- 30 Haziran 2016
- 2.507
- 5.330
- 88
- 45
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.441
Sağol desteğin için inşallah bu sefer olacak.
Dün yediklerim.
Sabah: 2 yumurtalı omlet 1 dilim ekmek geç kahvaltı yaptım onun için öğlen yok.
Ara: 4 siyah kuru üzüm
Akşam: Izgara et salata.
Canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alıcaksın beraber başaralım inşallahSağol canım inşallah bu sefer irademe yenilmem.
Senin nasıl gidiyor?Ca
Canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alıcaksın beraber başaralım inşallah
Canım benim iyi gidiyor geçen çarşamba 95.4 Bu hafta 95.2 çıkmıştım regl dönemindeyim bu sabah biraz artım vardı çarşamba günü aşure yapmıştım çok yedim o gün.. onu dengeliyorum iki gündür arada yeme ataklarım oluyor ama yinede pes etmiyorumSenin nasıl gidiyor?
Iyi yapmissinSabah:4 kaşık lor peyniri domates yarım dilim kızarmış ekmek maydonoz dereotu
Ara:6 badem şekersiz türk kahvesi
Öğlen: mantar sote 4 kaşık bulgur pilavı salata
Akşam: mercimek çorbası
Dr un verdiği liste 2 gün şu 3 gün bu diye kendime bi defter yaptım sabah öğle akşam olarak günlere dağıttım böylelikle öğlen olduğu zaman ne yiyeceğimi biliyorum ve yemeğimi ona göre sabahtan hazırlıyorum. 1 gün önceden evde malzemelerim hazır hatta pazar gününe kadar yiyeceklerimi bugünden pişirdim. Çünkü sonra acıktığımda gözüm dönüp onu hazırlayana kadar ohoo diyip başka şeylere yönelebilirim.
Böylelikle haftalık menümde haxır ne pişiricem bugün diye düşünmek yok.
Sizde iyi gidiyorsunuz masallah...Katilmis oldugunuz baska topik var mi ?Eger Yoksa ben yeni bi topik actim gelin buyrun kedikedi de gelir belki benim de sizin gibi azimli arkadaslara ihtiyacim var ...Haftalik tartilir resimli kg bildirimi yapariz menumuzu paylasiriz...Canım benim iyi gidiyor geçen çarşamba 95.4 Bu hafta 95.2 çıkmıştım regl dönemindeyim bu sabah biraz artım vardı çarşamba günü aşure yapmıştım çok yedim o gün.. onu dengeliyorum iki gündür arada yeme ataklarım oluyor ama yinede pes etmiyorum
Canım menü gayet güzel benimde bir kaç günlük yemek planı bellidir ne yiceğimi bilince iyi oluyor önceden hazırlıyorum şu an üç günlük menüm belliSabah:4 kaşık lor peyniri domates yarım dilim kızarmış ekmek maydonoz dereotu
Ara:6 badem şekersiz türk kahvesi
Öğlen: mantar sote 4 kaşık bulgur pilavı salata
Akşam: mercimek çorbası
Dr un verdiği liste 2 gün şu 3 gün bu diye kendime bi defter yaptım sabah öğle akşam olarak günlere dağıttım böylelikle öğlen olduğu zaman ne yiyeceğimi biliyorum ve yemeğimi ona göre sabahtan hazırlıyorum. 1 gün önceden evde malzemelerim hazır hatta pazar gününe kadar yiyeceklerimi bugünden pişirdim. Çünkü sonra acıktığımda gözüm dönüp onu hazırlayana kadar ohoo diyip başka şeylere yönelebilirim.
Böylelikle haftalık menümde haxır ne pişiricem bugün diye düşünmek yok.
Canım şu anda yazdığım bir topik daha var birde buraya yazıyorum üç yere yazmak zor olabilir burdada birbirimizi motive edebiliriz diğer grupta da tartı günüm çarşambaSizde iyi gidiyorsunuz masallah...Katilmis oldugunuz baska topik var mi ?Eger Yoksa ben yeni bi topik actim gelin buyrun kedikedi de gelir belki benim de sizin gibi azimli arkadaslara ihtiyacim var ...Haftalik tartilir resimli kg bildirimi yapariz menumuzu paylasiriz...
