- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.421
Amiiiiiin..burasi ise yariyo grup terapisi valla
Bi iki aydir ilk defa hafif bi kahvalti yaptim. Bugun de bi daha ekmek yemicem..sizi seviyorum bacilar
Ne kadar hamaratsin ya masallah
Ev isleriyle ilgili bi topik acabilirsin yani..ben de hep planli programli islerimi yapmak istiyorum ama popomu kaldiramiyorum cok agirlik yapiyo bu kilolar
Canım 1 kasıma yaklaşık üç hafta var 6.5kilo vermen gerek eğer kiloların çoğu ödemse gider ama yinede kendini çok sıkma haftada bir kiloda versende yeterliHaftaya toparlicam kendimi insallah. ..o kadar sidim ki anlatamam.yere basamiyorum.
Uzun zamandir yaşayamadığı o duyguyu kilo vermenin dayanilmaz hafifligini yasicam insallah...
Bu ay ki hedefim doksanlara elveda...
1 kasimda 89 olucam hissediyorum. ..
Canım hoş geldin protein ağırlıklı beslenince kilo verme hızlanabiliyor bende bazen protein ağırlıklı besleniyorum bazen kalori hesabı yapıyorumİyi akşamlar kızlar
Bi kaç yazı okudum da maşallah ne güzel samimi bi topic mis burası
Ben de 83 küsülerdeydim yazın ikisi gitti arkadaşlar la iddia lasarak yaklaşık 25 gündür de kalori hesabı yapıyorum ve sadece 79.7 dusebildim
Ne bilim inşallah herşey iyi olur
hayırlı olsun canım umarım diyetisyen faydalı olur sana özel bir diyetisyen mi yoksa devlet miSelam bayanlar diyetisyene gittim 95.5 kilo çıktım10 seans aldım 10 günde 1 gidicem menü şöyle
Sabah:4 gün omlet peynirsiz yeşillik domates 1 dilim ekmek 3 gün peynir 5 zeytin 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim ekmek
Öğlen: 2 gün tavuk 2 gün bakliyat 3 gün sebze sebze olduğu gün 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam 1 gün çorba 2 gün balık 2 gün et 2 gün sebze
Genel olarak bu şekilde. Arada türk kahvesi kuru üzüm badem
Bugün başladım hergün ne yediysem yazıp dr a göstericem. Bakalım bu sefer de yapamazsam yani şu 3 ayda 15 kilo veremezsem artık ben kendimden vazgeçicem. Cuma günü kontrolüm var.
Özel diyetisyen. Kilo verip çocuk yapmam lazım artık yoksa yaş geçiyo.hayırlı olsun canım umarım diyetisyen faydalı olur sana özel bir diyetisyen mi yoksa devlet mi
Senle aynı kilodayız bende aralık sonuna kadar on kilo vermek istiyorum yakın hedefim o hade bakalım başaralım inşallah menülerini takip edicem fikir olur bana
Canım son 1 ayda çok aktif olmadığım için topikte arkadaşlar başka konulara geçtiler. İstiyorsan tabii ki beraber devam edebiliriz. Daha aktif daha çok katılımcılı bi başlık istersen yarışmalar var onlara katılabilirsin. Burda artık bi kural falan kalmadı. Bundan önce Çarşamba günlerimiz tartı günümüzdü. Durum buHerkese merhaba arkadaslar..Ben de sizin gibi kilolarimdan memnun degilim ...paylasimlariniz sicak ve icten geldi ..ozellikle kedikedi arkadasim ilk mesajinla beraber son mesajini da okudum ..sanirim bazi seyler yolunda gitmiyor ve umarim hepimiz istedigimiz kgya ulasiriz.Ben 29 yasinda 85 kg ve 1 cocuk annesiyim.Burada belirli bir rutininiz varmi acaba mesela zorunlu menu paylasimi belirli gun kg bildirimi vs.Gecen yil yine bu zamanlar bi topik actim ve benle birlikte cogu arkadasim 10 kg verdi nerdeyse ..Eger isterseniz birbirimize destek olarak bu lanet olasi kg lardan kurtulabiliriz ne dersiniz?
Hayırlısı canım umarım istediğin sonucu elde edersinSelam bayanlar diyetisyene gittim 95.5 kilo çıktım10 seans aldım 10 günde 1 gidicem menü şöyle
Sabah:4 gün omlet peynirsiz yeşillik domates 1 dilim ekmek 3 gün peynir 5 zeytin 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim ekmek
Öğlen: 2 gün tavuk 2 gün bakliyat 3 gün sebze sebze olduğu gün 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Bugün başladım hergün ne yediysem yazıp dr a göstericem. Bakalım bu sefer de yapamazsam yani şu 3 ayda 15 kilo veremezsem artık ben kendimden vazgeçicem. Cuma günü kontrolüm var.
Sağol canım inşallah bu sefer irademe yenilmem.Hayırlısı canım umarım istediğin sonucu elde edersin
Hadi inşallah canım burayada yazmayı unutmaSağol canım inşallah bu sefer irademe yenilmem.
Selam bayanlar diyetisyene gittim 95.5 kilo çıktım10 seans aldım 10 günde 1 gidicem menü şöyle
Sağol desteğin için inşallah bu sefer olacak.Siteye girdiğimde ilk okuduğum topik burasıydı.
O zamanki ruh halinden dolayı başlık ilgimi çekmişti.
Yeniden başlamana çok sevindim.
Diyetisyen kontrolünde olunca daha rahat ilerleyebilirsin.
Bu sefer kesinlikle olacağına emin ol.
Hergün yürüyüş yapma şansında olursa diyetini desteklemiş olursun.
Buraya da günlük paylaşımda bulunmak sana da iyi gelecektir.
Bol şans , umarım hedefine zorlanmadan ulaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?