- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.381
Ben Karatay diyeti yapmıSagligima kavusmak ve kilolarimdan kurtulmak icin karatay gunlugum e gelin kizlar taydin ark.ait bir topik ben orada da yaziyorum daha canli bir topik yeni basladik zaten hadiii
Ben orayı arada takip ediyorum ama şimdiye kadar yazmadımKizlar giden 25 kilo ve yol arkadasi arıyorum yazicaktim yanlis oldu ben iki topiktede yazıyorum da ondan rukgus ün topigi hadi gelin
Canım kimse sana kümedikiSağolGIDI güzel sözlerin için. Kimseyi küstürmek istemedim ama gerçekten yazabilecek durumum olsaydı yazardım.Popo ile dağları devirme olayı bende de var malesef sakarımdır da.
Canım biz bayanlar hassas ve duygusal varlıklarız kilolarımız gibi ruh halimizde inişli çıkışlı burda sadece kilo ve menü paylaşımı değil dertlerimizide paylaşıcazkedikedi84 bende kusmedim kiz sade grupca olsun seytanin bacagini kiralim istedim yosa bende hic iyi degilim artidayim ve moral sifir sizlerden enerji almak niyetim neyseee durum buu dun dogum gunumdu unutmusum binim hatirlamayan kocam hatirladi benim moral.hic olmasa biraz duzeldi ve yeni yasa kilolu bi sekilde girdim ve havalardanmi ne herşeye negatif bakimm gececek.bu da iste size naz kahir edim
Nasılsın canım toparlanabildinmi birazGunaydin bitanem...
Canım senin durum tavuk mu yumurtadan çıkıyor yoksa ymurtamı tavuktan meselesi olmuşDepresyondayim diye mi cok yiyorum
Yoksa sismanim diye mi depresifim anliyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?