Olabilir aslinda ama ben sunun icin soyledim birbirimizi motive etmek adina kilo tablosu hazirlardim kim ne kadar vermis falan her hafta belli gun tartilip yani sayfayi duzenleyen kisi yapabiliyor bunu sadece ilk sayfamizda durur biz de hep gorurduk burda oyle yapilabilir mi? Birde sen cuma takiminda misin?Canım şu anda yazdığım bir topik daha var birde buraya yazıyorum üç yere yazmak zor olabilir burdada birbirimizi motive edebiliriz diğer grupta da tartı günüm çarşamba
Sen de mi diyetisyene gidiyorsun ?Boyle olmak guzel bence usenmezsin en azindanCanım menü gayet güzel benimde bir kaç günlük yemek planı bellidir ne yiceğimi bilince iyi oluyor önceden hazırlıyorum şu an üç günlük menüm belli
Canım burda baya arkadaş vardı ama herkes dağıldı çarşamba tartı günüydü listede yapılıyordu şimdi nasıl bir düzenleme olur bilmiyorum yok canım ben başarı hikayeleri bölümünde bir topiğe yazıyorumOlabilir aslinda ama ben sunun icin soyledim birbirimizi motive etmek adina kilo tablosu hazirlardim kim ne kadar vermis falan her hafta belli gun tartilip yani sayfayi duzenleyen kisi yapabiliyor bunu sadece ilk sayfamizda durur biz de hep gorurduk burda oyle yapilabilir mi? Birde sen cuma takiminda misin?
Yok canım ben diyetisyene gitmiyorum senelerdir çok diyet yaptığım için diyetisyen gibi oldum diyetisyen listelerine uyamam ben kendi vicudumu çözdüm ne şekilde kilo vericeğimi biliyorum mutfak konusunda biraz planlıyımdır yemekleri önceden planlamayı tercih ediyorumSen de mi diyetisyene gidiyorsun ?Boyle olmak guzel bence usenmezsin en azindan
Sanirim burasi pek aktif degil kedikedi de gelirse sen de buyur iyi olur buraya yazmayiz da oraya yazariz sonucta kg verelim amacimiz bu yinede sen bilirsin ben de liste hazirlarim...Canım burda baya arkadaş vardı ama herkes dağıldı çarşamba tartı günüydü listede yapılıyordu şimdi nasıl bir düzenleme olur bilmiyorum yok canım ben başarı hikayeleri bölümünde bir topiğe yazıyorum
Anladim canim Insallah hedeflerine ulasirsin ben senin tabiki gemini terk etmeni istemiyorum aksine senin de benim gibi kg vermekten baska caren olmadigini bildigim ve bu yuzden seni kendime yakin gordugum icin beraber ilerlemek icin ,birde burasi eskisi gibi aktif degil dedigin icin hem yeni bi baslangic olursa bizim icin yeni bir heyecan olur umidiyle o oneriyi sunmustum yinede siz bilirsiniz....zMislisse elifimm39 ben buradan devam edicem. Bu konuyu açmadan diğer günlüklerde önce bende bi ilk mesajı bi de son mesajı okuyordum konu sahibi konusunu bırakınca onun adına çok üzülüyorum. Niye bıraktın pes ettin diye. Kilomu vermeden gemimi terketmiycem açıkçası hedefim bu konuyu başarı hikayelerine vereceğim linkle tamamlamak. Diğer konulara geçmeme nedenimden biri de bi karar daha aldım internet ve televizyon karşısında geçirdiğim Zaman'ı kısıtlıyacağım. Onun için gün içinde 2 -3 defadan fazla girmeyeceğim buraya. Bu da çok burada aktif olmamak demek. Günlük menümü ve durumumu paylaşacağım o kadar. İngilizcemi daha geliştirmek, kitap okumak, çizim yapmak, saç-cilt bakımlarımı uygulamak ve en önemlisi spor yapmak bunlara daha çok vakit ayıracağım. Yani daha düzenli bi hayat yapılandırmayı planlıyorum. Bakalım inşallah hedeflerime ulaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?