- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.461
Sağol canım sizin konularıda takip edicemAnladim canim Insallah hedeflerine ulasirsin ben senin tabiki gemini terk etmeni istemiyorum aksine senin de benim gibi kg vermekten baska caren olmadigini bildigim ve bu yuzden seni kendime yakin gordugum icin beraber ilerlemek icin ,birde burasi eskisi gibi aktif degil dedigin icin hem yeni bi baslangic olursa bizim icin yeni bir heyecan olur umidiyle o oneriyi sunmustum yinede siz bilirsiniz....z
Canım güzel kararlar almışım inşallah güzelde sonuçlar alırsın seni takipteyimMislisse elifimm39 ben buradan devam edicem. Bu konuyu açmadan diğer günlüklerde önce bende bi ilk mesajı bi de son mesajı okuyordum konu sahibi konusunu bırakınca onun adına çok üzülüyorum. Niye bıraktın pes ettin diye. Kilomu vermeden gemimi terketmiycem açıkçası hedefim bu konuyu başarı hikayelerine vereceğim linkle tamamlamak. Diğer konulara geçmeme nedenimden biri de bi karar daha aldım internet ve televizyon karşısında geçirdiğim Zaman'ı kısıtlıyacağım. Onun için gün içinde 2 -3 defadan fazla girmeyeceğim buraya. Bu da çok burada aktif olmamak demek. Günlük menümü ve durumumu paylaşacağım o kadar. İngilizcemi daha geliştirmek, kitap okumak, çizim yapmak, saç-cilt bakımlarımı uygulamak ve en önemlisi spor yapmak bunlara daha çok vakit ayıracağım. Yani daha düzenli bi hayat yapılandırmayı planlıyorum. Bakalım inşallah hedeflerime ulaşırım.
Elifim bu kgyu ne kadar surede ve nasil verdin bu arada coluk cocuk varmi?Canım güzel kararlar almışım inşallah güzelde sonuçlar alırsın seni takipteyim
Bende sizi takip ediyorumCanım güzel kararlar almışım inşallah güzelde sonuçlar alırsın seni takipteyim
Hadi ya bazı yerler saçma derecede pahalı oluyor ben başladım özel hastanenin diyetisyenine 10 seans alınca uygun fiyata geldi. Diyetisyenden pozitif elektrik almakta çok önemli. İyi gidiyodun sen devam et bence.Canım benim diyetisyen ayrılınca diğerine gittim motivasyonumu etkiledi bıraktım. Eski diyetisyenim bugün bilgilendirme yaptı ama eski fiyatın iki katı resmen şuan düşünüyorum bakalım
Hadi ya bazı yerler saçma derecede pahalı oluyor ben başladım özel hastanenin diyetisyenine 10 seans alınca uygun fiyata geldi. Diyetisyenden pozitif elektrik almakta çok önemli. İyi gidiyodun sen devam et bence.
Artık sonuçlandırmam lazım bu durumu. Her insanın bana akıl vermesinden bıktım çünkü. Geçenlerde kendini aynada zayıf gören irice bi abla bile bana tavsiye verdi, diycektim ben aynada kendimi zayıf görüyorum sizde öyle galiba.
Canım kusura bakma bu gün yoğundum anca cvp yazabildimElifim bu kgyu ne kadar surede ve nasil verdin bu arada coluk cocuk varmi?
Hoş geldin canım hade başlayalım ve beraber başaralım inşallahInternet paketim bitmisti o yuzden yazamadim.BitmeyenUmidim nerdesin
kedikedi84 hayırlı olsun canim cok sevindim gercekten@elifimm39 la ucumuz ayni kilodayiz.carsamba ben de 95.5 tum .
Ben pek iyi degilim yiyip duruyorum.
aşure ye hayır denmez canımYarin da asure var yarindan sonra baslasam...
Sagol canim anlayisin icin...toparlicam kendimi insallah. ..aşure ye hayır denmez canımdoya doya ye geçen çarşamba bende aşure yaptım misafirim de vardı yanına başka ikramlarda yaptım ve bir sürüde yedim ertesi gün protein beslenerek dengeledim sende öyle yapabilirsin
Sende öncelikle kendin için sonrada eşine inat zayıfla inşallah sonra sırıtan sen olSagol canim anlayisin icin...toparlicam kendimi insallah. ..
Eki Görüntüle 1899343
Bugun üçbuçuk yasindaki oglum bu resmi acmis anne bu sen misin diyo
Babasi da arkasinda siritiyo...simdi degil ama on sene sonra ki hali diyor
Komik mi bilmiyorum sinirden sirittim sadece
Ben başka bir topikte daha yazıyorum ordada çarşamba günü ben çarşamba gününe alıştımSimdi carsambami tartiliyoruz cuma mi ben anlamadim
Ben Çarşamba tartılıcam yine rutin çünkü diyetisyen 10 günde bir değişecek hep günleri bi Çarşamba bi de diyetisyene gittiğim gün yapıcam. Zaten bu konuda çok kimse kalmadı.Simdi carsambami tartiliyoruz cuma mi ben anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?