Evliliğim için 35 kilo

Cok iyi gidiyosun canim
Sağol canım,beni çevrem çok sıkıyo kimse kilo vereceğime inanmıyo ondan galiba.Mesela annem tatlı yaptım ye , yemiycem diyorum hiç mi, sanki başka bi şey yemiyosun. Arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz alkol içmiycem diyorum gereksiz kalori, aaa hiç mi ne olacak ki, hiç kaçamak yapmıyo musun,arkadaşla dışarı çıktık lahmacun yiyelim diye tutturdu ben yemem diyorum ne olacak 1 taneden. Herkeste bi ısrar bırakın yahu niye ısrar ediyosunuz ama yesem yemekten sonra kilo vermem için kür tavsiyeleri verecekler.

ahahaha son cümlene güldüm yesem yemekten sonra kür tavsiyesi vericekler :)
anlamazlar anlamazlar. senin kimseyi takmaman lazım ama. kendini bilmen önemli. başlığın 100 sayfasını okudum. kötü şeylerde yaşamışsın. işte o kötü şeyleri yenebilmek için hiç birşeyi unutma. devam et. saldır. gücün gerçekten tükenene kadar koş. tükenince biraz daha koş. en son raddede bırak. başkaları anlamaz. takılma onlarada :) ama emek verince karşılığını alıyoruzzzz

En iyisi caktirmamak lazim
Evdekiler bana guluyolar ar tik rejim yapiyorum deyinxe

Sağolll canım benım hosbulduk direk söylüyorum 107 kgyum geçen yılki kiloma döndüm ama basladım artık dönüşü yok ayy bugun nobetteyım simit yemıcem diyet yapıyoum dedım sonra 2 3 saat sonra mandalına yiyordum arkadas güya aysem diyet yapıyor öyle yiyor dedı ya ne gereksız ne aptal ınsanlar var ya boğasım gelıyor banada pek ınanan yok onlarda haklı aslında 10 yıldr dıyet yapp bozuyorum ama görecekler

Çok güzel bir noktaya değinmişsin evet çevremizdeki insanlar malesef böyleler baltalamak için herşeyi yapıyorlar

Kimseye söyleme sana tavsiyem gereksiz insanlar dolu etrafımızda

Çok güzel gidiyorsun bu sefer olucak ben inanıyorum

Selamlar hanımlar, sabah artık elma sirkesi de içiyorum hep unutuyodum buzdolabına astım hatırlatma kağıdımı. Sabah 2 yumurtalı patatesim vardı tabii ki patetesler fırınlanarak pişiyo ben bu diyeti bozmam ki bayılırım yumurtalı patatese.

MerhaBa. . ilk yazina baktım geçen senedenmis.
Inanclisin yapabilirsin.
Ben sene 2013 de 93.3 kiloydum.
Sonra baya azim ettim 70 leri görmüştüm.
Şimdilerde 81 e geri ciktim. benim suçum tabi.
yedim de yedim.
Benim inancım bu aralar hiç yok kilodan da belli.
Seni takip ederek azim gelir diye düşünüyorum.

Evet maalesef 1 seneyi de geçti. Yalnızca 9 kilo verdim. Ama olsun hiç yoktan iyidir. Geç olsun güç olmasın. Bu sefer çok kararlıyım, aslında kararlıdan çok gerçekten yemek istemiyorum Canım bi şeyi çok istediği Zaman diyetisyene gittiğim günü kaçamak gün ilan ettim o gün yerim diye düşünüyorum. Zaten o gün de bugün canımın çektiği şeyi istemiyorum. Mesela daha 11 günüm var, bu benim için en iyisi çünkü hiç giyemeyecek miyim daha vermem gereken 20 kilo var diye düşününce panikleyip umutsuzluğa kapılıyorum.

Diyetisyene başladım başlayalı daha çok yemek pişirmeye başladım. Akşam ıspanaklı yumurta yemem gerek, e eşim ıspanak yemez ona ayrı yemek yap, öğlen ayrı şey yiyorsun onu pişir. Bu durum biraz sıkıcı.

Ben kendimi aç bırakınca canım istiyor abur cubur vs ama mesela akşam yedim şimdi birşey istemiyor canım nöbetten geldiğim için boyle oldu öğünler ama olsun.bu arada geçen yıl diyet için açtığım bi instagram hesabı var ordan paylasıma devam edıcem gun ıcınde yediklerimi görmek açısından iyi oluyor bikaç tane favorim hesap var onları görmek iyi geliyor bana her açıdan :)

Son düzenleme:
Başladın mı diyetisyene? Çok az yemişsin.Bende bi kadın var onu takip ediyorum motivasyon videoları falan paylaşıyo senin hesabının adı ne takip edeyim gerçi gizli kimliğim ortaya çıkıcak öyle de

Diyetisyen bi tatlı tarifi verdi yarın deniycem tadı gerçekten güzel olursa sizle paylaşırım. Puding gibi oluyomuş.

Ben de bikac gundur badlayabildim sonunda
En cok da verilipte geri alinan kilolara cok sinir oluyorum
Bi daha asla kilo almicam asla
En fazla+2 hemen onlemimi alicam
Insan bir iki gun az yese alinan kilo hemen gidicek ama
Sabikaliyiz ya korkudan daha da dibe batiliyor

Başladın mı diyetisyene? Çok az yemişsin.Bende bi kadın var onu takip ediyorum motivasyon videoları falan paylaşıyo senin hesabının adı ne takip edeyim gerçi gizli kimliğim ortaya çıkıcak öyle de

Hahahahah sesli güldüm :) kızlarr sizlerde açsanız diyet hesabi gerçekten çok işe yarıyor deneyin lütfen tartılarımızın falan fotosunu çekeriz yediklerimzn falan pişman olmayacaksınz ordanda takipleşelim benimkinin adı azimli_diyet_yolcusu geçen yıldan var paylaşımlarım bayağı :)

Profilimde meyve sebze fotosu var. zaten herkese açık sabahtan itibaren paylascam takip ettiğim hesabın adıda 40 kilo nasıl gider kızlar hepinizin takip edin çok güzel bir azmin örneği.. bende basarıcam diyetisyene salı günü giderim heralde canım pazartesi nöbet var salı giderim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…