- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
- #2.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aslında çok özel bişey pek yapmadım benimde çok abartılı yediğim günler oluyor hatta bayram öncesi 97 iken bayram dönüşü nerdeyse 100e dayanmıştım sadece pes etmiyorum geçen çarşamba hele ne çok yemiştim perşembe cuma oruç tuttum anca cumartesi 96.8 oldum haftasonu diyetime kendimi çok sıkmadım devam ettim pazartesi günü 96.2 oldum pazartesi protein günü salıda patates yoğurt kürü yaptım iki gündede 800 daha gitti sonuç 95. 4Elifimm naptin sen gi...maşallah masallah. ..
Inşallah hep beraber güzel kilolar verelim ama buranın biraz canlanması gerekiyor çokta yesek menü paylaşımı yapalım ne kadar aktif olursak motivasyon artarBen tartilmadim bugun dun 80 dim ben bi grupta cuma zayiflama yarismasinda da yaziyorum haftada iki tartilmak iyi gelmiyor stresleniyorum psikolojikmi ne cuma haftanin bitimini yeni bi haftaya basladigini hissettiriyor bana haftanin ortasi sankim vucudum kasilip su topluyor adepte olamiyorum ama haftada bir tartilip ve yediklerime dikkat edip bi hafta sonucu heyacanla suprizle beklicegim...
Kizlar isterseniz bu grupta degisikli ve yeni bir adim yeni bi baslagic yeni bi heyacan motive edici bir şeyler fikirleriniz varsa hepimiz dagildik kimse burda arada bi paylasim olmuyor mesalan ben diger grupta sunu fark ettim hergun menu paylasimi haftada bir ne verirsen kilo hedef ne bilim daha motive ediyor ve daha istekli insanin pisikolojisinede iyi geliyor benimki bi öneri yeni bi değişiklik istiyorum kedikedi de yok mesala grup bi baskanimizin enerjisi yansisin buraya yaa ben yoruldum kendime adepte olamıyorum ki size enerji vereyim yada sizden bi enerji alayimm son bi defa daha derin bi nefes alalim artık gitsin su kilolar yaa haftada bi yada yarim kilo..
Elifimm tebrik ederim supersinn hep böyle devamm ett...
Inşallah hep beraber güzel kilolar verelim ama buranın biraz canlanması gerekiyor çokta yesek menü paylaşımı yapalım ne kadar aktif olursak motivasyon artarBen tartilmadim bugun dun 80 dim ben bi grupta cuma zayiflama yarismasinda da yaziyorum haftada iki tartilmak iyi gelmiyor stresleniyorum psikolojikmi ne cuma haftanin bitimini yeni bi haftaya basladigini hissettiriyor bana haftanin ortasi sankim vucudum kasilip su topluyor adepte olamiyorum ama haftada bir tartilip ve yediklerime dikkat edip bi hafta sonucu heyacanla suprizle beklicegim...
Kizlar isterseniz bu grupta degisikli ve yeni bir adim yeni bi baslagic yeni bi heyacan motive edici bir şeyler fikirleriniz varsa hepimiz dagildik kimse burda arada bi paylasim olmuyor mesalan ben diger grupta sunu fark ettim hergun menu paylasimi haftada bir ne verirsen kilo hedef ne bilim daha motive ediyor ve daha istekli insanin pisikolojisinede iyi geliyor benimki bi öneri yeni bi değişiklik istiyorum kedikedi de yok mesala grup bi baskanimizin enerjisi yansisin buraya yaa ben yoruldum kendime adepte olamıyorum ki size enerji vereyim yada sizden bi enerji alayimm son bi defa daha derin bi nefes alalim artık gitsin su kilolar yaa haftada bi yada yarim kilo..
Elifimm tebrik ederim supersinn hep böyle devamm ett...
