- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.401
Evet şu seytanın bacağını kıralım artık.kedikedi84 bende kusmedim kiz sade grupca olsun seytanin bacagini kiralim istedim yosa bende hic iyi degilim artidayim ve moral sifir sizlerden enerji almak niyetim neyseee durum buu dun dogum gunumdu unutmusum binim hatirlamayan kocam hatirladi benim moral.hic olmasa biraz duzeldi ve yeni yasa kilolu bi sekilde girdim ve havalardanmi ne herşeye negatif bakimm gececek.bu da iste size naz kahir edim
Kız 1 ekmeği yeme hüsmen dayı gibi yarım yap en azından. Bende depresyonda gibiyim o zaman tatlıya saldırıyorum. Rsmen yeme bozukluğum var bu hafta vitaminlerime falan baktırıcam çok bitkinim yaşam enerjim yok. Diyetisyenle beraber bi psikoloğa mı gitsem diyorum. Çünkü mutsuz olmam için hiç bi neden yok.Benim pko da var ya 2ay once kilo verince adet oldum. aldigim zaman kesinlikle olamiyorum o da bana cok sikinti yapiyo hormonlarim hemen bozuluyor
Ben de kusana kadar yeme hastaligi var
Esimle birlikte kahvalti etmedim simdi bir ekmek tost yaptim onu gizli gizli yiyorum
AtarDIM demişsin bu çok önemli ve çok güzelCanım senin durum tavuk mu yumurtadan çıkıyor yoksa ymurtamı tavuktan meselesi olmuş
Benim yeme durumum çoğunlukla iştah atıştırma huyum çok mutfağa her gittiğimde ağzıma bir şey atardım
Ayni ben ben foktora gittim sadece d vitaminim cok dusuk. O da istahimi aciyo olabilir.Kız 1 ekmeği yeme hüsmen dayı gibi yarım yap en azından. Bende depresyonda gibiyim o zaman tatlıya saldırıyorum. Rsmen yeme bozukluğum var bu hafta vitaminlerime falan baktırıcam çok bitkinim yaşam enerjim yok. Diyetisyenle beraber bi psikoloğa mı gitsem diyorum. Çünkü mutsuz olmam için hiç bi neden yok.
Canım bak ne güzel kilo veriyorsun emeklerini boşa çıkarma şu an Karnım çok aç olmamasına rağmen koca ekmek tostu yeme kapasitesi bendede var ama sonra sı pişmanlık gel beraber başaralımBenim pko da var ya 2ay once kilo verince adet oldum. aldigim zaman kesinlikle olamiyorum o da bana cok sikinti yapiyo hormonlarim hemen bozuluyor
Ben de kusana kadar yeme hastaligi var
Esimle birlikte kahvalti etmedim simdi bir ekmek tost yaptim onu gizli gizli yiyorum
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara moralini hiç bozma maalesef havalardan canım normal birde şu kilo alman dedin ya patates diyeti bence o etki etti reglin yakın mıkedikedi84 bende kusmedim kiz sade grupca olsun seytanin bacagini kiralim istedim yosa bende hic iyi degilim artidayim ve moral sifir sizlerden enerji almak niyetim neyseee durum buu dun dogum gunumdu unutmusum binim hatirlamayan kocam hatirladi benim moral.hic olmasa biraz duzeldi ve yeni yasa kilolu bi sekilde girdim ve havalardanmi ne herşeye negatif bakimm gececek.bu da iste size naz kahir edim
Burhan istesem bende bir ekmek sandwic cok rahat yerim ama sonrasında muthis pişman oluyorum midemde iki metre otede oluyor bi sikisiklik hissi bir mutsuzluk hali yerken bişey yok bitince oluyor hep bu kişta mi yün elbiselerimi giyemicem cizmelerim dolapta eskidi bu kişta mi giyemiycem peki rengarenk atmaya kiyamadigim ama şişkoluktan giyemedigim paltolarim ne olucak vs vs
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara moralini hiç bozma maalesef havalardan canım normal birde şu kilo alman dedin ya patates diyeti bence o etki etti reglin yakın mı
Amiiiiiin..burasi ise yariyo grup terapisi vallaGünaydın kızlar hayırlı pazarlar olsun herkese hadi bakalım bu gün cıslardan uzak duralım yeni bir haftaya hafif başlayalım inşallah
Canım çok sevindim senin adına bende burda olmasam ipin ucu kaçar bende dün kaçamaklı geçirdiğim için bu gün hafif geçirmeye çalışıyorumAmiiiiiin..burasi ise yariyo grup terapisi valla
Bi iki aydir ilk defa hafif bi kahvalti yaptim. Bugun de bi daha ekmek yemicem..sizi seviyorum bacilar
Ne kadar hamaratsin ya masallahKizlar cumadan beri cok yogunum bahce isleri kışlık melemen hazirla derken yarinda buyuk temizlik yapacam hali yikanacak ordan nasip olursa bahceye gidilecek size bakalim ne zaman donerim ins bol eksili gunler diliyorum kizlar ...
kedikedi84 teşekkür ederim canimmm♡♥♡
Sen zaten hic konusma..masallah diyeyim 109dan 95e nerdeyse dort ayda 15 kilo vermissin icin rahattir en azindan haftada bir kilo gibi vermissinCanım çok sevindim senin adına bende burda olmasam ipin ucu kaçar bende dün kaçamaklı geçirdiğim için bu gün hafif geçirmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?