Evliliğim için 35 kilo

Evet şu seytanın bacağını kıralım artık.

Kız 1 ekmeği yeme hüsmen dayı gibi yarım yap en azından. Bende depresyonda gibiyim o zaman tatlıya saldırıyorum. Rsmen yeme bozukluğum var bu hafta vitaminlerime falan baktırıcam çok bitkinim yaşam enerjim yok. Diyetisyenle beraber bi psikoloğa mı gitsem diyorum. Çünkü mutsuz olmam için hiç bi neden yok.

Canım senin durum tavuk mu yumurtadan çıkıyor yoksa ymurtamı tavuktan meselesi olmuş
Benim yeme durumum çoğunlukla iştah atıştırma huyum çok mutfağa her gittiğimde ağzıma bir şey atardım
AtarDIM demişsin bu çok önemli ve çok güzel

Ayni ben ben foktora gittim sadece d vitaminim cok dusuk. O da istahimi aciyo olabilir.
Ikinci yarimi ite kaka yiyorum zaten.benim tedaviye ihtiyacim var diyorum inanmiyosunuz
100kiloyken gluforla baslamistim saglikli yasama
Az once de ictim bi tane..istahimi azaltsin diye bikac gun icicem bakalim
Bi bycuk ay oldu az yemeyi birakinca midem acayip buyudu.

Canım bak ne güzel kilo veriyorsun emeklerini boşa çıkarma şu an Karnım çok aç olmamasına rağmen koca ekmek tostu yeme kapasitesi bendede var ama sonra sı pişmanlık gel beraber başaralım

Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara moralini hiç bozma maalesef havalardan canım normal birde şu kilo alman dedin ya patates diyeti bence o etki etti reglin yakın mı

Kedikedi84 dogum günün kutlu olsun canım hadi artik kiralim şu şeytanın bacağını

Burhan istesem bende bir ekmek sandwic cok rahat yerim ama sonrasında muthis pişman oluyorum midemde iki metre otede oluyor bi sikisiklik hissi bir mutsuzluk hali yerken bişey yok bitince oluyor hep bu kişta mi yün elbiselerimi giyemicem cizmelerim dolapta eskidi bu kişta mi giyemiycem peki rengarenk atmaya kiyamadigim ama şişkoluktan giyemedigim paltolarim ne olucak vs vs

Hepimiz bunlari dusunelim bence kizlar ve yaza denize girerkenki o his daha doğrusu girememek ark.beach clup a davet ederken surekli bir bahane uydurmak

of of ya hic etiketi bile sokulmemis zayiflayinca giyerim diyerek aldigin kiyafetler
Bazanin altinda vakumlu posetin icinde
Seytan diyo hepsini topla ver
Ay tabutumu tasirken bile sisko dicekler tasiyamicakler
Standat tabuta sigabilir mi acep 100 kilo civari olanlar
Ay beni sarmaya 2metre kefende yetmezsinir basti iyice ...

Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara moralini hiç bozma maalesef havalardan canım normal birde şu kilo alman dedin ya patates diyeti bence o etki etti reglin yakın mı

Yok canim gecen hafta bitti regl .cok sukur iyiyim ac kalinca cok.mutlu oluyorum vicdan azabi yok en azindan dun tartildimki 80 den 81 hemen dur dedim yine hormonlarda firlayan bisey var dedim kendime ben bi haftada 4 kilo alan birim ciddi abartmiyorum bugun glifor hapa basladim tekrar bulantidan bisey yiyemedim sadece canim meyve cekti hedefim 78 canim olacagim.ins. bubhafta olamam gelecek hafta umit ediyorum...

Kizlar cumadan beri cok yogunum bahce isleri kışlık melemen hazirla derken yarinda buyuk temizlik yapacam hali yikanacak ordan nasip olursa bahceye gidilecek size bakalim ne zaman donerim ins bol eksili gunler diliyorum kizlar ...
kedikedi84 teşekkür ederim canimmm♡♥♡

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar olsun herkese hadi bakalım bu gün cıslardan uzak duralım yeni bir haftaya hafif başlayalım inşallah
Amiiiiiin..burasi ise yariyo grup terapisi valla
Bi iki aydir ilk defa hafif bi kahvalti yaptim. Bugun de bi daha ekmek yemicem..sizi seviyorum bacilar

Amiiiiiin..burasi ise yariyo grup terapisi valla
Bi iki aydir ilk defa hafif bi kahvalti yaptim. Bugun de bi daha ekmek yemicem..sizi seviyorum bacilar
Canım çok sevindim senin adına bende burda olmasam ipin ucu kaçar bende dün kaçamaklı geçirdiğim için bu gün hafif geçirmeye çalışıyorum

Ne kadar hamaratsin ya masallah
Ev isleriyle ilgili bi topik acabilirsin yani..ben de hep planli programli islerimi yapmak istiyorum ama popomu kaldiramiyorum cok agirlik yapiyo bu kilolar

Valla ben bu koca popoyla kış hazırlıkları nı bitirdim dondurucumu doldurdum taranamıda yaptım bende tembelimdir hepsini birden yapmadım her hafta az az koydum kışın iyi oluyor
canım kilo verdikçe dizlerim rahatlıyor 100 kilonun üzerindeyken yerden zor kalkuyordum şimdi daha rahatım inşallah dahada güzel kilolar vericez

Canım çok sevindim senin adına bende burda olmasam ipin ucu kaçar bende dün kaçamaklı geçirdiğim için bu gün hafif geçirmeye çalışıyorum
Sen zaten hic konusma..masallah diyeyim 109dan 95e nerdeyse dort ayda 15 kilo vermissin icin rahattir en azindan haftada bir kilo gibi vermissin
Zayifladdigin belli oluyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…