Inşallah hep beraber güzel kilolar verelim ama buranın biraz canlanması gerekiyor çokta yesek menü paylaşımı yapalım ne kadar aktif olursak motivasyon artar
Canım inşallah motivasyon gelir yürüyüş iyidir bende spor yapmıyorum ama kollarım sarkık aslında her yerim pelte gibi ama dambıl alıcam önce kolları toparlayım diyorum yarın oruç tutucaktım ama salı aşure günü pazartesi ve salı tutayım diyorum tabi regl olmassamKesinlikle canim soylediklerine katiliyorum
Ben her gun yuruyusumu de ihmal etmemeyi istiyorum
Maneviyatim da cok bozuk bu aralar.hem oruc hem yuruyusle gecirmeyi dusunuyorum .kendimi de toparlarim böylece
Canım patates kürü aslında üç gün yapılıyor ama ben üç gün yapamam bir gün yetiyor banaelifimm39 canım patates kurunu sana sormustum yanlış alintiladim galiba
Canım patates kürü aslında üç gün yapılıyor ama ben üç gün yapamam bir gün yetiyor bana
kürün orjinali sabah iki haşlama patates bir su bardağı yoğurt
Öğle bir patates bir su bardağı yoğurt
Akşam sadece bir su bardağı yoğurt
Benim uyguladığım
Mutfak terazim var 650 gr kadar patates haşladım yarısını sabah yarısında öğlen yedim yoğurtla karıştırdım akşam evdede patates yemeği vardı iki üç kaşık ondanda yedim
Gün içinde bir günkurusu kayısı ve bir çay kaşığı fıstık ezmesi kaçamağım oldu
Geçen hafta patates yüz gr daha azdı ve kaçamak yapmamıştım
Selam kızlar trip atmışsınız haklısınız bayramdan bu yana yazamadım. Dediğim gibi misafir vardı sonra hastalandım öksürmekten içim çıktı ve belim tutuldu dr a falan git mr çekil öyle geçti günler. Yeni topik açmak isterseniz siz bilirsiniz sıfırdan başlamak yeni motivasyon yeni kurallar güzel olabilir sizler için. Öpüyorum sizleri kusura bakmayın tekrardan. Bu arada kilom aynı 93.5 bunun için mutluyum en azından yattığım yerde kilo almamışım.
Canım Günaydın öncelikle çok geçmiş olsun burda olmadığın sürede kilo almamanda iyi olmuş sende tekrar düzenli aramıza dönersen daha azimli ve gayretle devam edelim sen ne güzel tablolar hazırlıyordun kendimizi çok sıkmadan bunaltmadan yaza kadar verelim şu kilolarımızı inşallahSelam kızlar trip atmışsınız haklısınız bayramdan bu yana yazamadım. Dediğim gibi misafir vardı sonra hastalandım öksürmekten içim çıktı ve belim tutuldu dr a falan git mr çekil öyle geçti günler. Yeni topik açmak isterseniz siz bilirsiniz sıfırdan başlamak yeni motivasyon yeni kurallar güzel olabilir sizler için. Öpüyorum sizleri kusura bakmayın tekrardan. Bu arada kilom aynı 93.5 bunun için mutluyum en azından yattığım yerde kilo almamışım.
Canım hepimizin iniş çıkışları oluyor önemli olan pes etmemek diyetisyene gitmek senin için iyi olur inşallah benim için topiğin burası yada başka bir yer olması çok önemli değil önemli olan bir arada olmamız Ben sizlerle beraber azda olsa yol katettim burda yada başka bir yerde beraber devam edelim inşallahKızlar dediğim gibi haklısınız. Haftaya diyetisyene başlayacağım bu hafta gidecektim ama belim tutulduğu için gidemedim diğer dr larla uğraştım, dediğim gibi hepimiz için en iyisi olsun. Hepimiz kilo verelim bu topikte mi devam edersiniz başka topiktemi emin olun benim için farketmez. Birisi yazmıştı en başarısız grup sizsiniz diye, başaramadım bitti bırakıyorum diye asla düşünmüyorum, evet bazen motivasyonum çok düşüyo ama toparlıyorum tekrar. Sizi motive edemediğim için üzgünüm.