- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.721
Zaten ha bugün ha yarın şiştik iyice. En az 10 kilom sırf yarın diyete başlıycam bugün yiyebildiğim kadar yiyeyim diyedir.Bu kadar yüksek kilolarda baharda zor gider bence şimdiden başlamalı
Aynen benim de öyle ama bi de yemek yedikten sonra tartılıp salak gibi üzülüyorumKızlar salmayin kendinizi bir an önce hedefe ulaşalım ben 100 Gr da versem moralim yükseliyor
Aynen benim de öyle ama bi de yemek yedikten sonra tartılıp salak gibi üzülüyorumtutamıyorum kendimi. Ama bu diyetisyen işi iyi oldu yoksa ben bu aralar salabilirdim, şimdi salı günü rezil olmayayım diye daha bi kasıyorum.
Günün az kalorili geçmiş tebrik ederim :) ben mecbur tutuyorum kendimi aralık başı gibi erkek arkadaşım gelecek zayiflamissin demesini çok istiyorumAynen benim de öyle ama bi de yemek yedikten sonra tartılıp salak gibi üzülüyorumtutamıyorum kendimi. Ama bu diyetisyen işi iyi oldu yoksa ben bu aralar salabilirdim, şimdi salı günü rezil olmayayım diye daha bi kasıyorum.
Ooo motivasyon sağlammış.Günün az kalorili geçmiş tebrik ederim :) ben mecbur tutuyorum kendimi aralık başı gibi erkek arkadaşım gelecek zayiflamissin demesini çok istiyorum
Mecburen yapmak zorundayım zayıf olmamı istiyor zaten aşırı kilolu değilim ama o benim 55 li hallerime alışmış :)Ooo motivasyon sağlammış.
Ay canım ya ödem olmuş demek ki. Bu aralar ağrı kesici kas gevşetici falan kullandın mı? Onlar da çok yapıyor. Belki adet dönemin gelmiştir. Sabahları maydonoz ye, yeşil çay falan iç. Sıkıntı da şişiriyo insanı. Ay şiştim derler ya gerçekten de şişiriyor. Gel 1 hafta sık dişini bak Nasıl hafifliycen.kedikedi84 cok kotuyum cok sunirlerim bozuk.
Okadar sisim ki eve gelenler artik hilkat garibesi gibi bakmaya basladi yuzume
Yuzum cok sis ve gidigim sarkmis
Ben bile aynadaki halime inanamadim.
Insallah 89u görürsün sali gunu canim
Teşekkür ederim, valla konu başı geçen sen yazAzmine hayran kaldım canım. Bende eşimin tavrı yüzünden karar vermiştim kilo vermeye. İnsan üzülüyor ama güzel gaz veriyorlar bize böyle yaparakbelki böyle olmasaydı bir bukadar daha olurduk. Ben şahsen doymak nedir bilmiyorum çünkü bende 97 ile basladim. 79 u gördüm. Ama suan 86 olmuşum yine acilen motive olmam gerek. Sanada bol şans diliyorum. Diyet dışında yaptığın özel bişey varmı ? Diyete destek olarak yada. Kür gibi yada spor gibi yada başka püf noktası ? Onu merak etmiştim. Sevgiler
Başlamalıyım değil mi?Teşekkür ederim, valla konu başı geçen sen yazilk bi başladım bıraktım falan derken son 1 aydır bu kadar istikrarlıyım açıkçası. Evet o öyle yapmasaydı 110 a giderdim o bi fren oldu bana ama devamı kendi kendime dank etmesi oldu. Burada konu açmam ve zamanın geçmesi sayfalar ilerleyip benim 1 adım gidememiş olmam beni çok utandırdı açıkçası. Birisi en başarısız konu sizsiniz yazmıştı ben o gün çok sinirlendim ama hırsta oldu. Yaz yaz dur konuşarak kilo verilmiyor dedim ve hak verdim. Geçen sene başladığımda devam etmiş olsaydım bu yaz incecik vücudumla tatilde istediğim gibi boydan fotoğraf çekebilecektim ama instagramım tam bir şişman kız instagramı sadece yüz selfi. 3 gün yemeyip 1 gün yiyince bende olmuyor hemen kilo verme duruyor hatta üstüne ekleniyor.
Püf noktası yemiyorum gerçekten ama yemiyorum her yediğini deftere yazıp Diyetisyene gidiyorum, kırmızı pul biber tüketmeye başladım hiç yemezdim. Unutmadığım Zaman'larda elma sirkesi sabah uyanınca. Spora başladım 1 hafta spor salonunda kardiyo egzersizi yaptım ama ben çok sıkılıyorum ondan. Yüzmeye başladım bende, onu çok seviyorum. Bu hafta spor salonu derslerine baktım haftada 3 gün bana uygun saate zumba koymuşlar onu sevdiğim için onu yapıcam diğer günler yüzücem Allah kısmet ederse.
Ne yazdım be döktüm içimi. Hadi sen de başla yarın, aramıza da bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?