Evliliğim için 35 kilo

Sağol canım sizin konularıda takip edicem

Sabah geç kalktım mantarlı omlet 1 dilim ekmek
Ara 6 badem
Akşam tavuklu salata 1 dilim ekmek

Canım güzel kararlar almışım inşallah güzelde sonuçlar alırsın seni takipteyim

GIDI L Lucresiia diğer arkadaşlar başka topiklerde de olsa yazıyolar siz bırakmadınız diyeti inşallah.

Canım benim diyetisyen ayrılınca diğerine gittim motivasyonumu etkiledi bıraktım. Eski diyetisyenim bugün bilgilendirme yaptı ama eski fiyatın iki katı resmen şuan düşünüyorum bakalım

Canım benim diyetisyen ayrılınca diğerine gittim motivasyonumu etkiledi bıraktım. Eski diyetisyenim bugün bilgilendirme yaptı ama eski fiyatın iki katı resmen şuan düşünüyorum bakalım
Hadi ya bazı yerler saçma derecede pahalı oluyor ben başladım özel hastanenin diyetisyenine 10 seans alınca uygun fiyata geldi. Diyetisyenden pozitif elektrik almakta çok önemli. İyi gidiyodun sen devam et bence.
Artık sonuçlandırmam lazım bu durumu. Her insanın bana akıl vermesinden bıktım çünkü. Geçenlerde kendini aynada zayıf gören irice bi abla bile bana tavsiye verdi, diycektim ben aynada kendimi zayıf görüyorum sizde öyle galiba.

Bakalım işte düşünüyorum şuan. İnsanlar zaten kendi kusurlarını hiç görmez boyuna akıl verirler. En sinir olduğum insan tiplemeleri onlar! Senin adına da sevindim bak diyetisyenle beraber diyet yapmak acayip keyifli çünkü hedefinden ödün vermiyorsun kaçamak yapacağın zaman aklına geliyor bırakıyorsun yiyeceği. Birde sağlıklı bir şekilde aç kalmadan zayıflıyorsun en önemlisi. Oyüzden mantıklı bir karar aldın ve devam et lütfen canım

Elifim bu kgyu ne kadar surede ve nasil verdin bu arada coluk cocuk varmi?
Canım kusura bakma bu gün yoğundum anca cvp yazabildim
Ben 39 yaşındayım 35 yaşında evlendim gezmekten anca fırsat buldum bir kızım var aralık sonu üç yaşında olucak ergenlik döneminde kilo almaya başladım bu yaşıma kadar çok defa kilo verip aldım en son haziran ayında 109.3 kilo olarak ramazan ile beraber kilo vermeye başladım ilk iki haftada beş kilo verdim son iki haftası veremedim bayram sonrası temmuz ortalarında 104.5 tekrar devam ettim geçen çarşamba 95.2 kiloydum kendimi çok sıkmadım arada abartılı yediğim günler oluyor ve malesef pek spor yapmıyorum yoksa daha çok giderdi

Internet paketim bitmisti o yuzden yazamadim. BitmeyenUmidim nerdesin
kedikedi84 hayırlı olsun canim cok sevindim gercekten@elifimm39 la ucumuz ayni kilodayiz.carsamba ben de 95.5 tum .
Ben pek iyi degilim yiyip duruyorum.

Sagol canim anlayisin icin...toparlicam kendimi insallah. ..

Bugun üçbuçuk yasindaki oglum bu resmi acmis anne bu sen misin diyo
Babasi da arkasinda siritiyo...simdi degil ama on sene sonra ki hali diyor
Komik mi bilmiyorum sinirden sirittim sadece

Sende öncelikle kendin için sonrada eşine inat zayıfla inşallah sonra sırıtan sen ol
Benim eşimde benle uğraşır bana diyor sen kilo verirsen ben kime tonton dicem diyor gerçi kendileri bana evlenme teklif ettiğinde zate 100 kiloydum zaten kilomla çok sorunu yok sağlıklı olmamı istiyor

Ben burdayim kizlar diyet iyi gidiyor sayilir istedigimide yiyorum az olcude dengeleyerek bakali carsamba artı mi eksimi cikarim artik sıkı diyete baslicagim baska topiklerde yaziyorum ya benide zorluyor lar iyide olacak inş siz neler napiyonuz GIDI yarinda asureni ye canim ama ertesi gun ins esine inat zayifla dudagi ucuklasin yavas yavas ta ver kilonu ama ver beybi..

Simdi carsambami tartiliyoruz cuma mi ben anlamadim
Ben Çarşamba tartılıcam yine rutin çünkü diyetisyen 10 günde bir değişecek hep günleri bi Çarşamba bi de diyetisyene gittiğim gün yapıcam. Zaten bu konuda çok kimse kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…