Evliliğim için 35 kilo

Sagligima kavusmak ve kilolarimdan kurtulmak icin karatay gunlugum e gelin kizlar taydin ark.ait bir topik ben orada da yaziyorum daha canli bir topik yeni basladik zaten hadiii

Sagligima kavusmak ve kilolarimdan kurtulmak icin karatay gunlugum e gelin kizlar taydin ark.ait bir topik ben orada da yaziyorum daha canli bir topik yeni basladik zaten hadiii
Ben Karatay diyeti yapmı
Kizlar giden 25 kilo ve yol arkadasi arıyorum yazicaktim yanlis oldu ben iki topiktede yazıyorum da ondan rukgus ün topigi hadi gelin
Ben orayı arada takip ediyorum ama şimdiye kadar yazmadım

kedikedi84 cok gesmis olsun
Senin destegini hic bi zaman unutamam sen cok iyi bi kocsun.hepimiz insaniz onemli olan ayaga kalkabilmek
Sen yine kilo almamissin .ben uc kilo aldim bir aydir bugun son diye diye yiyorum.
Vugun de bi iki lokma simit koparayim dedim ramazan topu gibi patlicakmisim yakinda.bi de durusumu taklit ediyo sevgili esim
Bi de sehpadaki siseyi devirdim popomla ...arkami dondum egilirken caybahcesinde bi de .siseyi hissetmedim bile ya..komik ama ordaki insanlar gordu

Sağol GIDI güzel sözlerin için. Kimseyi küstürmek istemedim ama gerçekten yazabilecek durumum olsaydı yazardım.Popo ile dağları devirme olayı bende de var malesef sakarımdır da.

Sağol GIDI güzel sözlerin için. Kimseyi küstürmek istemedim ama gerçekten yazabilecek durumum olsaydı yazardım.Popo ile dağları devirme olayı bende de var malesef sakarımdır da.
Canım kimse sana kümediki sadece seninde burada olmanı istiyoruz benim popoda kocaman hele banyoda küçük temizlerken çarpıyorum her yere napıcaz o zaman o koca popoları beraberce küçültcez

Ben bu gün artıdayım dün kaçamaklarım oldu Kıymalı lahana sarmıştım akşam koca bir tabak yedim aslinda artım ın asıl sebebi reglim yaklaştı şiştiğimi hissediyorum bir kaç güne olurum bu hafta ekside olmam

kedikedi84 bende kusmedim kiz sade grupca olsun seytanin bacagini kiralim istedim yosa bende hic iyi degilim artidayim ve moral sifir sizlerden enerji almak niyetim neyseee durum buu dun dogum gunumdu unutmusum binim hatirlamayan kocam hatirladi benim moral.hic olmasa biraz duzeldi ve yeni yasa kilolu bi sekilde girdim ve havalardanmi ne herşeye negatif bakimm gececek.bu da iste size naz kahir edim

Canım biz bayanlar hassas ve duygusal varlıklarız kilolarımız gibi ruh halimizde inişli çıkışlı burda sadece kilo ve menü paylaşımı değil dertlerimizide paylaşıcaz

Ayni baslamak cok zormus o yuzden ara vermemek lazim onu anladim.
Yuruyusumu yapiyorum o iyi geliyor ama yemege dikkat etmeyince vicdanim hep huzursuz oluyo​

Bırakınca tekrar aynı moda dönmek çok zordur inşallah başlarsın yürüyüş yapmak bile çok güzel

Benim pko da var ya 2ay once kilo verince adet oldum. aldigim zaman kesinlikle olamiyorum o da bana cok sikinti yapiyo hormonlarim hemen bozuluyor
Ben de kusana kadar yeme hastaligi var
Esimle birlikte kahvalti etmedim simdi bir ekmek tost yaptim onu gizli gizli yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…