyle yapınca arada hiç başka kaçamak yapmamış oluyorum.
Canım klasik diyetisyen listesi ama diyetisyenim çok tatlı kuruma ait oldugu için oyle cok cok fazla ilgilenemiyor 28 i tartılcam bu ara çok kaçamaklarm oldu sabahtan hemen başlıyorum yediğim 10 dklık lezzetten hemen ardından gelen pişmanlıktan usandım GIDI GIDI lütfen ama lütfen toparlan sen cok azimlisin tekrar başlayabilirsin ayrıca kesınlıkle zayıflama hapı kullanma sadece hapta değil şu çok ünlü zayıflama çayları var onlardan da uzak dur karaciğerinden daha kötüsü canından olursun Allah korusun yeşilçay beyaz çaydan bahsetmiyorum daha geçen yıl konyada bir genç kız çay yuzunden hayatını kaybettı ISILDURU ISILDURU nasıl verdın ya 4 ayda 30 kiloyu ilk diyetın miydi ne güzel bende kendımı Mayıs'ta 38 40 beden denerken hayal ediyorum ağlarım heralde sevıncten. elifimm39 elifimm39 evet nerdesın Instagram da kullanıcı adın ne acaba bilemedim yazarımda.

Bizde de tam tersidir ben çok sinirlenirim eşim çok sakindir. zayıflamam için çok çaba gösteriyor benımle yuruyuse cıkıyor ne hazırlasam ıtıraz etmıyor bense bir boğazımı tutamıyorum

Benim kocamla kavgalarımız benim kilom yüzünden olmuyor başka konulardan zaten kilo olarak beni eleştirmeye hakkı yok çünkü benimle kilolu halimle evlendi kilo vermemi istiyor ve destekliyor sağlık için ama tartışınca çok kırıcı olur ağır konuşur

Benim kocamla kavgalarımız benim kilom yüzünden olmuyor başka konulardan zaten kilo olarak beni eleştirmeye hakkı yok çünkü benimle kilolu halimle evlendi kilo vermemi istiyor ve destekliyor sağlık için ama tartışınca çok kırıcı olur ağır konuşur

Sende anlık ortamı terket dinleme senı kırmasına izin vermemıs olursun tartışmaya başladığınız an baska odaya geç olmaz mı

Keske herkes ankarada olsaydı toplanma günü ayarlar bulusrduk bi yerde kahve içer dertleşirdik :)
Canım ben dört yıllık evliyim ankaraya evlendim ama orası bana çok kasvetli geldi eşimle bursaya tayin isteme şartı ile evlendim çok şükür tayini ilk sene çıktı :KK45:ama eşimin ailesi ankarada yazları mutlaka geliyoruz sen ankarada nerdesin

Canım ben dört yıllık evliyim ankaraya evlendim ama orası bana çok kasvetli geldi eşimle bursaya tayin isteme şartı ile evlendim çok şükür tayini ilk sene çıktı :KK45:ama eşimin ailesi ankarada yazları mutlaka geliyoruz sen ankarada nerdesin
Yenimahalledeyim kayınvalıdenler nerde oturuyor aslında çok yorulduk ankarada iş yoğunluğu stres son 1 yıldaki olayların ayrı stresi iyi yapmşsnz gitmekle

Back